Winactie: Aladins vliegende tapijt (gesloten)

Vandaag staat alweer de derde winactie online. Heb je de eerste winactie en/of de tweede winactie gemist? Neem dan snel nog een kijkje. Je mag namelijk aan alle winacties meedoen! Voor nu, winactie nummer drie! Bij deze winactie mag ik het volgende spel weggeven: Aladins vliegende tapijt. Het is de bedoeling dat je om de beurt een ‘schat’ op het tapijt legt, dat echt lijkt te zweven. Je moet zorgen dat het niet naar beneden valt! Het is een spel voor twee tot vier spelers vanaf vijf jaar. 30772 Al. Vliegend Tapijt Ambiance

Over het spel

Aladins vliegende tapijt bestaat onder meer uit een vliegend tapijt, een scharnierende arm op een voetstuk, een buidel en 32 schatten. Doel van het spannende actiespel is de schatten op het vliegende tapijt te laden en te zorgen dat het tapijt niet valt.
Bij de voorbereidingen houd je het magische tapijt bij het uiteinde van de scharnierende arm. Het tapijt lijkt door de magnetische krachten echt te zweven. Het wordt op zijn plaats gehouden door een nylondraad. Je kunt de moeilijkheidsgraad instellen door het schorpioentje op de basis naar links of rechts te draaien. Het tapijt komt dan dichter bij de magneet (makkelijker) of er verder vanaf (moeilijker).
De speler die aan de beurt is pakt zonder te kijken een schat uit de buidel en legt die voorzichtig op het tapijt. Als het tapijt blijft hangen, is de volgende speler aan de beurt. Als een speler schatten van het tapijt laat vallen, moet hij of zij ze oprapen en terugleggen en als straf een tweede schat uit de buidel op het tapijt leggen. Het zenuwslopende spel is afgelopen als een van de spelers Aladins tapijt laat vallen.30772 Al. Vliegend Tapijt L-P

De winactie

Zoals ik al aangaf kun je dus het spel Aladins vliegende tapijt winnen. De adviesprijs is €24,99.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten onder dit artikel met daarbij een geldig email adres. Ik neem namelijk zodra de winactie voorbij is per email contact met de winnaar op.
Deze winactie loopt tot en met zondag 6 september 2015.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Morgen komt er weer een winactie online om 17uur. Kom dus gerust terug, je mag namelijk met elke winactie meedoen!

testafbeelding

21 reacties op “Winactie: Aladins vliegende tapijt (gesloten)

Reageren is niet mogelijk.