8x leukste wolkjes voor in de babykamer

Nu ik in mijn verlof zit ben ik veel bezig met de komst van de baby en wat er allemaal nog moet gebeuren. De babykamer is nog niet af aangezien er nog wat dingen opgehangen moeten worden plus de styling is nog niet naar mijn tevredenheid. Aangezien ik tijdens mijn zoektocht naar leuke producten en accessoires voor de babykamer een heleboel leuke wolkjes tegenkwam besloot ik deze met jullie te delen. 

Leukste wolkjes voor in de babykamer

Sowieso heb ik zelf al twee items met wolkjes die ik in de babykamer of in ieder geval voor de baby ga gebruiken. Zo ontving ik in De Hippe Doos onder andere een wolkje rammelaar van de webshop Diniemini en muurstickers van Ook Wauw! De rammelaar gaat in de box en de wolkjes gaan we waarschijnlijk ophangen vlakbij zijn bedje en anders boven de commode!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Maar er is nog meer. Veel meer! Zo ontdekte ik dit leuke wolken koffertje in het mint. Maar ze hebben hem ook in het roze.

En wat dacht je van dit geweldige witte wolkjes nachtlampje? Hij is oorspronkelijk van A Little Lovely Company en ze hebben hem doorgaans ook in andere kleuren.

Wat ook erg leuk is voor in de babykamer is een leuke slinger. Bijvoorbeeld boven de comode of boven het bedje. Deze leuke wolkjes slinger is naar mijn idee echt té schattig om niet te gebruiken. (zonder strikjes verkrijgbaar)

Als we dan toch bezig zijn met leuke dingen die je kunt ophangen aan de muur dan is hier nog een hele leuke kaarthanger in de vorm van een wolkje. Ook deze zijn in verschillende kleuren beschikbaar zoals bijvoorbeeld okergeel en donkerblauw.

Wat ook altijd leuk is, is een memobord. Voor in de babykamer of anders in de kinderkamer. Daar kun je dan bijvoorbeeld de eerste knutsels ophangen of telkens wisselen met leuke kaarten. Dit wolkjes memobord vind ik in ieder geval echt geweldig origineel!

En dan nog een wolk die wij al in de babykamer hebben hangen en die ik was vergeten haha. Namelijk deze gave wolken lamp van de Ikea. Hij hangt al sinds Fay geboren is in de babykamer en we laten hem mooi hangen voor baby nr 2.

Er zijn overigens nog veel meer gave items met wolkjes maar bovenstaande producten kwam ik tijdens mijn eigen zoektocht tegen. Dit bericht is verder ook niet gesponsord en er staan ook geen affiliatie links in.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze leuke wolkjes vinden!

Nursery room van Shutterstock

14 reacties op “8x leukste wolkjes voor in de babykamer

  • Leuk thema. Je zit tegenwoordig vele leuke wolkjes. Ik zag ook hele leuke spulletjes gewoon bij de Wibra

  • Wat grappig al die wolkjes. Stiekem ben ik er na wat jaren al mega op uitgekeken hihi. Die muurstickers zijn ook heel leuk om bijvoorbeeld een kastje mee te versieren op de babykamer. Ik raad je persoonlijk wel af die boven het bedje te doen. Ze laten makkelijker los dan je denkt helaas (zeker wanneer de ondergrond niet goed vlak en ontvet is) en die wil je niet vinden in het bedje (en dus al helemaal niet in de mond/keel van je kleine ventje straks!). Ik heb de laatste tijd iets te veel horror verhalen erover gelezen helaas

  • Mirthe’s kamer is in wolkjes thema. Mijn man heeft twee houten wolken-wandplanken met lampjes erachter gemaakt. Ik heb nog kaartjes staan met wolkjes erop en wolkjes-wandhaken, oh en een kussen. Het is een thema waarmee je eindeloos verder kan.

Reageren is niet mogelijk.