Adventschallenge: me-time

Doe elke dag iets voor jezelf, zodat jij tot rust komt of waardoor je juist energie krijgt.

Dat was de opdracht van afgelopen week. Om eerlijk te zijn vond ik het moeilijk. Niet omdat ik geen dingen wist om te doen, maar omdat mijn dagen een beetje hetzelfde waren. En op zulke dagen vind ik het wel lastig. Kan moeilijk bij elke dag hetzelfde zetten.

Toch is het me gelukt om elke dag iets te doen voor mezelf, waar ik blij van werd. En elke dag is het iets anders. Wel heb ik maar 5 activiteiten aangezien ik op maandag begonnen ben in plaats van op zondag.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Me-time.

 • Project Life. Ik ben mijn creatieve kant enorm aan het ontdekken en ik kan dan ook echt genieten van het maken van kaartjes en een bladzijde uit het album van onze dochter!
 • Serie kijken. Netflix is echt een geweldige uitvinding. Ik kijk nu Once upon a time… Geweldig!
 • Quality time met mijn man. Kaarsjes aan, filmpje op, stokbroodje met wat lekkers.. Dicht tegen elkaar kruipen en genieten van het samen zijn.
 • Nieuw recept proberen. Ik vind koken heerlijk, dus nieuwe recepten proberen is echt ontspanning voor me. Zo probeerde ik dus afgelopen week de Pumpkin Spice Latte uit!
 • Uitgebreid douchen. Lekker lang onder de douche, maskertje op. Echt genieten is dat. Die warme stralen..

 You-time

Vorige week had ik een winactie voor een tegoedcode van Greetz! Vandaag kies ik de winnaar! Vandaar de titel “you-time” aangezien het nu over JOU gaat.. Tenminste als je een reactie hebt achtergelaten op dat artikel.

Degene die 15 euro tegoed wint van de kaarten website Greetz is…. Laura!! Gefeliciteerd, stuur me een email en de code komt jouw kant op!

De volgende opdracht

Komende week staat in het teken van bewustzijn. Dit is voor mij een heel belangrijk thema aangezien mensen vaak niet stil staan bij wat ze eigenlijk allemaal hebben. Ondanks mijn postnatale depressie ben ik me toch heel bewust van wat ik doe, wat ik wel kan en wat ik eigenlijk allemaal heb. Ik probeer daarmee ook mijn depressie te verslaan!

Wat maakt mij gelukkig? Wat vind ik belangrijk? Waar geniet ik van? Wat zijn mijn dromen…?

15 reacties op “Adventschallenge: me-time

 • qua creativiteit zit dat wel goed bij jou 😉 ik ben overigens erg nieuwsgierig naar je PL album. Heb jij nog tips waar ik zulke albums en insteekhoezen kan bestellen? Ben op zoek naar zoiets. Oja, had ik al gezegd dat ik je layout hoe je site nu is echt EXTREEM mooi vind! 🙂 liefs

  • Nicole (misseagles) zegt:

   Wauw dank je wel voor het compliment! Vind mijn layout ook echt helemaal geweldig! Ben er trots op… Zelf bestel ik vooral bij scrapdelight, er zijn meer winkels zoals hobbywerken.nl en jojo’s maar ik vind de service van scrapdelight top. De winkel is ook heel gaaf.. is in Nieuwegein. Ook een aanrader!

 • Fijn om te lezen welke leuke dingen je allemaal voor jezelf doet. Goed om te lezen dat je jezelf die dingen gunt, want je doet zo je best met alles. Als moeder, als partner, je blog, je fotografie. Ik ben heel blij om te lezen dat je ook je best doet voor jezelf. Ik weet dat dat voor jou niet altijd makkelijk is. De volgende opdracht klinkt overigens ook heel erg mooi!

 • Het is goed dat je ook even bewust je me-time pakt. Fijn dat je er van genoten heb. En vaker doen hoor.

 • Heb ik gewonnen?? Wauw, wat gaaf zeg! Ik ga je direct een mailtje sturen! 🙂

  Buiten dat: ik vond deze opdracht ook erg lastig, maar ik denk inderdaad dat je me-time ook heel goed kunt invullen door dingen te doen waar je energie van krijgt. En ook al was het bij mij veel hetzelfde: Ik kreeg er inderdaad energie van!

 • Heerlijke dingen hoor. Fijn zo’n avondje gezellig samen op de bank! Nemen we ons regelmatig voor, maar doen dan toch vaak ons eigen ding.

 • Wat leuk dat je zo je creatieve kant aan het ontdekken bent. Super leuk om te lezen!
  Project life vind ik ook erg leuk. Zeker met die kleintjes van ons om een mooi boek voor ze te maken haha. Succes met komende week!

 • Me-tIme! Een goed voornemen en toch zo lastig! Ik vind dat je het echt geweldig hebt ingevuld. Dan lijkt het ineens makkelijker. Het hoeft niet ingewikkeld! Goede eye opener!

 • Wat fijn dat je ondanks je depressie toch lekker me-time hebt genomen, heel belangrijk! En blijf dat vooral doen 😉 Je hebt deze challenge weer top gedaan, ben heel benieuwd naar de invulling van de derde challenge.

Reageren is niet mogelijk.