Adventschallenge: me-time

adventschallenge-e1416410139196

Doe elke dag iets voor jezelf, zodat jij tot rust komt of waardoor je juist energie krijgt.

Dat was de opdracht van afgelopen week. Om eerlijk te zijn vond ik het moeilijk. Niet omdat ik geen dingen wist om te doen, maar omdat mijn dagen een beetje hetzelfde waren. En op zulke dagen vind ik het wel lastig. Kan moeilijk bij elke dag hetzelfde zetten.

Toch is het me gelukt om elke dag iets te doen voor mezelf, waar ik blij van werd. En elke dag is het iets anders. Wel heb ik maar 5 activiteiten aangezien ik op maandag begonnen ben in plaats van op zondag.

Me-time.

 • Project Life. Ik ben mijn creatieve kant enorm aan het ontdekken en ik kan dan ook echt genieten van het maken van kaartjes en een bladzijde uit het album van onze dochter!
 • Serie kijken. Netflix is echt een geweldige uitvinding. Ik kijk nu Once upon a time… Geweldig!
 • Quality time met mijn man. Kaarsjes aan, filmpje op, stokbroodje met wat lekkers.. Dicht tegen elkaar kruipen en genieten van het samen zijn.
 • Nieuw recept proberen. Ik vind koken heerlijk, dus nieuwe recepten proberen is echt ontspanning voor me. Zo probeerde ik dus afgelopen week de Pumpkin Spice Latte uit!
 • Uitgebreid douchen. Lekker lang onder de douche, maskertje op. Echt genieten is dat. Die warme stralen..

 You-time

Vorige week had ik een winactie voor een tegoedcode van Greetz! Vandaag kies ik de winnaar! Vandaar de titel “you-time” aangezien het nu over JOU gaat.. Tenminste als je een reactie hebt achtergelaten op dat artikel.

Degene die 15 euro tegoed wint van de kaarten website Greetz is…. Laura!! Gefeliciteerd, stuur me een email en de code komt jouw kant op!

De volgende opdracht

Komende week staat in het teken van bewustzijn. Dit is voor mij een heel belangrijk thema aangezien mensen vaak niet stil staan bij wat ze eigenlijk allemaal hebben. Ondanks mijn postnatale depressie ben ik me toch heel bewust van wat ik doe, wat ik wel kan en wat ik eigenlijk allemaal heb. Ik probeer daarmee ook mijn depressie te verslaan!

Wat maakt mij gelukkig? Wat vind ik belangrijk? Waar geniet ik van? Wat zijn mijn dromen…?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

15 reacties

 1. Mama's Jungle op 7 december 2014 om 10:53

  qua creativiteit zit dat wel goed bij jou 😉 ik ben overigens erg nieuwsgierig naar je PL album. Heb jij nog tips waar ik zulke albums en insteekhoezen kan bestellen? Ben op zoek naar zoiets. Oja, had ik al gezegd dat ik je layout hoe je site nu is echt EXTREEM mooi vind! 🙂 liefs

  • Nicole (misseagles) op 7 december 2014 om 22:14

   Wauw dank je wel voor het compliment! Vind mijn layout ook echt helemaal geweldig! Ben er trots op… Zelf bestel ik vooral bij scrapdelight, er zijn meer winkels zoals hobbywerken.nl en jojo’s maar ik vind de service van scrapdelight top. De winkel is ook heel gaaf.. is in Nieuwegein. Ook een aanrader!

 2. Marion op 7 december 2014 om 12:02

  Fijn om te lezen welke leuke dingen je allemaal voor jezelf doet. Goed om te lezen dat je jezelf die dingen gunt, want je doet zo je best met alles. Als moeder, als partner, je blog, je fotografie. Ik ben heel blij om te lezen dat je ook je best doet voor jezelf. Ik weet dat dat voor jou niet altijd makkelijk is. De volgende opdracht klinkt overigens ook heel erg mooi!

 3. zomersproetje op 7 december 2014 om 12:59

  Belangrijk om ook dingen voor jezelf te doen, goed! Postnatale depressie? Oei, dat lijkt me moeilijk. Heb je dat vanaf de bevalling?

  • Nicole (misseagles) op 7 december 2014 om 16:09

   Ja is 3 maanden er na geconstateerd..

 4. Petra op 7 december 2014 om 13:40

  Het is goed dat je ook even bewust je me-time pakt. Fijn dat je er van genoten heb. En vaker doen hoor.

 5. Michelle op 7 december 2014 om 14:46

  Fijne dingentjes noem je op. Soms is het gewoon lastig om die Me-time te pakken, fijn dat je er toch van hebt kunnen genieten!

 6. judith op 7 december 2014 om 16:18

  Ik vond het ook zo moeilijk! Super dat het je gelukt is!

 7. Anita op 7 december 2014 om 19:04

  Fijn dat je wat momenten hebt kunnen pakken afgelopen week en nu doorzetten hé!

 8. Laura op 7 december 2014 om 19:06

  Heb ik gewonnen?? Wauw, wat gaaf zeg! Ik ga je direct een mailtje sturen! 🙂

  Buiten dat: ik vond deze opdracht ook erg lastig, maar ik denk inderdaad dat je me-time ook heel goed kunt invullen door dingen te doen waar je energie van krijgt. En ook al was het bij mij veel hetzelfde: Ik kreeg er inderdaad energie van!

 9. Jenn op 7 december 2014 om 21:10

  Mooi om te lezen, goed dat je bewust tijd voor jezelf neemt.

 10. Linda op 7 december 2014 om 22:40

  Heerlijke dingen hoor. Fijn zo’n avondje gezellig samen op de bank! Nemen we ons regelmatig voor, maar doen dan toch vaak ons eigen ding.

 11. Minke op 8 december 2014 om 16:07

  Wat leuk dat je zo je creatieve kant aan het ontdekken bent. Super leuk om te lezen!
  Project life vind ik ook erg leuk. Zeker met die kleintjes van ons om een mooi boek voor ze te maken haha. Succes met komende week!

 12. Marijke op 8 december 2014 om 23:14

  Me-tIme! Een goed voornemen en toch zo lastig! Ik vind dat je het echt geweldig hebt ingevuld. Dan lijkt het ineens makkelijker. Het hoeft niet ingewikkeld! Goede eye opener!

 13. Veronique op 9 december 2014 om 12:56

  Wat fijn dat je ondanks je depressie toch lekker me-time hebt genomen, heel belangrijk! En blijf dat vooral doen 😉 Je hebt deze challenge weer top gedaan, ben heel benieuwd naar de invulling van de derde challenge.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje