Achtertuin

1

Sinds dat wij in De Hei wonen hebben we niets gedaan aan de achtertuin. Nu zijn we er ook komen te wonen in de winter én hebben we het geluk dat de achtertuin volledig bestraat is dus we hoefden ook niet zoveel te doen. Maar het was toch een hele kale boel. En dat terwijl het nu in de natuur allemaal steeds mooier aan het worden is door al het groen, de bloesem en de bloempjes die je weer ziet verschijnen. Tijd dus om ook te beginnen aan de achtertuin… Vind je niet?
1

Dus manlief en ik besloten om alvast stap 1 uit te voeren qua achtertuin.. En dat is: een zitgedeelte! Al sinds we samen zijn dromen we al over een grote tuin met een heel gezellig zitje. Het liefst zo’n loungegedeelte, vind dat er altijd zo knus uitzien bij anderen… Wij naar de Cranenbroek, die bij ons niet al te ver weg zit en daar rondkijken voor een lounge set. Goh wat is dat moeilijk zeg en wat hebben we eigenlijk toch een dure smaak haha! Voordat we de keus voor een lounge set maakten zagen we eerst een paviljoen. Ik was gelijk verliefd. Zoiets zou echt perfect bij ons staan.. Vooral omdat ik graag een soort van overkapping wil, maar aangezien dat op dit moment voor ons niet te doen is zou een paviljoen een perfecte vervanging zijn ervoor!
2Er was nog even de vraag waar we hem neer wilden zetten want in eerste instantie wilde we hem op de plek waar ooit de overkapping komt (mochten we hier lang blijven wonen). Maar uiteindelijk besloten we hem toch neer te zetten tegen de achterschutting aan. Toen kwam ook nog de keuze wel kleur we wilden en konden we er nog zijwanden bij krijgen. Aangezien het bij ons in De Hei nogal flink kan waaien was die keus ook snel gemaakt. Twee zijwanden, zet maar op de rekening erbij!
3De lounge set was nog even lastig. Want in eerste instantie hadden we er eentje gekozen die echt goddelijk zat maar wel enorm duur was. Na goed nadenken hebben we daar toch maar niet voor gekozen en keken we verder voor een set die én goed zat én betaalbaar was. Die werd ook gevonden, naast een nieuwe bbq, dus de rekening kon worden opgemaakt. Nadat manlief 2x op en neer reed om alle spullen ook mee te nemen konden we de dag erop bezig gaan om alles op te zetten…
4Met de hulp van mijn vader (en moeder die lekker rondsjouwde met Fay) stond de paviljoen vrij snel en kon de lounge set neergezet worden.
5Alvast een hangplant die ik met mijn verjaardag kreeg neergehangen zodat er al wat kleur in de toko kwam en dan de komende tijd leuke accessoires bij elkaar zoeken om de boel nog wat meer op te vrolijken! Sowieso heb ik een hele stapel pallets gekregen waarmee ik nog het een en ander van plan ben. Maar daar komt nog een artikel over!
6Zo ziet ons stulpje eruit vanuit de woonkamer. (let maar niet op de vieze ramen) Mooi he?!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Linda op 15 mei 2014 om 06:55

  Gaaf hoor, vind een loungeset ook erg mooi. Zeker met zo’n paviljoen. Helaas hier geen ruimte voor, mogen al blij zijn dat we een achtertuin hebben.

 2. Gwen op 15 mei 2014 om 06:56

  Wauw! Ik heb toevallig ook al een tijd een blog in concept staan over onze tuin. We willen een deel kunstgras gaan doen vd zomer, zo benieuwd hoe het wordt!

 3. Petra op 15 mei 2014 om 07:19

  Gaaf hoor! Nu hopen op heerlijk weer zodat we lekker vaak buiten kunnen leven.

  • Nicole (misseagles) op 15 mei 2014 om 07:20

   Jaaaa.. maar komt eraan dit weekend!

 4. MamaVanMo op 15 mei 2014 om 08:07

  Hee mooi! Zo’n loungeset wil ik ook, maar op dit moment is daar geen plaats voor. Misschien in de toekomst 🙂
  Ps. Je hebt een leuke blog!

 5. Jess op 15 mei 2014 om 08:16

  Oh wat een verschil!!! Supermooi geworden zeg. Wat hebben jullie ook een lekkere strakke tuin. Toen wij in ons huis kwamen wonen, was de tuin net een jungle. Inmiddels wel een beetje geciviliseerd maar het is nog steeds een bij elkaar geraapt zooitje. En lekker barbecuen met het mooie weer van aankomend weekend. Yihaaaaa!

  • Nicole (misseagles) op 15 mei 2014 om 08:30

   Ja had de verhuurder al gedaan voor ons, fijn he!!

 6. Miranda op 15 mei 2014 om 08:58

  Ooh mooi zeg! Daar ga je zeker veel plezier van hebben:)

  Wij zijn nog elke dag blij met onze loungebank… Heerlijk buiten zitten. Moet het weer wel wat beter z’n best doen maar vooruit;)

 7. Michelle op 15 mei 2014 om 09:30

  Oh daar kunnen jullie straks heerlijk van genieten <3

 8. Eline op 15 mei 2014 om 09:57

  ooh, gezellig zeg!

 9. Claudia op 15 mei 2014 om 21:06

  Het ziet er echt een stukken beter uit, lekker gezellig!

 10. Marjo op 15 mei 2014 om 21:10

  Nou de zon kan komen, het ziet er heel gezellig uit. Geniet ervan met z’n allen. Fijn zonnig weekend.

 11. Tamara op 15 mei 2014 om 22:39

  Ziet er goed uit!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje