Accessoires voor je telefoon + winactie

9200000035526494

Sinds een aantal jaar is de telefoon niet zomaar een telefoon. Nee voor vele mensen is de telefoon onmisbaar. Een apparaat waarmee je niet alleen maar belt, maar die je gebruikt als agenda, fotocamera, encyclopedie, boek, tv en nog veel meer. Daarom ook niet gek dat bedrijven daarop inspelen en er tegenwoordig veel meer te koop is qua accessoires voor de telefoon. Zo kun je telefoonhoesjes kopen, een selfiestick zodat je makkelijker van jezelf foto’s maakt en nog veel meer. 

Powerbank

Een tijd terug kreeg ik de iphone 5 van mijn moeder, zij kreeg een nieuwe en ik kon ook wel een ‘nieuwe’ telefoon gebruiken. Ik ben er hartstikke blij mee behalve dan dat hij zo snel leeg gaat. Ik nam dus telkens de oplader mee, maar soms heb je gewoon geen stopcontact bij de hand. Dus dat was ook niet handig. Toen kwam mijn broertje opeens met een powerbank aan. Ik wist niet eens dat die dingen bestonden. Een powerbank is een externe batterij voor je telefoon. Het werkt als volgt: je laadt de powerbank thuis op, neemt hem mee en zodra je telefoon (bijna) leeg is kun je met de powerbank je telefoon weer opladen.legend-power-bank-2600-mah-externe-batterij-light-blue-universeel

Ik heb zelf bovenstaande powerbank en ben er echt blij mee! Hij laadt in een paar uurtjes op en als mijn telefoon leeg is dan laadt hij hem weer helemaal vol. Het enige minpuntje vindt ik zelf: zodra ik hem loskoppel laadt hij daarna niet meer verder bij het aankoppelen. Dus ook al is hij vol en koppel ik hem na 5 minuten al af, dan nog laadt hij niet verder. Heel vreemd.

De 3 in 1 universele camera lens kit

Zoals velen gebruik ik mijn telefoon vooral als camera. Ik heb geen zin om altijd maar mijn DSLR mee te sjouwen dus dan is een mobiel erg handig. Ik had op meerdere blogs de lens kit al langs zien komen en het leek mij echt enorm leuk en handig om hem zelf ook te hebben. Het is namelijk enorm klein, past in ieder tasje, dus je kunt het altijd meenemen. Als je geen tas mee wilt nemen stop je het gewoon in je broekzak samen met je telefoon. 9200000035526494

Ik gebruik zelf wel alleen de macro lens, de andere 2 daar heb ik niet zoveel mee. Echter ben ik wel een perfectionist dus ik heb nog niet echt een foto die ik wil laten zien als voorbeeld. Je zult me dus op mijn woord moeten geloven als ik zeg dat hij echt heel erg fijn werkt.

Winactie

Bovenstaande producten heb ik ontvangen van Telefoonhoesjestore.nl en ik mag aan één van jullie een tegoedbon schenken van €20,-! Je mag deze uitgeven zoals je wilt. Dus wil je bijvoorbeeld Samsung Galaxy S5 hoesjes of wellicht eentje voor over je Ipad… Alles is mogelijk!

Wat moet je doen om dit te winnen? 
Laat een reactie achter met het product dat je wilt winnen en je maakt al kans! Je hoeft overigens niet te kiezen tussen de producten hierboven maar mag elk product op de website kiezen!

Deze winactie loopt tot en met 19 oktober, op 20 oktober stuur ik de gelukkige winnares een email.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

9 reacties

 1. Jackelien op 13 oktober 2015 om 15:24

  De powerbank daar zou ik al heel blij van worden!

 2. Nicole op 13 oktober 2015 om 16:46

  Ik wil graag winnen want ik wil mijn man verrassen met een nieuw hoesje voor zijn telefoon 🙂

 3. Anna Wienen op 13 oktober 2015 om 17:50

  Ik zou graag een hoesje voor mijn iphone 6 willen winnen..! ☺️☺️

 4. Mamascrapelle op 13 oktober 2015 om 22:44

  Hi wat gaaf. Ik zou voor de lens gaan. Maak veel foto’s per dag van de kindjes en dan worden ze toch net zo mooi als met mijn nikon die toch wat te lomp is om binnen bereik te hebben steeds.

 5. […] 14/10 Win een tegoedbon van €20,- van Telefoonhoesjestore.nl […]

 6. Sas op 14 oktober 2015 om 08:54

  Leuke items voor je telefoon en super handig. Ik doe graag mee voor de 3 in 1 universele camera lens kit. Altijd al willen hebben<3

 7. Barbara op 14 oktober 2015 om 09:44

  Hier zou ik voor de lens gaan en duim dus op een gelukkig winkans (zoals iedereen hihi)

 8. Aniek op 18 oktober 2015 om 19:21

  De powerbank lijkt me wel handig

 9. Lies op 18 oktober 2015 om 21:05

  Met mijn telefoon die telkens veeeel te snel leeg is, maar ik heel graag kans op een powerbank!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje