After wedding Tag

Omdat het morgen alweer 2 jaar geleden is dat we getrouwd zijn vond ik het een mooi moment om de after wedding tag met jullie te delen! Ik zag hem bij Betty, en heb inmiddels begrepen dat hij gemaakt is door Joyce!

Wat was het eerste dat je dacht of voelde na de ceremonie?

“Eindelijk!”. Onze trouwambtenaar was namelijk een leuke vrouw, maar haar praatje was echt wel minder. Ook vergat ze dingen (zoals het tekenen van de akte) en vond ik het dus veel te lang duren! Ik heb tijdens de ceremonie meer om me heen zitten kijken en naar mijn man dan dat ik echt van de ceremonie zelf genoot. Het mooiste vond ik gewoon al die lieve mensen die er voor ons waren en de plek waar we zaten. Zo bijzonder vond ik dat. Dus toen ik mijn man eindelijk mocht kussen en hem mijn man mocht noemen was ik erg blij! u mag de bruid kussen

Wat was het leukste moment van de bruiloft?

We hebben echt enorm veel geweldige momenten gehad! En nu kan ik ze allemaal wel gaan opnoemen maar dat schiet niet op. Ik denk dat foto’s dan toch meer zeggen dan woorden…..

Bol AlgemeenBol Algemeen

Bart en Nicole-0052wedding tagBart en Nicole-0103Bart en Nicole-0304Bart en Nicole-0322Bart en Nicole-0526Bart en Nicole-0530 Bart en Nicole-0757 Bart en Nicole-0863Bart en Nicole-0442Bart en Nicole-1125Naast de momenten op de foto’s waren er nóg meer fantastische momenten, maar dan zou dit stuk iets te lang worden!

Wat is jouw favoriete trouwfoto?

Bart en Nicole-0940

Is er iets dat je achteraf anders had willen doen?

Nee eigenlijk helemaal niets! Onze dag was echt perfect. Wel hadden we ook een videozuil en had ik gehoopt dat elke gast wel iets in de camera zou zeggen, maar dat was helaas niet zo. Toch hebben we daar ook geen spijt van want een aantal gasten hebben heel erg veel lol gehad met dat ding en wij achteraf ook met het terug kijken!

Voel jij je anders, nu je getrouwd bent?

Me echt anders voelen, nee. Maar ik ben wel dolgelukkig dat ik nu dezelfde achternaam heb als mijn man en kind. We zijn nu een echte eenheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Had je een thema? Zo ja, wat voor thema?

Een echt thema hadden we niet, al speelde PSV wel een grote rol. We trouwden op het veld in het stadion, hadden het diner in De Verlenging (eetcafé in het stadion) en hielden daar ook ons feest. We hadden dus wel een kleur die veelal terug kwam en dat was de kleur rood. Zo had ik rode pumps aan als trouwschoenen (later op het feest rode Vans) en was mijn trouwboeket ook gevuld met rood, evenals de corsages. Bart en Nicole-0073

Heb je gehuild op de bruiloft?

Ja ’s avonds net voor het diner toen de daggasten ons kwamen feliciteren. Mijn beide opa’s waren er helaas niet bij omdat ze al een tijd geleden overleden zijn en toen mijn ene oma me kwam feliciteren zonder hem kreeg ik het even kwaad. Ik vond het zo erg dat hij er niet bij was.

Staat er iets gegraveerd in de ringen?

We hebben hele simpele zilveren vriendschapsringen, maar hebben er wel de naam en datum in gezet. Bij mij staat er dus Bart 24-05-2013 en bij mijn man staat er Nicole 24-05-2013!

Hadden jullie een openingsdans?

Ja een beetje. Voor mijn man is dansen erg lastig in verband met zijn handicap dus we besloten om niets te doen. Echter vonden onze families dat we wel een opening moesten hebben dus hebben we een beetje geslowd. Dit uiteraard op een nummer van Guus Meeuwis – Simpelweg gelukkig.

Wat voor bloemen had je?

Ik wilde heel graag zonnebloemen omdat het mijn lievelingsbloemen zijn en omdat het ook een beetje symbool staat aan mijn opa. Omdat ons thema rood was wilde ik er ook rode bloemen bij, dat werden rozen. Het boeket is echt enorm mooi geworden en ik ben super blij met deze keuze! Heel anders dan anderen!Bart en Nicole-0843

Ben jij getrouwd?

10 reacties op “After wedding Tag

  • Wat een mooie foto ‘s. Leuk dat jullie in het PSV-stadion zijn getrouwd zijn. Ik wist niet dat dat ook mogelijk was. Ik ben ook getrouwd, alweer bijna 7 jaar. Wij hebben een erg mooie dag gehad, ee dag om nooit te vergeten.

  • Ja ik ben getrouwd. Vooraf zei het me niet zoveel. We zijn getrouwd, omdat dit onze mogelijkheden met adoptie groter zouden maken. Achteraf vind ik het leuk om op die manier verbonden te zijn. Ik heb wel mijn eigen naam gehouden.

    Fijn dat je ook achteraf nog zo geniet van je trouwdag. Mooie foto’s ook!

  • Wauw wat was je haar mooi op je bruiloft, dat staat je echt goed dat blond!! Ziet eruit als een hele leuke dag 🙂

  • Heel erg leuk om trouwfoto’s te zien, altijd zo bijzonder! Heel gaaf hoe jullie het hebben gedaan. En ja, ik ben ook getrouwd 🙂 Misschien neem ik deze tag een keertje van je over!

  • Oooh, kwam Rob Scheepers de “voetbalhooligan” doen op jullie bruiloft? Superleuk! Ik moet altijd zo lachen om zijn types. Wat een prachtige foto’s, wat stralen jullie zeg. Ook een geweldige locatie om te trouwen. Wat droeg je een prachtige jurk zeg, wauw. Ik ben niet getrouwd, maar kan niet wachten om te mogen trouwen. Gisteren hadden we een bruiloft en er werd wel 8x gevraagd aan ons wanneer wij eens gaan trouwen, aangezien wij langer bij elkaar zijn dan het bruidspaar haha.

Reageren is niet mogelijk.