Wie heb ik aan de lijn hallo hallo

Ze was nog geen twee jaar of een van haar favoriete activiteiten was bellen. En dan niet met een nep telefoontje van de Action, maar echt met mijn iPhone. Of de Samsung van mijn man. Doodeng natuurlijk, want straks laat ze hem vallen. Toch mag ze af en toe van ons bellen. Dat gebeurd vooral wanneer we onze ouders aan de telefoon hebben, haar opa’s en oma’s dus. Want ja, wat is nu leuker dan bellen met oma of opa? Niets toch?!

In het begin ging het erg moeizaam. Ze zei, als je geluk had, alleen hallo en verder niets. Maar ja, het is ook wel wennen om opeens te moeten praten in een telefoon. Sinds een tijdje heeft ze het echt best goed door. En zijn de gesprekken dan vaak ook hilarisch om te volgen. We horen meestal alleen de kant van Fay, maar dat is vaak al genoeg om helemaal dubbel te liggen.

Een voorbeeld.

Hallo.

Fay.

Oma.

Jaaaaaa!!! (Denk er even een op en neer springen meisje bij)

Eten lekker. Hmmmmmmmm. Mjammieeeeee.

Jaaaa!! Drinken. Sap. Nee. Melk. Water.

Ja ijsje eten.

Mama ijsje. (oma vraagt naar het ijsje van een paar dagen geleden en nu wil ze weer een ijsje)

Mama ijsje.

IJS!

Lucky Max spelen.

Staart, jaaaaaaaaa!! (wanneer de hond met zijn staart tegen haar aan zwiept)

Lief, Max.

Papa Bart Mama Cool (sinds kort kent ze onze namen, nou ja deels dan)

Lief, kus, aaaaaaiii (de honden worden weer flink geknuffeld tijdens het telefoneren)

(En dan opeens.. uit het niets) Doeiiiiiii!!

Wie heb ik aan de lijn hallo hallo

Ja typisch een gevalletje van: je had erbij moeten zijn haha!

7 reacties op “Wie heb ik aan de lijn hallo hallo

  • Haha! Leuk! Dochterlief is het ook gek op een telefoon. Ze snapt al heel erg goed dat het aan haar oor moet. Alles wat op een telefoon lijkt verdwijnt aan haar oor en zo loopt ze door het huis. Als papa dan daadwerkelijk belt dan is het wel even schrikken.

  • Wat lief! Fiene is ook helemaal fan van telefoons en heeft hele verhalen in haar eentje. Maar zodra er echt iemand aan de andere kant van de lijn is, valt ze helemaal stil haha – wel begint ze gelijk te glunderen en wil ze niet meer ophangen haha

  • Fantastisch!! Als ik een vriendin bel dan wordt er de laatste tijd ook altijd opgenomen door haar zoontje, hele gesprekken waar ik vaak niks van begrijp maar hij vindt het geweldig hihi.

  • Hahaha ik denk dat kinderen zo verwonderd zijn dat ze met oma praten terwijl ze er niet is. Onze dochter belt ook vaak met haar nep telefoon naar oma en praat mij dan helemaal na zegt ze aan het eind altijd ‘oke nou doei hoooi doei hooooi’ haha

Reageren is niet mogelijk.