Aanvulling bucketlist Fay

1

Zo, aangezien Fay nu alweer 3 maanden oud is vond ik het tijd om een aanvulling te doen op haar Bucketlist. Stiekem is het gewoon een soort van mijlpalen lijstje, maar ik vind een Bucketlist veel leuker klinken dus daar hou ik het ook gewoon op, haha! Hier kun je het allereerste deel lezen. Nieuwsgierig? Lees dan verder..

Groter en groter groeien, ik pas maat 62 alweer!
In mijn eigen bedje slapen op mijn eigen kamer
De hond aaien1Stevig zitten (op schoot)2 Bij allebei de opa’s en oma’s logeren
Wandelen in de Maxi-Cosi zodat ik goed kan kijken
Op de foto met mijn nichtje JaedaIMG-20140601-WA0000 Mijn eerste prikjes krijgen
Ontzettend veel lachen, ook naar vreemde mensen
Shoppen met papa en mama
Mee met de puppydag, er waren wel 30 honden!
Voor het eerst een zonnebril dragenIMG_7533 Goedgekeurd worden door de kinderarts
Spelen met mijn nieuwe speelboog!
Vriendjes gemaakt met Sam en Bregje
Op de foto met papa en mama als gezinnetjeDSC_9583Tv kijken (dit mag ze niet, maar soms doet ze het stiekem haha..)
Gezellig een terrasje pikken
Voor het eerst in de draaimolen gezetenIMG_7520 Mama een cadeautje gegeven en ontbijtje op bed met moederdag
Bij ome Hans op visite geweest
Mijn eerste feestje meegemaakt
In het zitje in bad gezeten, dat was leuk!
Babyzwemmen!!!! Oh wat leuk…

Ik kan vrijwel bij elk zinnetje wel een foto zetten maar dat is iets teveel van het goede denk ik haha! Ze heeft in die paar maanden tijd alweer een hoop gedaan en volgens mij vergeet ik nog meer dan genoeg! Wat gaat die tijd snel en wat kan ons meisje al veel zeg. Ze brabbelt er ook al genoeg op los, tegen haar speeltjes, tegen ons, tegen vreemde en zelfs tegen de hond. Die vind dat maar al te leuk trouwens al dat gekir! Begint dan gelijk te kwispelen… Hoe geinig!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Gwen op 12 juni 2014 om 08:43

  Leuk om zo allemaal bij te houden zeg! Enne, van mij had heus wel bij elk doel een foto mogen staan 😉

 2. Petra op 12 juni 2014 om 09:37

  Go Fay! Je wordt echt alle een hele grote meid. En wat een mooie foto van jou met papa en mama.

 3. Miranda op 12 juni 2014 om 12:09

  Wat een mooie foto van jullie als gezin:)

  Wat lief dat de hond het zo leuk vind! Fijn lijkt me dat, je leest ook wel eens anders.

 4. Aletha op 12 juni 2014 om 12:47

  Leuke gezinsfoto zeg!
  En leuk om dit allemaal zo bij te houden.
  Xxx

 5. Amarins op 12 juni 2014 om 13:07

  Al die kleine dingen kunnen je zo blij maken! Lekker van genieten en ja ik had ook van alle momenten een foto willen zien haha. Gelukkig laat je al heel veel zin hihi.

 6. Michelle op 12 juni 2014 om 18:34

  Wat geweldig zeg! Zoveel dingen alweer om af te strepen of tja erbij te zetten 🙂

 7. Tamara op 12 juni 2014 om 18:38

  Super leuk lijstje! Gebeurd zoveel leuks he 🙂 en daar horen ook zeker fotos bij

 8. Mama's Jungle op 12 juni 2014 om 22:46

  Leuk leuk 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje