Action Adventskalender met SPA Exclusives producten

Alhoewel de decembermaand nog ver weg lijkt, is hij dichterbij dan je denkt. Vandaar dat ik ook al een adventskalender in huis heb gehaald. Nee niet eentje met chocolade erin, maar met heerlijke beautyproducten. Ik heb het natuurlijk over de Action Adventskalender met SPA Exclusives producten. Omdat vele nieuwsgierig zijn naar wat erin zit en ik de producten graag wilde testen heb ik alle vakjes al open gemaakt.

Wil je dus niet weten wat erin zit? Dan raad ik je aan om hier niet verder te lezen, maar vooral een kijkje te nemen bij Adventskalenders voor volwassenen.

Update 2022: Ook dit jaar is er weer een nieuwe Spa Exclusives Adventskalender bij de Action. Deze heeft een ander uiterlijk en er zullen ook andere producten in zitten. Echter zal er wellicht ook veel overeenkomen en in deze blog vind je niet alleen de unboxing, maar ook een review.

Bol AlgemeenBol Algemeen
Spa Exclusives Adventkalender Action 2019
Spa Exclusives Adventkalender Action 2019

Unboxing Adventskalender Action Spa Exclusives

Het voelde een beetje als kerst op de dag dat ik deze adventskalender kocht en uitpakte. Achter elk vakje zit een cadeautje en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Je hoort vanaf 1 december elke dag een vakje open te maken van de adventskalender. Tot aan de dag voor kerst. En ik kan je vertellen.. dat is leuk! Maar zorgt er ook voor dat je een goede wilskracht nodig hebt want het liefst maak je alles tegelijk open.

Zoals ik nu. Maar dat was met voorbedachte rade haha!

Omdat ik het nog een klein beetje spannend wil houden voor je ga ik niet vertellen op welke dag welk product zit. Wat ik wél ga vertellen is wat er allemaal in zit. Het zijn namelijk beauty producten uit verschillende lijnen.

Limited edition

 • Soothing hand cream for the night
 • Smoothing body cream
 • Smoothing bath pearls
 • Relaxing shower gel
 • Luxury fragranced body mist
 • Lip gloss
 • Toe seperator
 • Smoothing body scrub
SPA exclusives limited edition

Treasures of Asia

 • Refreshing face wash
 • Softening body lotion
 • Caring day cream (all skin types)
 • Daily care shampoo (normal hair)

Marvelous summer

 • Shampoo daily care formula
 • Foot cream
 • Refreshing shower gel
 • Bruis tablet in de vorm van een voet
 • Nagelvijl (goud)
 • Douche puff (roze)
 • Bruisbal

Timeless delight

 • Soothing hand cream
 • Softening body cream
 • Smoothing body scrub
 • Refreshing shower gel
 • Relaxing bath salt

De producten uit de adventskalender getest

Een aantal van de producten heb ik voor jullie getest. Want zo’n unboxing is natuurlijk heel leuk, maar zijn het ook echt fijne producten? Ik vertel puur uit eigen ervaring, met weinig (tot geen) kennis van ingrediënten en hoe producten horen te zijn. Maar wellicht vind je dat juist wel fijn, om de mening te horen van iemand net zoals jij zelf.

Lees ook: Action haarverf festival colors

Het was niet te doen om in een korte tijd alles te testen. Vandaar dat ik uit elke lijn één of twee producten heb getest. Bij de producten staan geen gebruiksaanwijzingen. Ik heb ze dus naar eigen inzicht gebruikt.

Hand cream for the night – limited edition

Een wat dikkere crème dan wat ik gewend ben, maar wel met een lekkere geur. Ik kon hem overigens wel gewoon goed uitsmeren. Plus hij trekt snel in. Ik heb hem voor het slapen gaan opgesmeerd en bij het ontwaken merkte ik dat mijn handen niet zo droog waren dan normaal. Vooral nu het weer kouder wordt is dit wel fijn.

Body mist – limited edition

Normaliter gebruik ik niet echt een body mist. Om eerlijk te zijn weet ik ook niet goed wat het verschil is tussen dit en een geurtje. Ik heb hem dus zelf gewoon als geurtje gebruikt. En dat werd door mijn dochter goed gekeurd, echter vond mijn man het niet zo lekker ruiken.

Lip gloss – limited edition

Ik gebruik eigenlijk vrij weinig lip gloss of lippenstift. Toch wilde ik het eens proberen. Het erop smeren ging eigenlijk vrij makkelijk en het zag er ook wel goed uit. Maar met het deppen ging het meeste er direct vanaf. Beetje jammer.

Face wash – treasures of Asia

Op de grote doos van de adventskalender staat dat je de face wash moet gebruiken op een vochtige huid. Je masseert de reiniger met ronddraaiende bewegingen zachtjes in de huid. Daarna spoel je het af. Wat ik zelf altijd het nadeel van zulke reinigers vind is dat het afspoelen bij mij nooit zo goed gaat. Ik ben altijd half doorweekt wanneer ik dat doe haha.

Maar de geur en het fijne gevoel wat ik daarna eraan over houd vind ik dan wel weer fijn.

Action Adventskalender

Day cream – treasures of Asia

Na het reinigen van mijn gezicht heb ik de dagcrème gebruikt. Dezelfde fijne geur en ik had wel het idee dat het iets deed met mijn huid. Op positieve manier natuurlijk. Wel voelde mijn huid halverwege de dag weer droog aan. Maar dat krijg je met dit weer.

Body scrub – timeless delight

Bij de meeste scrubs ben ik gewend dat er een vrij grove korrel in zit. Dat is bij deze body scrub dus helemaal niet zo. Er zit een hele subtiele korrel in die je amper opmerkt. Of dat positief of negatief is weet ik eigenlijk niet. Mijn huid voelde wel heel aaibaar aan naderhand.

Shower gel (& puff) – marvelous summer

Dit geurtje vind ik nog het allerlekkerst om dat het me aan de zomer doet denken. Er zit een vleugje van limoen in wat voor die geur zorgt. Heerlijk. Maar voor de herfstdagen die er nu zijn wellicht niet helemaal passend. Toch heb ik de douchegel met veel plezier gebruikt. Alleen de douche puff is wel erg klein.

Door het gebruik van bovenstaande producten ben ik nóg enthousiaster over deze Action adventskalender.

4 reacties op “Action Adventskalender met SPA Exclusives producten

Reageren is niet mogelijk.