Aankondiging: recepten week

Recepten

Van 11 t/m 15 april staat Meisje-Eigenwijsje in het teken van lekker eten. Oftewel, er komt een heuse receptenweek aan. Dat klinkt misschien niet zo spannend als een win-week zoals die bij vele bloggers voorbij komt. Maar als jij net zoals ik een echte Bourgondiër bent dan zul je dit vast wel waarderen. Van maandag tot en met vrijdag komen er elke dag maar liefst twee recepten online. In de middag een recept van mezelf en begin van de avond van een andere (food)blogger. 

Ik houd van lekker eten en sinds een poosje houd ik er ook enorm van om dat lekkere eten zo gezond mogelijk te maken. Daarom staan er al een aantal weken een boel ongebruikte zakjes en pakjes in de kast die daarvoor nog veel gebruikt werden, maar nu niet meer. Ik claim niet volledig van de pakjes en zakjes af te zijn, maar het is wel echt drastisch verminderd. Doordat ik dus een geheel ander pad ben ingeslagen wat betreft koken (mede dankzij Weight Watchers), speur ik het hele internet af naar makkelijke, lekkere en gezonde recepten. Ik dacht: waarom dit niet delen met jullie?

Aangezien ik geen echte keukenprinses ben en ik regelmatig andere bloggers tegen kom die de lekkerste gerechten op tafel toveren en dit ook met ons delen, besloot ik niet alleen mijn eigen kookkunsten te delen. Ook zij verdienen een plekje op mijn blog en in deze speciale week. Waarom ik nou net deze week heb uitgekozen? Daar zit dan niet echt een idee achter, meer dat ik nu zelf pas zo ver was om 5x een recept klaar te hebben. Dat het keihard werken was kan ik je vast verklappen, maar met een (hopelijk vinden jullie dat ook) mooi resultaat.

De recepten

Zodra een recept online staat zal ik hem in deze lijst aanvullen.

Ovenschotel met kip en prei

3x lunchwraps onder de 500 kcal – Food & so much more

Eimuffins met courgette en feta

Worteltaart balletjes (gezonde snack) – My happy kitchen

Couscous salade met garnalen en avocado

Frisse en zoete quinoa salade – Easy Daily Food

Noodles met rundvleesreepjes en aubergine

Vegetarische curry met bloemkool en ananas

Mexicaanse fajita’s

Bladerdeeg hapjes met serranoham en pesto

Mijn grote dank aan:

Eet smakelijk alvast!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. demallemolenmoeder op 10 april 2016 om 07:36

  Ik ben benieuwd. Erg leuk. Ik breid graag mijn recepten uit.

 2. Diana op 10 april 2016 om 07:49

  leuk leuk leuk!!ik kijk er naar uit!!

 3. Judith op 10 april 2016 om 08:20

  Leuk, ik ben benieuwd!! Ik hoop niet te moeilijk

 4. Channa op 10 april 2016 om 08:28

  Oh ik ben benieuwd!! Lekker eten is altijd goed 🙂

 5. MARIJKE op 11 april 2016 om 08:10

  Hartstikke leuk deze recepten week!

 6. Anne-Marie op 11 april 2016 om 10:16

  Leuk, ben benieuwd naar alle recepten!

 7. Melissa op 19 oktober 2016 om 00:08

  Wat leuk!!!! Dank je wel voor je vermelding 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje