A very special year..

What if you woke up and it was still 2013 and you had to relive the whole year?

Mijn eerste ingeving was: jaaaaaaaaaaaaaa leuk! Dan kan ik de bruiloft weer opnieuw meemaken en de huwelijksreis. Verder zou ik dan opnieuw ontdekken dat ik zwanger was en kunnen genieten van de beginnende trapjes… De bruiloft van Jeroen&Jelske zouden we dan ook opnieuw meemaken, ook echt een prachtige dag was dat. Echter zijn er ook genoeg dingen geweest afgelopen jaar die ik echt niet opnieuw mee wil maken zoals 3 maanden in de ziektewet zitten in verband met ontiegelijke rugpijn. Ook de stress van het zoeken naar een nieuwe baan wil ik echt niet opnieuw meemaken. Het overlijden van de opa van Bart.. Ook iets vreselijks wat echt niet opnieuw hoeft…

Nee, ik ben heel erg blij dat nu het jaar 2014 is aangebroken.
large (13)
We hebben oud&nieuw gevierd bij onze neef en nicht thuis, samen met hun familie en nog wat vrienden. Het was erg gezellig en ik heb me uitermate vermaakt in de erker lekker tegen een kussen aan, kijkend naar buiten en kletsend met iedereen daar. Ik had wel enorm veel last van bandenpijn en af en toe zelfs harde buiken, maar volop genoten. Toen het aftellen begon ben ik wel gaan staan en klokslag 12 uur kusten mijn lieve man en ik elkaar en kwamen de tranen bij mij….

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het besef dat dit jaar ons kindje geboren wordt en ons hele leven compleet veranderd zat diep en ik voelde me zo intens gelukkig. Nadat ik iedereen de beste wensen had gewenst nam ik mn plekje in de erker weer in en genoot ik van het mooie siervuurwerk buiten en van mijn sjampie. Iets later genoot ik enorm van manlief die het jongste kindje daar (bijna 9 maanden) in zijn armen had en vooral van de blik in zijn ogen. Volgend jaar rond dezelfde tijd hebben we ons eigen kindje zo in de armen, ongeveer dezelfde leeftijd dan ook… Heerlijk gewoon!
large (14)
Verder is het een raadsel wat 2014 ons allemaal gaat brengen. Het boek is nog blanco en we leven dag voor dag en vullen daarmee de bladzijdes. Dat het een bijzonder jaar gaat worden, dat is duidelijk…

Het jaar is in ieder geval zonnig begonnen en laten we hopen dat die zonnestralen ons (en jullie dus ook) nog vaak mogen verblijden. Dat de donderwolken ons de lessen geven die we nodig hebben en dat de zonnestralen ons naar een hoger niveau tillen vol geluk en liefde.

Namens mijn man Bart, ons ongeboren prinsesje, de diertjes en mijzelf wens ik jullie het allerbeste!

4 reacties op “A very special year..

Reageren is niet mogelijk.