Aankondiging HAPPY BIRTHDAY winweek

happy-birthday-win-week

Er zijn er twee jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat zijn…. wij!! Het is april en dat betekent dat zowel de blog als ikzelf weer een jaartje ouder worden. Ik zelf mag er weer een extra jaar aanplakken op de 19e van deze maand en Meisje-Eigenwijsje bestaat op 11 april alweer drie jaar 🙂 En dat betekent natuurlijk groot feest! Elke dag is in principe een feestje, maar met een extra jaar erbij mag je best groots uitpakken. 

En daarom ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest achter de schermen om een aantal hele leuke winacties voor jullie voor jullie te organiseren. Gewoon omdat ik jullie wil bedanken voor alle leuke reacties, de lieve likes en het bezoeken van mijn blog. En dat resulteert dus in deze HAPPY BIRTHDAY winweek!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een artikel online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Wat wordt er weggegeven?

Aangezien ik het wel nog een verrassing wil houden wat er precies wil weggeven zal ik dát dus nog niet verklappen. Maar ik kan natuurlijk wel een aantal hints geven. Er zijn winacties die vooral interessant zijn voor mensen met kinderen. Maar er zijn ook winacties voor de luilakken en zonaanbidders. De mensen die het heerlijk vinden om te ontspannen kunnen ook hun lol op, want ja ook daarvoor kun je komende week bij mij terecht.

Houd in ieder geval goed mijn Facebook en Instagram in de gaten aangezien ik daar hints ga geven!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. Nicole op 1 april 2017 om 14:14

  Wat leuk! Je ben op de geboortedag van m’n dochter de site gestart! Veerle word 11 april ook 3! Ik hou het in de gaten! 😉

 2. Kim van Gulik op 1 april 2017 om 14:56

  Ben heel benieuwd!

 3. Monique op 1 april 2017 om 17:05

  Ik heb kinderen, ben (soms) een luilak, zeker een zonaanbidder én vind het heerlijk om te ontspannen. Dat komt wel goed dus! 😉 Super leuk idee, ik ga je blog de komende week maar eens extra in de gaten houden!

 4. Esmeralda op 1 april 2017 om 20:09

  Oh ik ben echt heel nieuwsgierig!

 5. iooon op 1 april 2017 om 20:17

  Leuk!!

 6. janske op 1 april 2017 om 20:32

  jeeejjj! Altijd in voor een feestje!

 7. Leonie van Mil op 2 april 2017 om 09:51

  Leuk!! Ik ben benieuwd!! En alvast dubbel gefeliciteerd, natuurlijk 😉

 8. Saskia op 2 april 2017 om 13:46

  Ik ben erg benieuwd.. En alvast gefeliciteerd voor beide 😉

 9. Mirjam op 2 april 2017 om 15:10

  Oeh spannend! Wat een feestmaand, alvast gefeliciteerd 🙂 Ik ben benieuwd hoor!

 10. lisette op 3 april 2017 om 03:59

  Ik ga je in de gaten houden want winacties zijn natuurlijk erg leuk en spannend, ben benieuwd!!

 11. Claudia op 3 april 2017 om 16:40

  Ik word al nieuwsgierig zeg. Wat leuk. En lief van je. Xxxx.

  • Nicole op 3 april 2017 om 19:40

   De eerste staat al online 😉

   • Claudia op 3 april 2017 om 21:01

    Ben jij snel. Van de zin houten speelgoed camera word ik al blij ?

 12. Lieke op 3 april 2017 om 18:06

  Ik ben heel erg benieuwd naar de winacties voor mensen met kinderen. Het zou erg leuk zijn om weer eens iets voor mijn neefje te winnen.

  • Nicole op 3 april 2017 om 19:40

   Er staat er al eentje online hoor 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje