9x hoe kleed ik mijn dreumes?

Het werd weer eens tijd om wat leuke outfits van mijn meisje te laten zien. In het verleden heb ik dat al vaker gedaan, zie hier outfit of the fay 1, 23 en 4. Ik merk dat ik het zelf altijd erg leuk vind om te zien hoe anderen hun kleintjes kleden. Aangezien Fay nu geen baby meer is maar een echte dreumes kleed ik haar ook iets meer als een echt mensje. Je zult niet snel meer de pakjes zien zoals toen ze nog heel klein was.

Hoe kleed ik mijn dreumes?

Zoals iedereen heb ook ik zo mijn favoriete kledingstukken voor haar. Ik probeer altijd andere combinaties uit en natuurlijk zorg ik dat ze alle kleertjes draagt. Maar toch steken er altijd een aantal dingen erbovenuit. Zo kocht ik bij de Zara een gestreept zebrabroekje waar ik helemaal weg van ben.

Hieronder laat ik 3 verschillende combinaties ermee zien: wat-draagt-dreumesOp deze foto zie je hoe ik het broekje heb gecombineerd met een spijkerjasje. Het spijkerjasje zelf is van de Primark. Onder het jasje zit uiteraard nog een shirtje. welke-kleding-dreumesHier zie je het shirtje dat onder het spijkerjasje zit. Zoals je ziet is het direct een heel ander gezicht als je het jasje uitdoet. Meer meisjesachtig ook. Het shirtje komt van de  Jola Mode en het sjaaltje van Kleine Lucas.
kleren-dreumesDan nog een combinatie die een beetje lijkt op de eerste. Hier draagt ze echter een spijkerblouse van de Hema, een col van Combineer ’t en schoentjes van de Schoenenreus.

Iets wat ik Fay ook erg vaak aantrek zijn spijkerbroekjes. Dat is gewoon heel makkelijk te combineren vind ik plus een spijkerbroekje maakt al snel iets ‘stoer’ en dat vind ik wel leuk.

Twee outfits met een spijkerbroek:kleertjes-dreumesMijn dochtertje heeft hier een spijkerbroek aan die ik op de jongensafdeling van de H&M kocht. Ik vond hem zo gaaf en hij staat haar goed. Erbovenop heb ik een blouse/tuniek aangetrokken met ruitjes. Deze heb ik tweedehands gekregen en hij staat haar zo mooi die kleurtjes combineren goed bij haar ogen en haren.
kleren-dreumes-1Deze spijkerbroek weet ik niet meer precies waar ik hem van heb. Ik twijfel tussen de Hema en de Jola Mode. Ik combineer hem hier met een stoer voetbalshirtje van Nextdirect en een schattig vestje van de Primark. Stoer en toch meisjesachtig.

Dan de joggingbroekjes. Die broekjes zijn vaak erg leuk plus ze zitten natuurlijk bij zo’n kleine meid heerlijk. Vooral als ze kruipt of probeert te lopen.

Weer drie outfits:hoe kleed ik mijn dreumesHet was laatst heerlijk weer en in de achtertuin van mijn ouders was het in de zon en uit de wind gewoon heerlijk vertoeven. Dan kan het winterjasje ook uit en zie je de combinatie des te beter. Een grijs joggingbroekje (gekregen) gecombineerd met het verjaardagsshirtje “I am ONE” en een heerlijk baseball jack. outfit-dreumes-1Kijk deze dame eens chillen. Alsof ze snapt dat haar outfit ook chill is. Een lekkere joggingbroek van de C&A gecombineerd met een fijne sweater, ook van de C&A. kleding-dreumes-1Deze outfit is helaas niet helemaal goed te zien, maar doordat het spijkerbloesje hierboven al op de foto staat kun je een goede inschatting maken. Ze heeft een fel roze joggingbroek aan (ook gekregen) met daarop dus de spijkerblouse en een jasje van Z8.

Dan de laatste outfit. outfit-dreumes-2Hier heeft ze een gekleurd spijkerbroekje aan, daar heb ik er ook een aantal van, vind ik wel een leuke afwisseling. Dit broekje kreeg ze overigens van haar opa en oma. Daarbovenop een groen shirtje met ijsjes, yumm je krijgt er trek van. Het shirtje komt van de Hema, net als het broekje. Omdat het nog geen blote armen weer was heb ik ook een bolero bij haar aangedaan. Deze kreeg ze van haar oudtante (mijn peettante) en is van het merk Bakkaboe.

Voordat ik vragen krijg over rokjes en jurkjes. Die trekken we haar ook zeker aan, net als gave korte broekjes alleen die heb ik helaas (nog) niet op de foto. Een volgende keer probeer ik daar meer op te letten!

Wat is jouw favoriete outfit?

5 reacties op “9x hoe kleed ik mijn dreumes?

Reageren is niet mogelijk.