Annabel karmel: maaltijden voor baby’s en kinderen

Dat voeding erg belangrijk is hoef ik jullie niet te vertellen. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar gezonde en lekkere maaltijden voor zowel mijn kinderen als mezelf. En daar kan ik dan ook wel een handje bij geholpen worden. Zowel het boek als de maaltijden van Annabel Karmel zijn dat extra handje dan ook.

De maaltijdplanner voor baby’s en peuters

Vijfentwintig jaar geleden ontwikkelde Annabel het boek The complete baby & toddler meal planner. Doordat haar zoontje een erg kieskeurige eter was stond ze zelf altijd in de keuken om alle hapjes voor hem te maken. De moeders in haar buurt stonden te springen om deze recepten en toen het bij hun kroost ook een succes bleek besloot ze er een boek van te maken.

Na afgewezen te zijn door 15 uitgeverijen lukte het haar toch om het boek op de markt te brengen en dat bleek een succes. Ze verkocht 4 miljoen exemplaren en publiceerde nog 42 andere boeken.

Bol AlgemeenBol Algemeen

25 jaar later..

Nu, 25 jaar na haar eerste publicatie, verschijnt The complete baby & toddler meal planner opnieuw. Ook in het Nederlands en inclusief gloednieuwe recepten, bijgewerkte favorieten, de laatste adviezen en tips en natuurlijk handige maaltijdplanners.

Online te koop

Naast het succesvolle boek heeft Annabel Karmel haar expertise ingezet om een aantal lekkere, gezonde en vooral verse (kant-en-klare) ingevroren maaltijden te ontwikkelen voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze maaltijden bevatten geen tot weinig zout, geen kunstmatige toevoegingen en geen conserveringsmiddelen.

maaltijden voor kinderen annabel karmel

Deze maaltijden zijn vanaf vandaag of morgen online te bestellen via Jumbo.com, maar komen binnenkort ook in de Jumbo Supermarkten te liggen.

Onze ervaring met de maaltijden

Eind vorig jaar ontvingen wij een zestal maaltijden van Annabel Karmel om uit te testen. Nu is Milo natuurlijk nog te jong ervoor, maar onze dochter Fay is met haar bijna 4 jaar een fijne reviewer.

Eigenlijk eet Fay altijd wel mee met ons, maar er zijn situaties waarin het handiger is om haar zo’n maaltijd te geven. Op donderdagen zijn de kinderen bij mijn schoonmoeder omdat ik moet werken en aangezien we dan altijd laat thuis zijn is zo’n maaltijd een uitkomst. Vijf minuten in de magnetron en ze kan eten. Ideaal. De meeste maaltijden vond ze ook echt lekker. Alleen de cottage pie was geen succes. Alle andere maaltijden wel.

Heb jij al eens van Annabel Karmel gehoord?

1 reactie op “Annabel karmel: maaltijden voor baby’s en kinderen

Reageren is niet mogelijk.