Niet alleen voor huisvrouwen: de huishoudbeurs!

Wanneer ik vroeger (oh wat klink ik nu oud!) aan de huishoudbeurs dacht dan zag ik van die geiten wollen sokken types voor me. Niet dat daar iets mis mee is, maar daar voelde ik me niet echt bij passen. De huishoudbeurs was echt iets voor oudere vrouwen die houden van de graai en snaai cultuur. Taferelen van vrouwen die bij een stand naar gratis tubes lotion graaide en tig shoppers vol hadden zitten met allerlei free stuff was in mijn ogen precies wat erbij paste. Wat had ik het mis. En toch ook weer niet. 

Mijn eerste ervaring met de huishoudbeurs

Vorig jaar ging ik er voor het eerst naartoe. Zowel naar de negenmaandenbeurs als de huishoudbeurs. Want dat kan gewoon, met hetzelfde kaartje. Ik ging vooral voor de negenmaandenbeurs, al had ik natuurlijk al een kind van bijna 1 jaar. Maar ook de huishoudbeurs trok op een positieve manier mijn aandacht. Want ja, er lopen nog steeds best veel mensen rond met trolley’s en tassen vol met spullen. Maar van een graai en snaai cultuur is echt geen sprake. Er zijn gewoon hele gave leuke nieuwe producten te vinden op de beurs en vaak met een mooie aanbieding ook nog!

Naast dat er een hoop winkels zijn die een stand hebben met hun producten, kun je ook nog allerlei workshops volgen. Zijn er optredens van Nederlandse artiesten, lezingen, modeshows en nog veel meer. Wat nieuw is dit jaar, is Happy & Healthy.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Powerfoods, yoga, bootcamp, smoothies, het zijn allemaal trends van deze tijd en daar speelt de Huishoudbeurs op in. Gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging zijn erg belangrijk. Met het nieuwe segment Happy & Healthy zijn we gezonder en sportiever dan ooit”, aldus Nicole Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs.

Hoe ik dus dacht alleen maar ‘echte huisvrouwen’ tegen te komen zie je er werkelijke alles rondlopen. Van jong tot oud. Wel zijn het voornamelijk vrouwen, die enkele man die je wel eens tegen komt staat braaf ergens op een hoek met alle tassen te wachten. Net zoals normaliter dus met winkelen. Of de man in kwestie ‘hoort’ bij de beurs en is er speciaal voor ons vermaak.. Haha!

NFP-150097-1891

Wil je dus een leuk uitje met vriendinnen of bijvoorbeeld je (schoon)moeder/tante/(schoon)zus/enzovoort? Dan is de huishoudbeurs zeker een aanrader. En ben je daar toch, neem dan ook eens een kijkje bij de negenmaandenbeurs, het is voornamelijk gericht op baby’s maar ook voor de moeders kun je er nog genoeg vinden.

Benieuwd naar wat ik een vorige editie gekocht heb? Lees dan ook eens mijn shoplog over de huishoudbeurs.

 

Ga jij naar de huishoudbeurs en/of negenmaandenbeurs?

13 reacties op “Niet alleen voor huisvrouwen: de huishoudbeurs!

 • Dat leek mij eerst ook helemaal niets voor mij, maar als ik jouw artikel zo lees, denk ik dat het toch heel leuk kan zijn. Ik wil wel graag naar de negenmaandenbeurs met mijn man of mijn moeder.

 • Ik zou heel graag eens met mn oudste dochters gaan van 18 en 21. De kleintjes blijven dan thuis bij papa en hebben wij een leuke dag! En ik denk dat ik toch die troley maar meeneem hoor! Al dat sjouwen is ook maar niks… :)Ben er al zeker een jaar of 7 niet meer geweest, dus hoog tijd voor een update

 • Samen met Marius mijn vriend en de kinderen. Een keer iets anders doen net z’n 4tjes dan de bioscoop☺

 • Leuk! Ik doe graag mee, ik zou mijn zus meenemen. Die is op dit moment zwanger, dus mooi te combineren met de negenmaandenbeurs

 • Ik neem of mijn zus of mijn moeder dan mee. Eigenlijk nog geen idee welke. Of misschien gaan zij dan samen als ik win. Ach opties genoeg, dat vechten we met zijn drieeen wel uit 😉

 • Ilsiee prins zegt:

  Wat leuk! hahah ben er zelf nog nooit geweest, maar dit jaar dan eindelijk voor het eerst heen met mijn lieve zus! Zal super zijn de kaartjes voor ons te mogen winnen

  Groetje ilsiee

 • Helene Chantal zegt:

  Ik zou heel graag met mijn man gaan. Hij is één van die zeldzame mannen die van winkelen houd en die het echt leuk vind om naar zo iets als de huishoudbeurs te gaan. Natuurlijk gaan we op een dag dat het ook 9 maanden beurs is want we hebben net een baby gekregen, één dagje weg zou een geweldige afsluiting zijn van mijn zwangerschapsverlof!

  p.s Natasja Schoonen en Bianca Sabel lijkt jullie het ook leuk om mee te gaan? of zelf kaarten te winnen?

 • Leuk!!!! Ik zag alleen die sexy plaatje en moest wel verder lezen hihi ( bloos ). Maar het lijkt mij leuk om met mijn beste vriendin ook lekker te slenteren en op zoek naar leuke koopjes en deze hete hunks 😉

 • Ik vind de huishoudbeurs ook zo leuk! Een aantal jaar geleden heeft mijn moeder haar drie dochters meegenomen (want iedere vrouw moet een keer naar de hhb), maar mijn zusje en ik gaan sindsdien elk jaar. Ook dit jaar zit het weer in de planning, helemaal super als er daar de kaartjes voor zouden winnen

 • Sabine Mathilda zegt:

  Ik maak ontzetttttttttttttttend graag een kansje! Ik ga ieder jaar naar de huishoudbeurs en/of negenmaandenbeurs. Vorig jaar was ik pril zwanger (8 weken) en ben toen met mijn beste vriendin naar de beurs geweest. Omdat ik vreselijk misselijk was is ons uitje toen in het water gevallen….We zijn heel vroeg weer weggegaan en hebben nauwelijks wat gezien of gedaan 🙁

  Dit jaar dus een herkansing!! Deze keer veeeeeeel shoppen op zowel de huishoudbeurs én de negenmaandenbeurs!! Voor mijn kleine baby-boy zal er genoeg te zien en te doen zijn….
  Daarom maar besloten om op vrijdag de 26e te gaan, dan is de beurs lekker lang open!!

 • Ik zou graag met mijn collega gaan. Vorig jaar zijn we naar de negenmaandenbeurs geweest omdat ze zwanger was. Nu is ze weer helemaal fit en kunnen we de Huishoudbeurs onveilig gaan maken

Reageren is niet mogelijk.