Mijn nieuwste aanwinsten op kantoor

Sinds een paar maanden heb ik een heus kantoor aan huis. Super fijn want door een eigen plek te hebben kan ik veel beter privé en bedrijf scheiden. Wanneer ik besluit dat ik genoeg heb gewerkt op een dag trek ik de deur achter me dicht en dan is het ook echt klaar. Alhoewel ik al zeer tevreden ben met de ruimte is het nog niet helemaal af. Maar sinds kort komt het aardig in de buurt.

Met Sinterklaas deden we met mijn familie aan lootjes. Eerder maakten we al eens surprises voor elkaar. Maar dit jaar hielden we het bij cadeautjes met een gedicht erbij.

Wie zou mij als lootje hebben?

We zijn niet met zovelen als het gaat om lootjes trekken. Slechts zes man. Mijn ouders, mijn broertje + vriendin en mijn man & ik natuurlijk. Van mijn man wist ik al wie hij had qua lootje want ik heb hem moeten helpen met zijn gedicht. Hij is namelijk dyslectisch, maar ik vond dat hij het best knap gedaan had. Zijn gedicht had een ABAB rijm. Best goed vind ik, aangezien ik het er gemakkelijk af heb gebracht met mijn AABB rijm.

Lees ook: Van washok tot kantoor | home office make-over

De avond viel en de eerste cadeautjes werden uitgewisseld. Nog steeds wist ik niet wie me had, totdat er niet zoveel meer overbleef. Het bleek dat mijn schoonzusje, de vriendin van mijn broertje, mij als lootje had.

Lekker creatief

Het grappige is, dat toen ik zwanger was van Fay en wij dus wél surprises maakten, mijn schoonzusje ook al mij had als lootje. Ze had toen een wieg gemaakt, super gaaf. Dit keer deden we dus niet aan surprises maar ze kon het niet laten om toch lekker creatief te doen.

Ik had op mijn verlanglijstjes potjes met vetplantjes staan voor op de vensterbank in mijn kantoor. Daar had ik ook nog bij gezet dat ik de potjes van Mugsterpiece zo leuk vond (check haar Instagram account). En wat denk je dat ik kreeg? Hele toffe witte potten mét vetplantjes EN heel tof beschilderd door haarzelf. Ze heeft zelfs het logo van Meisje Eigenwijsje nagetekend. Hoe gaaf is dat….

plantenpotjes kantoor

Zoals je kunt begrijpen ben ik erg blij met mijn nieuwste aanwinsten op kantoor.

4 reacties op “Mijn nieuwste aanwinsten op kantoor

Reageren is niet mogelijk.