Heb ik alles van mijn Summer Bucketlist afgevinkt?

In juni plaatste ik hier mijn Summer Bucketlist voor afgelopen zomer. De zomer leek er echt aan te komen op dat moment en ik had dus heel wat plannen. Ik moet wel toegeven dat ik dus eigenlijk daarna helemaal niet meer op die lijst heb gekeken. Maar gelukkig waren er wel een paar mensen om mij heen die me erop wezen. Daardoor kon ik bijvoorbeeld een aantal must do’s en must see’s afvinken. 

Must do

Ik ben enorm actief geweest afgelopen zomer. Zo zijn we een aantal keer naar de Efteling geweest, hebben we een aantal lekkere etentjes gehad, zijn we gaan zwemmen en had ik zowel een housewarming en babyborrel. Uiteraard was dat niet alles, maar het is gewoon teveel om op te noemen. Ook had ik dus een aantal must do’s op mijn lijstje staan waaronder het vinden van werk. Nou ik kan je verklappen dat ik niet eens in de buurt ben gekomen van werk vinden. Op sollicitaties krijg ik nul komma nul reactie, zelfs niet via uwv, en ik ben dus ook nog niet uitgenodigd voor een gesprek. Maar we gaan stug door! Een andere must do die ik graag wilde doen is het Happen & Trappen. Ik moet ook zeggen dat ik er ook helemaal niet meer aan gedacht heb.

Wat ik wél allemaal heb kunnen afstrepen is onder andere het maisdoolhof. Daar wilde ik vorig jaar al met haar naartoe maar stiekem ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Ze vond het echt heel leuk al had ze het na een half uur al gezien, denk dat ze het volgend jaar nóg leuker gaat vinden! Ook wilde ik lange wandelingen maken, om mijn conditie op peil te brengen/houden. En dat is absoluut gelukt. Ik loop natuurlijk voor Steptember echt enorm veel maar heb ook buiten Steptember om veel gewandeld, bijvoorbeeld in Scheveningen. En dat brengt me naar het volgende item op mijn must do lijst: naar het strand gaan!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Must see

Op de valreep van deze zomer heb ik alle vier de items die op mijn must see lijst stonden af kunnen vinken. Toen ik begon met nalopen van alle activiteiten dacht ik even dat het tripje naar Dierenrijk voor de chimpansees niet afgevinkt zou zijn. Maar vorige week ben ik samen met mijn moeder en mijn dochter naar Dierenrijk geweest en heb ik dus de chimpansees gezien. Check, check, dubbel check!

Zoals ik bij het vorige kopje aangaf zijn we een aantal keer naar de Efteling geweest en dus ook op het Negenpleinenfestival! We gingen tegen de avond erheen met twee vrienden en ons gezin en zijn tot het einde gebleven. Wat is dat leuk zeg! Dit komt volgend jaar weer op het lijstje.. Dan had ik ook nog een weekendje weg met mijn man op het verlanglijstje staan en een musical bezoeken. Beide heb ik kunnen afvinken omdat we lekker een weekendje met zijn tweetjes naar Scheveningen zijn geweest, waar we ook de musical Beauty and the Beast hebben bewonderd.

IMG_5922

Must eat

Oei en dan komen we bij het eetgedeelte. Tsjah ik kan alleen maar zeggen: big epic fail! BBQen hebben we wel gedaan maar eigenlijk veel te weinig. Op de momenten dat we dat wilden doen was het helemaal geen mooi weer. En toen het in augustus/september dus wel mooi weer was hebben we het om een of andere reden niet meer gedaan. Daardoor heb ik dus ook geen nieuwe BBQ recepten uitgetest. En ook picknicken staat nog steeds onafgevinkt op het lijstje. Misschien moet ik hem verplaatsen naar het herfstlijstje, want picknicken tussen de blaadjes en dennenappels heeft ook wel wat, toch?

Must drink

Ik had plannen. Zoveel plannen. Maar ik vond het afvallen veel te goed gaan en dus vond ik het vaak ook zonde om alcohol te drinken. Ik heb wel eens een glas Hugo gedronken en ook een Radler. Maar de caipirinha en het glaasje licor43 heb ik dus aan me voorbij laten gaan. Why oh why?! Gelukkig is de licor43 ook erg lekker in de herfst en winter.. Dus ik heb nog genoeg tijd om ervan te genieten!

Must make

Hoe goed ik bezig ben geweest met de must do en must see activiteiten, hoe slecht het met het ‘make’ gedeelte is gegaan. Ook hierbij heb ik niets gedaan van wat ik gepland had. Zelfs geen summer bucketlist gemaakt van mijn peuter. Slechte moeder haha. Nee grapje, gewoon een #normalemoeder want wie kent dat nu niet? Al die plannen en vaak komt er maar weinig van..

Hoe is het met jouw zomerplannen gegaan? Heb je alles afgevinkt wat je wilde doen?

* De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

18 reacties op “Heb ik alles van mijn Summer Bucketlist afgevinkt?

Reageren is niet mogelijk.