Aankondiging winweek van 16 t/m 22 november

Ik hou ervan om anderen te helpen. Om ze blij te maken. Of dat nu is door een boodschap voor ze te doen, een kaartje te sturen of door een uurtje op hun kind te passen dat maakt niet uit. Als ik een ander ermee uit de brand kan helpen of kan opvrolijken.. dan graag! Met alle liefde. Dat is ook een van de redenen dat ik hier op de blog winacties organiseer. Ik word altijd zo vrolijk van de berichtjes naderhand. Al moet ik wel toegeven dat die maar zelden komen. De berichtjes die ik wél krijg zijn altijd zo dankbaar en fijn.

Er komt een winweek aan

Omdat het hier op de blog de laatste tijd wat stiller is geworden (en nu juist weer wat drukker) en ik dus ook maar weinig winacties heb georganiseerd het afgelopen jaar vond ik het wel leuk om een heuse winweek te organiseren.

Een winweek waarbij ik letterlijk voor honderden euro’s dingen mag weg geven. Geen kattenpis dus. Het zijn hele diverse winacties. Leuk voor ouders, leuk voor kinderen. En leuk voor beiden. Dus ik zou volgende week zeker even elke dag een kijkje nemen op de blog.

Ik help jou, help jij mij?

Zoals ik al zei houd ik ervan om dingen weg te geven. En ik word er dan ook heel erg blij van als er heel veel mensen mee doen. Hoe meer mensen mee doen, hoe vaker ik zoiets zal organiseren. Dus deel deze aankondiging waar je kunt (Instagram/Facebook/familie&vrienden) en ook de winacties zelf.

Ook word ik er blij van om achteraf te horen wanneer je iets ontvangen hebt. Ik hoor het vrijwel alleen wanneer er iets nog niet is. En niet wanneer wel. Terwijl dat uiteraard de leukste berichtjes zijn. Blije lezers! Vergeet mijn andere blog artikelen dan ook niet. Want er is meer te vinden hier dan alleen winacties. Ook handige reviews, lekkere recepten, blogs over ons leven, leuke uitjes en nog veel meer!

Laten we er in ieder geval een mooi win-feestje van maken!

5 reacties op “Aankondiging winweek van 16 t/m 22 november

 • Succes met het organiseren!
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd minder reageer omdat je blogs me minder aanspreken. Ik vind het vooral leuk om te lezen hoe het met jullie gaat.

  • Ik ben een tijd redelijk “afwezig” geweest. Dat heeft zo zijn redenen. Maar dat is dus ook waarom ik ook weer met de weekoverzichten ben begonnen. Om zo in ieder geval weer wat meer over ons te delen. Heb je er daar al eens eentje van gelezen?

   • Ja, die heb ik alle 3 gelezen. Nu ik ontdekt heb dat je ze weer post, kom ik weer regelmatig even kijken op je blog.
    Het is ook geen verwijt, maar ik wilde aangeven waardoor ik minder geboeid was. Het is jouw leven en jouw blog, dus jij maakt de keuzes 🙂

 • sjonge wat een winweek en wat een organisatie, dat vind ik met 1 winactietje al lol.
  succes met de afwikkeling.
  lieve groet!

Reageren is niet mogelijk.