Aankondiging winweek van 16 t/m 22 november

winweek-2020

Ik hou ervan om anderen te helpen. Om ze blij te maken. Of dat nu is door een boodschap voor ze te doen, een kaartje te sturen of door een uurtje op hun kind te passen dat maakt niet uit. Als ik een ander ermee uit de brand kan helpen of kan opvrolijken.. dan graag! Met alle liefde. Dat is ook een van de redenen dat ik hier op de blog winacties organiseer. Ik word altijd zo vrolijk van de berichtjes naderhand. Al moet ik wel toegeven dat die maar zelden komen. De berichtjes die ik wél krijg zijn altijd zo dankbaar en fijn.

Er komt een winweek aan

Omdat het hier op de blog de laatste tijd wat stiller is geworden (en nu juist weer wat drukker) en ik dus ook maar weinig winacties heb georganiseerd het afgelopen jaar vond ik het wel leuk om een heuse winweek te organiseren.

Een winweek waarbij ik letterlijk voor honderden euro’s dingen mag weg geven. Geen kattenpis dus. Het zijn hele diverse winacties. Leuk voor ouders, leuk voor kinderen. En leuk voor beiden. Dus ik zou volgende week zeker even elke dag een kijkje nemen op de blog.

Ik help jou, help jij mij?

Zoals ik al zei houd ik ervan om dingen weg te geven. En ik word er dan ook heel erg blij van als er heel veel mensen mee doen. Hoe meer mensen mee doen, hoe vaker ik zoiets zal organiseren. Dus deel deze aankondiging waar je kunt (Instagram/Facebook/familie&vrienden) en ook de winacties zelf.

Ook word ik er blij van om achteraf te horen wanneer je iets ontvangen hebt. Ik hoor het vrijwel alleen wanneer er iets nog niet is. En niet wanneer wel. Terwijl dat uiteraard de leukste berichtjes zijn. Blije lezers! Vergeet mijn andere blog artikelen dan ook niet. Want er is meer te vinden hier dan alleen winacties. Ook handige reviews, lekkere recepten, blogs over ons leven, leuke uitjes en nog veel meer!

Laten we er in ieder geval een mooi win-feestje van maken!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. G.T. op 12 november 2020 om 07:03

  Succes met het organiseren!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd minder reageer omdat je blogs me minder aanspreken. Ik vind het vooral leuk om te lezen hoe het met jullie gaat.

  • Nicole op 12 november 2020 om 08:43

   Ik ben een tijd redelijk “afwezig” geweest. Dat heeft zo zijn redenen. Maar dat is dus ook waarom ik ook weer met de weekoverzichten ben begonnen. Om zo in ieder geval weer wat meer over ons te delen. Heb je er daar al eens eentje van gelezen?

   • G.T. op 12 november 2020 om 23:14

    Ja, die heb ik alle 3 gelezen. Nu ik ontdekt heb dat je ze weer post, kom ik weer regelmatig even kijken op je blog.
    Het is ook geen verwijt, maar ik wilde aangeven waardoor ik minder geboeid was. Het is jouw leven en jouw blog, dus jij maakt de keuzes 🙂

 2. elisabeth maria martina op 12 november 2020 om 08:52

  dat leuke nieuws heb ik meteen gedeeld, veel succes

 3. judith op 22 november 2020 om 16:14

  sjonge wat een winweek en wat een organisatie, dat vind ik met 1 winactietje al lol.
  succes met de afwikkeling.
  lieve groet!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje