Toffe adventskalenders voor volwassenen

Toffe adventskalenders in 2022. De feestdagen komen in zicht en dat betekent dat er ook weer flink wat adventskalenders verkocht worden. Niet alleen de lege adventskalender doet het goed maar juist ook de gevulde kalenders gaan als broodjes over de toonbank. Je hebt ze met chocolade erin.. en ja ook daar heb je luxe varianten van. Maar je hebt ze tegenwoordig ook met leuke hebbedingetjes zoals de Action Adventskalender, Goodiebox adventskalender en bijvoorbeeld van Rituals. Het is dus niet alleen meer voor kinderen, maar juist de adventskalenders voor volwassenen zijn steeds populairder. 

Adventskalender voor volwassenen 2022

Naast een adventskalender voor kinderen heb je natuurlijk ook nog andere gave adventskalenders voor volwassenen. Zo zag ik er vorig jaar al een aantal voorbij komen waar ik enorm jaloers op was. Nu heb ik dus zelf die van de Action gekocht, maar deze heb ik voor de blog al geopend. Het lijkt me dan ook erg tof om er eentje te hebben waarbij ik komende december elke dag een vakje open. Vooral in Duitsland hebben ze echt ontzettend veel keus. Ik was zowel bij de DM als Kaufland en daar hebben ze echt zulke toffe! Daar ga ik er zeker nog een of twee van uitkiezen. Ik heb echter ook de adventskalender 2022 van Rituals. Wil jij deze adventskalender kopen?

Make-up adventskalenders

Je hebt ze wellicht al in verschillende winkels zien liggen. De adventskalenders speciaal met make-up. Zo hebben ze bij de Action ook een kalender met make-up, maar ik heb ook diverse toffe kalenders bij de Douglas gezien. Zelfs voor mannen! Dat is dan wel geen make-up. Daarnaast hebben ze ook diverse kalenders van Essence, maar ook van Catrice en Maybeline kun je adventskalenders vinden.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Adventskalenders met verzorgingsproducten

Er zijn naast make-up producten ook een aantal kalenders met verzorgingsproducten. Zo heb je van The Body Shop altijd twee prachtige kalenders. Altijd met een veel hogere waarde dan wat je ervoor afrekent. En ook Rituals en Goodiebox hebben altijd hoge kwalitatieve adventskalenders voor volwassenen. Ik ontdekte zelfs een hele leuke van Asos.

Lees ook “Adventskalenders voor jong en oud”

Rituals adventskalender

Ook ontdekte ik The Ritual of Advent kalender waarin 24 luxe Rituals producten zitten en het dus elke dag een feestje is wanneer je hem open maakt! Zij hebben drie varianten, een 2D variant, een 3D variant en een 3D premium variant. Ik heb zelf de 3D variant en ik kan niet wachten tot het 1 december is zodat ik elke dag een doosje open mag maken. Ik hoop in ieder geval dat er geurkaarsen en haarproducten in zitten. Ik weet dat ik op de website kan zien wat erin zit. Maar dat vind ik niet zo leuk om te weten bij deze kalender.

En er zijn nog veel meer adventskalenders met verzorgingsproducten zoals van Clarins en Clinique.

Andere leuke adventskalenders voor volwassenen

Er is echter nog veel meer! Ook van Yankee Candle hebben ze een drietal adventskalenders. Ik ontdekte bij Sensational Home dat er twee verschillende versies zijn, maar ook dat je die van vorig jaar nog met flinke korting kunt kopen. Dus heel stiekem zit ik daar wel over na te denken want ik zou zo graag zo’n advent in huis willen hebben. Ik houd van kaarsen!

Wist je trouwens al dat je ook kalenders hebt met sextoys erin? Ik ontdekte twee verschillende waarvan je er eentje bij bol.com kunt kopen. Spicy gift nodig? Dan is dit misschien wel iets.. Hij is momenteel niet leverbaar maar wie weet komt dat wel weer.

Ben je meer een sieraden liefhebber dan heb ik bij de H&M een leuke adventskalender gevonden. Al gok ik wel dat dit meer iets is voor moeder en (jonge) dochter om samen te delen. Niet alles vind ik echt bij een volwassene horen. Maar misschien leuk voor je dochter. Hij is daarentegen nu wel in de aanbieding, dus sla je slag zou ik zeggen! Ook MyJewellery heeft elk jaar weer een mooie adventskalender. In 2020 had ik er zelf eentje, dus ik weet het uit ervaring! Hij ziet er nu al anders uit als toen, maar is vast net zo leuk!

En als laatste heeft Aldi sinds een paar jaar een hele toffe kalender. Namelijk een wijn-adventskalender. Elke dag een flesje wijn eruit halen (en natuurlijk opdrinken)… Een goede voorbereiding voor kerst! Nu is het nog wachten op de bitterballen-kalender, of ben ik de enige daarin?

Heb jij al een adventskalender?

11 reacties op “Toffe adventskalenders voor volwassenen

Reageren is niet mogelijk.