Aanvulling bucketlist Fay

Zo, aangezien Fay nu alweer 3 maanden oud is vond ik het tijd om een aanvulling te doen op haar Bucketlist. Stiekem is het gewoon een soort van mijlpalen lijstje, maar ik vind een Bucketlist veel leuker klinken dus daar hou ik het ook gewoon op, haha! Hier kun je het allereerste deel lezen. Nieuwsgierig? Lees dan verder..

Groter en groter groeien, ik pas maat 62 alweer!
In mijn eigen bedje slapen op mijn eigen kamer
De hond aaien1Stevig zitten (op schoot)2 Bij allebei de opa’s en oma’s logeren
Wandelen in de Maxi-Cosi zodat ik goed kan kijken
Op de foto met mijn nichtje JaedaIMG-20140601-WA0000 Mijn eerste prikjes krijgen
Ontzettend veel lachen, ook naar vreemde mensen
Shoppen met papa en mama
Mee met de puppydag, er waren wel 30 honden!
Voor het eerst een zonnebril dragenIMG_7533 Goedgekeurd worden door de kinderarts
Spelen met mijn nieuwe speelboog!
Vriendjes gemaakt met Sam en Bregje
Op de foto met papa en mama als gezinnetjeDSC_9583Tv kijken (dit mag ze niet, maar soms doet ze het stiekem haha..)
Gezellig een terrasje pikken
Voor het eerst in de draaimolen gezetenIMG_7520 Mama een cadeautje gegeven en ontbijtje op bed met moederdag
Bij ome Hans op visite geweest
Mijn eerste feestje meegemaakt
In het zitje in bad gezeten, dat was leuk!
Babyzwemmen!!!! Oh wat leuk…

Ik kan vrijwel bij elk zinnetje wel een foto zetten maar dat is iets teveel van het goede denk ik haha! Ze heeft in die paar maanden tijd alweer een hoop gedaan en volgens mij vergeet ik nog meer dan genoeg! Wat gaat die tijd snel en wat kan ons meisje al veel zeg. Ze brabbelt er ook al genoeg op los, tegen haar speeltjes, tegen ons, tegen vreemde en zelfs tegen de hond. Die vind dat maar al te leuk trouwens al dat gekir! Begint dan gelijk te kwispelen… Hoe geinig!

Bol AlgemeenBol Algemeen

8 reacties op “Aanvulling bucketlist Fay

Reageren is niet mogelijk.