Aankondiging HAPPY BIRTHDAY winweek

Er zijn er twee jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat zijn…. wij!! Het is april en dat betekent dat zowel de blog als ikzelf weer een jaartje ouder worden. Ik zelf mag er weer een extra jaar aanplakken op de 19e van deze maand en Meisje-Eigenwijsje bestaat op 11 april alweer drie jaar 🙂 En dat betekent natuurlijk groot feest! Elke dag is in principe een feestje, maar met een extra jaar erbij mag je best groots uitpakken. 

En daarom ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest achter de schermen om een aantal hele leuke winacties voor jullie voor jullie te organiseren. Gewoon omdat ik jullie wil bedanken voor alle leuke reacties, de lieve likes en het bezoeken van mijn blog. En dat resulteert dus in deze HAPPY BIRTHDAY winweek!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een artikel online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Wat wordt er weggegeven?

Aangezien ik het wel nog een verrassing wil houden wat er precies wil weggeven zal ik dát dus nog niet verklappen. Maar ik kan natuurlijk wel een aantal hints geven. Er zijn winacties die vooral interessant zijn voor mensen met kinderen. Maar er zijn ook winacties voor de luilakken en zonaanbidders. De mensen die het heerlijk vinden om te ontspannen kunnen ook hun lol op, want ja ook daarvoor kun je komende week bij mij terecht.

Houd in ieder geval goed mijn Facebook en Instagram in de gaten aangezien ik daar hints ga geven!

16 reacties op “Aankondiging HAPPY BIRTHDAY winweek

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *