Action shop tips!

Action-shop-tips

Dat ik een Action liefhebber ben dat is wel bekend. Wie nou niet?! Maar ik was er nu stiekem toch al een tijdje niet meer geweest. Tijd dus om weer een bezoekje te brengen aan een van mijn favoriete winkels! Aangezien ik tijdens dat bezoek een aantal hele leuke dingen heb gespot die ik graag met jullie deel presenteer ik hierbij de Action shop tips

Het maakt niet uit waarvoor ik de winkel binnen loop, of dat nu schoonmaakproducten is of dat ik eigenlijk geen reden heb. Ik maak standaard een hele ronde en bekijk elk gangpad. Terwijl ik door de winkel loop spot ik een aantal hele leuke dingen. Een aantal daarvan gaan in mijn winkelmandje, weer een ander aantal zet ik alleen even snel op de foto. Het zijn namelijk dingen die ik mega leuk vind, maar waarvan ik er nu al teveel heb of gewoon even echt geen plek voor weet.

Action shop tips

De dingen die wél in mijn mandje verdwijnen zijn onder andere de licht figuren ster en hart. Deze lijken me erg leuk voor zowel de baby- als kinderkamer. Ze kosten €2,89 per stuk dus ik snap ook wel dat ze niet zulke kwaliteit zijn als de licht figuren die je elders koopt. Maar voor die prijs is het zeker het proberen waard. Het is een DIY, maar binnen een minuut had ik ze in elkaar zitten!

IMG_0739

Wat ook in mijn mandje verdween waren twee pennenbakjes. Klinkt heel saai, maar ik zag een heleboel kleurrijke draad pennenbakjes en werd enthousiast. Vooral toen ik ontdekte dat er ook nog twee koperkleurige waren. Laat dat nu precies bij het kantoor op het werk passen en die andere is dan weer ideaal voor thuis. Nu liggen de pennen en markeerders her en der. Met dit bakje heb ik alles netjes bij elkaar. En voor die €0,59 kon ik het niet laten staan.

IMG_0664

Dat pennenbakje kwam overigens uit onderstaande stellage vandaan. Met zoveel vrolijke kleurtjes kun je er ook gewoon niet voorbij lopen. Het is dat wij al ontzettend veel prullenbakken thuis hebben en het met de honden en de kleine dame niet echt handig is om er eentje te hebben die ‘open’ is. Anders had ik ook een van die draad stalen prullenmanden meegenomen. Ook lagen er hele leuke kleurrijke schriften en etuis. Ik twijfel overigens nog over die lantaarn en de kaarsen. Ik heb echt al veel kaarsen in huis maar die lantaarns zijn wel enorm leuk…

IMG_0638 (2)

Tot slot zag ik ook nog een hele leuke magazine houder. In mijn favoriete kleurtje ook nog eens. Het is dat ik geen tijdschriften lees.. Alhoewel je hem ook vol met boekjes kunt doen natuurlijk. Wellicht iets voor in de kinderkamer over een tijdje..

IMG_0636

Dit waren mijn shoptips voor nu. Ze hebben ook nog schoolbordverf van Action, maar ik ging naar een kleiner filiaal die helaas niet alles op voorraad heeft. Wellicht dat ik een volgende keer naar een groot filiaal ga, dan kan ik ook wat meer leuke tips geven.

Wat is jouw laatste aankoop bij de Action?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

21 reacties

 1. marije op 18 januari 2017 om 06:16

  Ik twijfelde over de.prullebak en toen ik de tweede keer kwam, hadden ze hem niet meer. Ik heb de kaarsen gekocht die je bij jou op de foto ziet en een hoop van de stationary uit dezelfde lijn. Ik ben net als jij gek op de Action.

  • Nicole op 19 januari 2017 om 08:08

   Ja geweldige winkel he!

 2. Nicole op 18 januari 2017 om 06:32

  Ik ga altijd voor de gekleurde enveloppen! En ook de gewone trouwens.

  • Nicole op 19 januari 2017 om 08:10

   Oh ja enveloppen haal ik er ook meestal!

 3. Patricia op 18 januari 2017 om 06:54

  Kom er alleen voor printpapier en inkt… en inderdaad dan neem je snel meer mee. Die pennenbakjes zijn ook leuk. Dit weekend maar eens kijken of ze nog leuke items hebben voor de babykamer.

  • Nicole op 19 januari 2017 om 08:11

   Ja het is dat wij nog niet weten hoe de kamers eruit gaan zien anders was ik ook met meer thuis gekomen denk ik! Is de inkt daar fijn trouwens?

   • Patricia op 19 januari 2017 om 08:32

    Vind ik wel. En echt heel goedkoop.

 4. Bregje op 18 januari 2017 om 07:41

  Oh die tijdschrifthouder is leuk! Ik scoorde er van de week nog een mooie lampenvoet!!

 5. Monique op 18 januari 2017 om 08:37

  Oh meis, wat doe je me aan 😉 Nee hele leuke dingen! En slim om ze niet allemaal te kopen maar gewoon in de winkel te fotograferen.

 6. Linda op 18 januari 2017 om 09:23

  Kom er bijna wekelijks wel. Die lampjes heb ik nog niet gezien, van de week nog maar eens kijken, leuk voor Elaiza haar kamer

 7. Sylvia op 18 januari 2017 om 10:07

  Oh wat een leuke spullen allemaal! Als ik in NL ben ga ik ook altijd naar de Action. Echt mijn favoriete budget winkel. Zoveel leuke spullen voor weinig geld. Heerlijk rondstruinen?. Die lampjes zijn trouwens ook geweldig.

 8. Essma op 18 januari 2017 om 10:14

  Geweldig dit! Er is vorige week een ACTION geopend in onze wijk in Frankfurt! Ik wist niet dat ik zoooo blij kon worden van door een ACTION filiaal te lopen…??? Het voelde echt als ’thuiskomen’. Ik heb die te leuke schaaltjes gekocht van het merk Inari! Voor maar 1€ per stuk ?…nu de ACTION hier is, blijf ik denk ik in Frankfurt wonen ?

 9. Patricia op 18 januari 2017 om 11:01

  Ik ga vanmiddag langs action. Heb weer voorraad notitieboekjes nodig?. Leuke spulletjes zeg!!!

 10. Mirjam op 18 januari 2017 om 11:26

  Jaa leuk! Ik ben ook lekket aan het shoppen geweest, ze hebben zulke leuke spullen!

 11. Marieke op 18 januari 2017 om 12:34

  Superleuke spulletjes heb je gekocht en gespot! Ik ga vrijdag eventjes een bezoekje aan de action brengen 🙂

 12. MamaIssues op 18 januari 2017 om 13:47

  Wat heb je een leuke dingen gekocht!!! Heerlijk even rond snuffelen bij Action
  Het is hier wel vaak heel erg druk waardoor rustig rond snuffelen niet altijd lukt. Daarom ga ik meestal lekker vroeg 🙂

 13. marleen@burgertrutjes op 18 januari 2017 om 16:44

  Leuk! Ik raus altijd wcborstels en schoonmaakmiddelen en zo bij Action en Big Bazar maar dit zijn ook leuke spulletjes zeg 🙂

 14. Astrid op 18 januari 2017 om 16:59

  Wat een leuke tips! Ik moet nog een prullenbak hebben voor in mijn werkkamer thuis, dus die onthoud ik zeker.

 15. Kirsten op 19 januari 2017 om 07:37

  Ik ben dinsdag nog bij de Action geweest en zag de magazinehouders ook staan.. Jammer dat ze er enkel nog in het mintgroen waren, want in een andere kleur, had ik ze wel meegenomen.. Mintgroen past gewoon niet in ons interieur qua kleur.. Ik koop altijd van die afbreekbare zakjes voor het groentenafval, superhandig! & ik kocht ook een nieuw hoesje voor mijn iPhone. Heb niet te lang bij de knutselspullen gestaan, want anders breng ik daarvan ook nog iets mee, haha!

 16. Pien op 8 december 2018 om 20:21

  Zie dat dit een blog is van al bij a twee jaar geleden maar wie weet lees je dit toch nog. Die ster met lampjes heb ik dit jaar gekocht maar ik krijg de lampjes er niet in….het lijkt niet te passen…..hoe heb je dat gedaan?

  • Nicole op 9 december 2018 om 16:42

   Ohh ik heb geen idee! Volgens mij ging dat heel makkelijk..

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje