Action shoplog

Ik was afgelopen weekend weer eens bij de Action en kocht, naast de dingen waar ik eigenlijk voor ging, natuurlijk weer een aantal andere dingen. Omdat ik het altijd wel leuk vind om te zien wat anderen bij de Action kopen leek het me een goed idee om zelf ook weer eens een shoplog te maken.

Ik besloot om het eens wat professioneler aan te pakken en de foto’s te maken in mijn studio boven. Ik heb de studio eigenlijk nog helemaal niet gebruikt omdat ik het veel leuker vind om met natuurlijk licht foto’s te maken. Vooral als het gaat om personen. Echter bedacht ik bij mezelf dat productfoto’s natuurlijk erg goed kunnen in de studio dus ik sjouwde alles mee de 2 trappen op.

Met resultaat! Al zeg ik het zelf..

Mijn Action shoplog

IMG_2775Elk jaar koop ik weer zo’n limonade kan met tap. Echter koop ik altijd een plastic kan bij de Hema. Nu zag ik dus deze bij de Action en hoop ik dat hij wat beter zal werken. IMG_2778Ook kocht ik kaarsen. Mijn kaarsenlade (ja ik heb er vrijwel een hele lade voor gereserveerd) ligt nog vol met allerlei kaarsen, maar ik kan het gewoon niet laten! IMG_2780Ik kocht make-up. Wat?! Ja je ziet en leest het goed haha. Ik hou er wel van, alleen weet het vaak niet te gebruiken. Hoop dat deze kleurtjes bij me passen.. IMG_2781Omdat ik dus mijn hele eetritme en -gewoontes wil omzetten heb ik de mulberries gekocht voor door mijn kwark of yoghurt. Ben benieuwd of ik het lekker vind. IMG_2785Ook kocht ik stoepkrijt omdat mijn kleine dame elke pen die ze te pakken krijgt al gebruikt op de manier dat het hoort. Misschien dat ze dit ook leuk gaat vinden straks als het weer wat beter is. Ik wel in ieder geval! IMG_2786Wat was ik blij toen ik deze letters weer zag! Ik had een tijd terug al 1 pakje gekocht maar daarvan heb ik er al een aantal gebruikt en ja de meest voorkomende letters zijn dan zo op! Ze zijn een tijdje weg geweest en nu heb ik er dus direct 2 gekocht!IMG_2790Zo, dat was alles. Tenminste, alle leuke dingen om te laten zien. Want een dweil en screen cleaner vind ik niet echt interessant! Er ontbreekt trouwens wel 1 groot product op de foto’s. Namelijk een schelpen zandbak. Je kent ze wel, die plastic dingen die je overal ziet. Wij zijn ook overstag gegaan en hebben een onderkant en bovenkant gekocht. Leuk voor speelzand of water!

Kom jij graag bij de Action?

22 reacties op “Action shoplog

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *