8 leukste notitieboekjes

shutterstock_451814602

Als je voor een webshop werkt die de mooiste en leukste notitieboekjes verkoopt kan zo’n artikel natuurlijk niet achterblijven. Ik ben uiteraard enorm bevooroordeeld maar dat vergeven jullie me vast als je ziet welke 8 leukste notitieboekjes ik uitgekozen heb! Oh ja misschien onnodig maar vermeld het toch even, ik ben niet betaald en ook niet gevraagd om dit artikel te schrijven. Ik ben zelf gewoon zo enthousiast! 

De notitieboekjes bij My Lovely Notebook zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen door Juliette, de eigenares.

Bij My Lovely Notebook zijn we er van overtuigd dat je notitieboekje ook een verlenging van je persoonlijkheid is. Het notitieboekje waarmee je loopt laat namelijk een deel van je persoonlijkheid zien.

Paperblanks

Het Engelse Paperblanks is een van de populaire merken die in de webshop verkocht worden. En terecht want de boekjes van Paperblanks onderscheiden zich echt van andere notitieboeken door de bijzondere kaften. Daarnaast gebruiken ze speciaal zuurvrije papier en wordt het bindmateriaal gemaakt van 100% gerecycled papier! Een van mijn favoriete notitieboekjes die wij verkopen komt van dit merk.

paperblanks-notitieboek-monet-water-lilies

 

Dit notitieboek heet Monet Water Lilies en is, zoals je al aan de naam kunt zien, geïnspireerd op het werk van Claude Monet. Hij is in het echt nóg mooier dan op de foto en heeft een hele prettige magnetische sluiting en een envelop achterin.

Studio Oh!

Dit Amerikaanse merk is ook al intens populair en ook dit snap ik heel goed. Wij zijn namelijk de enigste webshop in Nederland die dit merk verkoopt. Ook staat het bekend om zijn fleurige notitieboeken met de leuke en gave quotes. Met een notitieboekje van dit merk zul je dus een uniek exemplaar in huis hebben.

notitieboek-collect-moments-not-things

De quote op dit notitieboekje is er wat mij betreft eentje die je altijd in je achterhoofd moet houden. Herinneringen zijn veel waardevoller dan spullen en met dit boekje kun je ze ook nog eens opschrijven. Het boekje Collect memories not things heeft een flat-lay binding waardoor het goed blijft openliggen. Heel handig!

notitieboek-my-thoughts-petrol

Op de voorkant van dit notitieboek is de tekst My Thoughts met goud folie in gestanst. En daarnaast zijn de zijkanten van het papier goud geverfd voor een extra mooi en luxe effect. Ik ben daarnaast ook helemaal weg van de kleur petrol, al hebben we ook nog de kleuren goud, roze en blauw in het assortiment.

Nuuna

Dit Duitse merk Nuuna is erg bijzonder. De notitieboekjes worden gemaakt van gerecyclede leer en de opdruk op de kaft van het notitieboek zijn gemaakt met een zeefdruk techniek. Dit is een ambachtelijke techniek wat nog met de hand wordt gedaan. Het kwalitatieve papier in de notitieboeken heeft een puntjes raster, zodat je er zowel in kan schrijven en kan tekenen. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt voor Bullet Journaling.

nuuna-notitieboek-memory-koper

De opdruk van het notitieboek Memory is in de kleur koper/brons. Het mooie aan dit notitieboek is dat de zijkant van de bladzijden dezelfde kleur hebben als de opdruk op de voorzijde.

graphicl_52361_you_make_me_glow_frei_rgb_1024x1024px

Dit is mijn favoriet van het moment: You make me glow. Niet alleen omdat hij nieuw is, maar ook omdat hij de kleur heeft waar ik van houd (op de afbeelding oogt hij blauw terwijl hij toch echt turquoise is) en het is een glow in the dark! Heel speciaal dus en het leuke is dat ik deze heb gekregen in mijn kerstpakket van Juliette. Super fijn, nu kan ik ook eindelijk met bullet journaling beginnen 🙂

Happy Jackson

Ben je meer van de vrolijke funny notitieboekjes dan moet je zeker in de collectie van Happy Jackson kijken. De boekjes zijn er in de leukste kleuren en hebben de grappigste teksten op de kaft staan.

thoughts-and-doodles

Zelf vind ik dit Thoughts and Doodles notitieboekje het leukst en dan mag jij raden waarom…

Lanybook

In het rijtje met leukste notitieboeken mag ook Lanybook niet ontbreken. Helaas worden deze door de leverancier niet meer geleverd dus de boeken die we nog hebben zijn echt de laatste. Toch wilde ik ze in dit rijtje zetten omdat ze gewoon erg leuk maar ook enorm praktisch zijn. Het notitieboek is namelijk af te sluiten met een handig elastiek, maar je kunt ook je pen aan het boekje zelf bevestigen. Daarnaast hebben de laatste 32 pagina’s een geperforeerd randje waardoor je ze makkelijk uit kunt scheuren en achterin zit een handig mapje waar je bonnetjes etc kunt instoppen.

lanybook-licht-blauw-front-klein

We  hebben de Lanybook notitieboekjes nog in de kleuren blauw, wit en zwart.

Leer

Als het gaat om luxe en duurzaam dan zijn de notitieboekjes van Amalfi iets voor je. Dit zijn leren notitieboeken handgemaakt van kalfsleer uit het mooie Italië. Wat enorm fijn is aan deze notitieboeken is dat ze enorm duurzaam zijn én navulbaar! Zodra je boekje vol is kun je hem archiveren en er een nieuw blok in doen. De navulbare blokken zijn er in zowel gelinieerde als blanco versie.

leren-notitieboek-navulbaar-amalfi-blauw

Natuurlijk zijn er nog veel meer notitieboekjes mooi en leuk, maar deze vond ik wel het vermelden waard. Zoals je al merkt, er is voor ieder wat wils.

Zit er een notitieboekje tussen die jij graag zou willen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. marije op 27 december 2016 om 06:23

  Oooh jullie hebben zoveel leuke notitieboekjes. Te erg voor woorden. Het is dat ik nog een hele stapel heb liggen maar anders wist ik het wel. Super leuk!

 2. Merel op 27 december 2016 om 07:24

  Schitterend. Ik kan me inderdaad voorstellen dat je met zo’n boek ook nog veel liever iets in je notitieboek schrijft. Ideaal als luxe cadeau. Ga het onthouden, want hoewel ik nu voorzien van, kan ik over een paar maanden vast wel iets nieuws gebruiken. En laat ik dan net jarig zijn 😉

 3. Leonie van Mil op 27 december 2016 om 07:54

  Die van Happy Jackson zijn inderdaad erg leuk!! 🙂

 4. Batboy op 27 december 2016 om 07:55

  Ik ben dol op notieboekjes! Ze zijn allemaal super leuk!!

 5. Tineke op 27 december 2016 om 08:39

  Ze zijn allemaal erg leuk, ik haal mijn notitieboekjes meestal bij Hema.
  Liefs

 6. Maike op 27 december 2016 om 10:31

  Ik zou ze allemaal wel willen hebben! Inmiddels heb ik ook meer notitieboekjes dan ik ooit vol kan schrijven, dus wellicht verstandig om niets meer te kopen 😉

 7. marleen@burgertrutjes op 27 december 2016 om 11:02

  Heel erg leuk! Ik koop ze dus altijd maar ik gebruik ze nooit, haha!

 8. Anita op 27 december 2016 om 17:33

  Toch nog wat onbekende merken voor mij! Maar ik heb er genoeg in huis dus mag er van mezelf geen meer kopen, haha!

 9. Miss B BlogzThingz Over.. op 27 december 2016 om 19:40

  Ik vond dat notitieboekje met de Quote : “Collect Memories Not Things” heel erg Nice! Love It!
  Hugz, Miss B.?

 10. Monique op 28 december 2016 om 08:17

  Mooi zeg! Ik ben helemaal weg van die laatste. Ideaal dat je die gewoon kan hergebruiken als hij vol is!

 11. Nathalie op 28 december 2016 om 12:06

  Oh jeetje, je hebt mijn notitieboekjes-verslaving weer aangezwengeld (zeker nu ik aan de laatste 10 bladzijden van mijn dagboek ben begonnen!). Zelf ben ik gek op Peter Pauper Press en Studio Oh!

 12. Volgmama op 28 december 2016 om 16:56

  Stuk voor stuk leuk! Vooral de roze hihi.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje