Over meisje-eigenwijsje

Welkom op Meisje-Eigenwijsje!

Mijn naam is Nicole, ik ben 33 jaar, getrouwd met Bart (36), mama van een dochtertje genaamd Fay (4) en van zoontje Milo (1). Ik kom uit het onderwijs maar heb nu een bedrijf waarbij ik als contentexpert andere ondernemers help met het naar buiten brengen van hun eigen verhaal door middel van contentplanning, zakelijk bloggen en alles wat erbij hoort. Een allround mama dus. Ik blog al (met tussenpauzes) zo’n jaar of 16 op allerlei verschillende sites. Ik ben begonnen met deze blog nadat ik ontdekte dat schrijven geen hobby is, maar een passie.

Ik wil een inspiratie voor anderen zijn. Je zult daarom ook niet alleen blogjes lezen over het moederschap of mijn reis naar een gezonder lichaam, maar juist ook lekkere recepten, DIY’s die je met je kinderen kunt doen of juist voor een verjaardag of cadeau, boektips, uitjes zoals naar de dierentuin, event verslagen, (kids)fashion en nog veel meer. Neem dus gerust een kijkje.

Beste berichten

De 10 best gelezen berichten zijn (in willekeurige volgorde):

Contact

Heb je naar aanleiding van deze introductie nog vragen stel ze gerust via social media of stuur een mailtje naar info@meisje-eigenwijsje.nl. Ik sta altijd open voor een nieuwe samenwerking.

Ik zeg: veel plezier en laat gerust een reactie achter!

Veel liefs, Nicole