Accessoires voor je telefoon + winactie

Sinds een aantal jaar is de telefoon niet zomaar een telefoon. Nee voor vele mensen is de telefoon onmisbaar. Een apparaat waarmee je niet alleen maar belt, maar die je gebruikt als agenda, fotocamera, encyclopedie, boek, tv en nog veel meer. Daarom ook niet gek dat bedrijven daarop inspelen en er tegenwoordig veel meer te koop is qua accessoires voor de telefoon. Zo kun je telefoonhoesjes kopen, een selfiestick zodat je makkelijker van jezelf foto’s maakt en nog veel meer. 

Powerbank

Een tijd terug kreeg ik de iphone 5 van mijn moeder, zij kreeg een nieuwe en ik kon ook wel een ‘nieuwe’ telefoon gebruiken. Ik ben er hartstikke blij mee behalve dan dat hij zo snel leeg gaat. Ik nam dus telkens de oplader mee, maar soms heb je gewoon geen stopcontact bij de hand. Dus dat was ook niet handig. Toen kwam mijn broertje opeens met een powerbank aan. Ik wist niet eens dat die dingen bestonden. Een powerbank is een externe batterij voor je telefoon. Het werkt als volgt: je laadt de powerbank thuis op, neemt hem mee en zodra je telefoon (bijna) leeg is kun je met de powerbank je telefoon weer opladen.legend-power-bank-2600-mah-externe-batterij-light-blue-universeel

Ik heb zelf bovenstaande powerbank en ben er echt blij mee! Hij laadt in een paar uurtjes op en als mijn telefoon leeg is dan laadt hij hem weer helemaal vol. Het enige minpuntje vindt ik zelf: zodra ik hem loskoppel laadt hij daarna niet meer verder bij het aankoppelen. Dus ook al is hij vol en koppel ik hem na 5 minuten al af, dan nog laadt hij niet verder. Heel vreemd.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De 3 in 1 universele camera lens kit

Zoals velen gebruik ik mijn telefoon vooral als camera. Ik heb geen zin om altijd maar mijn DSLR mee te sjouwen dus dan is een mobiel erg handig. Ik had op meerdere blogs de lens kit al langs zien komen en het leek mij echt enorm leuk en handig om hem zelf ook te hebben. Het is namelijk enorm klein, past in ieder tasje, dus je kunt het altijd meenemen. Als je geen tas mee wilt nemen stop je het gewoon in je broekzak samen met je telefoon. 9200000035526494

Ik gebruik zelf wel alleen de macro lens, de andere 2 daar heb ik niet zoveel mee. Echter ben ik wel een perfectionist dus ik heb nog niet echt een foto die ik wil laten zien als voorbeeld. Je zult me dus op mijn woord moeten geloven als ik zeg dat hij echt heel erg fijn werkt.

Winactie

Bovenstaande producten heb ik ontvangen van Telefoonhoesjestore.nl en ik mag aan één van jullie een tegoedbon schenken van €20,-! Je mag deze uitgeven zoals je wilt. Dus wil je bijvoorbeeld Samsung Galaxy S5 hoesjes of wellicht eentje voor over je Ipad… Alles is mogelijk!

Wat moet je doen om dit te winnen? 
Laat een reactie achter met het product dat je wilt winnen en je maakt al kans! Je hoeft overigens niet te kiezen tussen de producten hierboven maar mag elk product op de website kiezen!

Deze winactie loopt tot en met 19 oktober, op 20 oktober stuur ik de gelukkige winnares een email.

9 reacties op “Accessoires voor je telefoon + winactie

Reageren is niet mogelijk.