Adventschallenge: bewustzijn

adventschallenge-e1416410139196

De derde opdracht van de Adventschallenge was niet zo zeer een opdracht dan wel een thema. Het werd redelijk opengelaten hoe je het in zou vullen en die kans heb ik dan ook gegrepen. Ik ben namelijk de afgelopen week NIET bewust bezig geweest met de adventschallenge. En dat terwijl het thema juist “bewustzijn/happiness” is.

Toch is het thema bewustzijn juist een thema dat goed bij me past.

Door alle narigheden die wij afgelopen jaar voor onze kiezen hebben gehad en alle narigheden in de wereld ben ik me enorm bewust van het geluk dat we hebben. Ik leef. Iets wat ik in een kort ogenblik niet had verwacht. Ons dochtertje leeft en is kerngezond, nog iets wat wij een lange periode niet hadden verwacht. Ik ben me dus bewust van alle goede dingen die er zijn en geniet ook elke dag bewust van de grote en kleine dingen!

Nu geef ik toe dat ik dus niet elke dag iets heb opgeschreven, maar als ik zo terug kijk op de week dan kan ik zeker 7 dingen opnoemen waar ik enorm happy van werd. >>>

 1. We kregen enorm veel geld terug van de energiemaatschappij. Schijnbaar betaalden we elke maand veel te veel. Wat een bofkonten zijn we nu, want zo hebben we onbewust gespaard en kunnen we het nu bewust uitgeven of op de spaarrekening zetten!
 2. Ik werd helemaal in de watten gelegd door een visagiste die me heeft opgemaakt zoals ik nog nooit opgemaakt ben. Zelfs niet met de bruiloft, toen wilde ik het echt heel naturel houden en dit was wel even een flinke avond make-up. Tenminste dat vond ik het haha.
 3. Afgelopen donderdag ben ik in de middag naar Kelly gereden en kwam ik pas ’s avonds laat thuis. Wat ben ik dankbaar voor het bloggerswereldje waarin we als collega’s en zelfs als vriendinnen met elkaar om gaan. Als het bloggen er niet was geweest had ik haar bijvoorbeeld nooit ontmoet.
 4. Ons meisje heeft ontdekt hoe ze kusjes moet geven en ze overlaadt me er echt mee! Gisterenavond kreeg ik er gewoon een stuk of 20 achter elkaar. En hoe ze me dan aankijkt…. *smelt*
 5. Flow Magazine. Ik ben serieus zo blij dat Anita de enthousiasteling uithangt als het gaat om de Flow. Want door haar heb ik toch eindelijk een tijdschrift gekocht nadat ik hem wel 100x in mijn handen heb gehad. En ik ben zo happy! Al is het alleen maar om de leuke 365 dagen mini kalender die erbij zit.
 6. Ik ben helemaal niet van de medicijnen. Toch moet ik elke dag medicatie slikken. Voor mijn depressie. Tsjah, het is nu noodzaak wil ik er niet 7 jaar over doen weer om eraf te komen. Gelukkig is dit geen verslavingsgevoelige medicatie dus ik hoef me niet druk te maken dat ik straks niet meer zonder kan. Maar goed ik ben nu super blij dat ik het heb want het helpt me. Net zoals de medicatie voor mijn rug. Halleluja!
 7. Mijn lieve schoonzusje en haar vriend kwamen gezellig bij ons eten.. En het mooie was: ze vonden mijn recept nog lekker ook nog! Ik vind het altijd zo fijn he… Familie om me heen!

Nou eigenlijk kan ik nog wel 100 andere dingen opnoemen waar ik blij van werd en wordt. Maar laat ik het voor nu gewoon bij deze dingetjes houden!

Ben jij je bewust van alle positieve dingen om je heen? Of heb je er moeite mee om het te zien?

De opdracht van komende week!

Doe iets goeds voor een ander, zonder daar zelf beter van te worden!

 

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Anita op 14 december 2014 om 10:41

  Wat ontzettend lief dat ze weet hoe ze kusjes moet geven! En zo leuk dat je nu helemaal happy bent met Flowmagazine, maakt mij weer blij!

 2. Laura op 14 december 2014 om 10:56

  Wat ontzettend leuk dat je meisje kusjes weet te geven! Dat zijn echt van die memorabele momenten. En ook fijn dat jullie flink wat geld hebben teruggekregen. Ook al heb je niet bewust gespaard, nu kunnen jullie er inderdaad iets bewust mee doen. Super!

  Fijne week de komende week!

 3. Tamara op 14 december 2014 om 11:10

  Heerlijk lijstje om stil te staan bij geluksmomenten!

 4. Jenn op 14 december 2014 om 11:21

  Mooi positief bericht!

 5. Minke op 14 december 2014 om 12:49

  Wat heb je er een leuk lijstje van gemaakt! Leuk om te lezen.
  Ook super leuk dat Fay nu kusjes kan geven, kan me voorstellen dat je daar helemaal happy van wordt.
  Hopelijk kunnen we nog een leuk momentje toevoegen aan onze lijst als PSV vanmiddag de 3 punten houdt haha.

 6. Marion op 14 december 2014 om 13:19

  Een heel mooi lijstje. Lekker zeg, zo’n spaarcentje van de energie. Meestal moet je bijbetalen! Oh wat leuk dat Fay kusjes kan geven. Zo lief! Succes vanmiddag! 🙂

 7. EVeline op 14 december 2014 om 16:26

  Wat gek! Ik heb precies het zelfde gedaan deze week en voor de eerste keer het Flow magazine na het ontelbaar veel keer in mijn handen gehad te hebben. Ik was enthousiast dat ik daarnaast ook het flow boek voor paper lovers gekocht heb.

  • Nicole (misseagles) op 14 december 2014 om 16:57

   Hihi leuk! Ik had eerst het book for paper lovers gekocht en daarna Flow Magazine 😀

 8. Adventschallenge – week 2 en 3 | Eveline's Secret Gifts op 14 december 2014 om 16:36

  […] week 3: Miss koffieklets Meisje-eigenwijsje […]

 9. Linda op 14 december 2014 om 16:51

  Oh, het is zo bijzonder als je dochter voor het eerst kusjes gaat geven. Dat is echt onbetaalbaar!

 10. Veronique op 14 december 2014 om 17:09

  Ohhh wat fijn om in december geld toe te krijgen in plaats van (teveel) uit moeten geven!
  En wat heb je een leuk lijstje gemaakt, fijn hé dat je kindje je kusjes komt geven 🙂

 11. Hilde op 21 december 2014 om 11:44

  Oooh zo schattig die kusjes!! 🙂
  En wat leuk dat je dat geld terugkreeg! Kan je lekker opzij zetten voor iets fijns 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje