AH Buitendag: leuk en leerzaam uitje met Pasen

AH-Buitendag

Over twee weken is het weer Pasen. Je hebt die twee dagen wellicht al volgepland staan maar mocht je nog niet weten wat je gaat doen heb ik een leuke tip voor je voor op Tweede Paasdag. Dan is de AH Buitendag namelijk weer. Ruim 75 boeren, telers, tuinders, bakkerijen en brouwerijen geven een uniek kijkje in keuken en dat gewoon in jouw eigen regio.

Leuk en leerzaam uitje met Pasen

Heb je geen zin om door de overvolle Ikea te struinen en heb je alle familiebezoekjes al achter de rug op Eerste Paasdag? Ga dan eens (samen met de kinderen) naar een van de leveranciers van de Albert Heijn om daar met eigen ogen te ontdekken waar de producten vandaan komen en hoe ze worden geteeld of gemaakt.

AH Buitendag op Tweede Paasdag

Tijdens de AH Buitendag kunnen mensen dus met eigen ogen zien waar de producten die de Albert Heijn verkoopt vandaan komen. Zo leer je meteen alle ins en outs van deze producten. Op vele locaties worden daarnaast leuke activiteiten georganiseerd zoals rondleidingen, proeverijen en demonstraties.

leuk en leerzaam uitje met Pasen

Wegens het succes van vorig jaar, toen ruim 80.000 Nederlanders de AH Buitendag bezochten, is het aantal deelnemers dit jaar uitgebreid. Marit van Egmond, Directeur merchandising & sourcing bij Albert Heijn: “Dagelijks vult Albert Heijn vijf miljoen borden met kakelverse producten. We zijn trots op de zorg en aandacht die onze boeren, telers, tuinders en andere leveranciers iedere dag besteden aan de producten die in onze winkels te vinden zijn.”

Gratis aanmelden, paaspret gegarandeerd

Iedereen die op tweede paasdag een kijkje wil nemen bij één van de bedrijven bij hem of haar in de buurt, kan zich via deze website gratis inschrijven voor een rondleiding bij één van de deelnemende boeren, telers, tuinders of andere leveranciers in de regio, verspreid door het hele land. Meer informatie over de AH Buitendag is te vinden op www.ah.nl/buitendag.

Alle afbeeldingen uit dit artikel zijn afkomstig van Albert Heijn. 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Rachel op 17 maart 2018 om 17:33

    Wat super leuk! En niet alleen voor kinderen, want ik zie er veel dingen tussen staan die ik ook heel interessant vind.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje