Action shop tips!

Dat ik een Action liefhebber ben dat is wel bekend. Wie nou niet?! Maar ik was er nu stiekem toch al een tijdje niet meer geweest. Tijd dus om weer een bezoekje te brengen aan een van mijn favoriete winkels! Aangezien ik tijdens dat bezoek een aantal hele leuke dingen heb gespot die ik graag met jullie deel presenteer ik hierbij de Action shop tips

Het maakt niet uit waarvoor ik de winkel binnen loop, of dat nu schoonmaakproducten is of dat ik eigenlijk geen reden heb. Ik maak standaard een hele ronde en bekijk elk gangpad. Terwijl ik door de winkel loop spot ik een aantal hele leuke dingen. Een aantal daarvan gaan in mijn winkelmandje, weer een ander aantal zet ik alleen even snel op de foto. Het zijn namelijk dingen die ik mega leuk vind, maar waarvan ik er nu al teveel heb of gewoon even echt geen plek voor weet.

Action shop tips

De dingen die wél in mijn mandje verdwijnen zijn onder andere de licht figuren ster en hart. Deze lijken me erg leuk voor zowel de baby- als kinderkamer. Ze kosten €2,89 per stuk dus ik snap ook wel dat ze niet zulke kwaliteit zijn als de licht figuren die je elders koopt. Maar voor die prijs is het zeker het proberen waard. Het is een DIY, maar binnen een minuut had ik ze in elkaar zitten!

IMG_0739

Wat ook in mijn mandje verdween waren twee pennenbakjes. Klinkt heel saai, maar ik zag een heleboel kleurrijke draad pennenbakjes en werd enthousiast. Vooral toen ik ontdekte dat er ook nog twee koperkleurige waren. Laat dat nu precies bij het kantoor op het werk passen en die andere is dan weer ideaal voor thuis. Nu liggen de pennen en markeerders her en der. Met dit bakje heb ik alles netjes bij elkaar. En voor die €0,59 kon ik het niet laten staan.

IMG_0664

Dat pennenbakje kwam overigens uit onderstaande stellage vandaan. Met zoveel vrolijke kleurtjes kun je er ook gewoon niet voorbij lopen. Het is dat wij al ontzettend veel prullenbakken thuis hebben en het met de honden en de kleine dame niet echt handig is om er eentje te hebben die ‘open’ is. Anders had ik ook een van die draad stalen prullenmanden meegenomen. Ook lagen er hele leuke kleurrijke schriften en etuis. Ik twijfel overigens nog over die lantaarn en de kaarsen. Ik heb echt al veel kaarsen in huis maar die lantaarns zijn wel enorm leuk…

IMG_0638 (2)

Tot slot zag ik ook nog een hele leuke magazine houder. In mijn favoriete kleurtje ook nog eens. Het is dat ik geen tijdschriften lees.. Alhoewel je hem ook vol met boekjes kunt doen natuurlijk. Wellicht iets voor in de kinderkamer over een tijdje..

IMG_0636

Dit waren mijn shoptips voor nu. Ze hebben ook nog schoolbordverf van Action, maar ik ging naar een kleiner filiaal die helaas niet alles op voorraad heeft. Wellicht dat ik een volgende keer naar een groot filiaal ga, dan kan ik ook wat meer leuke tips geven.

Wat is jouw laatste aankoop bij de Action?

21 reacties op “Action shop tips!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *