6x leuke kraamcadeaus

Aangezien ik onlangs tante ben geworden ben ik dus ook bezig geweest met verschillende kraamcadeaus. Wat is nu leuk om te geven? Als moeder zijnde ben ik natuurlijk ervaringsdeskundige. Ik weet uit eigen ervaring wat leuk is om te krijgen als nieuwbakken moeder. Ik kwam natuurlijk enorm veel gave dingen tegen, maar besloot om er slechts een paar uit te kiezen.

  1. Loopy Links; €7,99. Deze kleurrijke ketting is makkelijk te bevestigingen aan een maxicosi, box, kinderwagen, enzovoort. Aan de ringen kun je ook nog allerlei andere speeltjes hangen. Zelf heb ik deze ketting niet gehad maar ik heb hem bij vele andere kindjes gezien en ze werden intensief gebruikt!
  2. Logeerkoffer; €24,99. Met de geboorte van mijn dochter kreeg ik van mijn broertje en zijn vriendin een logeerkoffer voor mijn dochtertje. In die koffer zaten allerlei leuke items die je tijdens het logeren gebruikt. Zoals een pyjama, een voorleesboekje, tandenborstel en tandpasta, een knuffel en nog meer. Super leuk idee dus om te geven en krijgen.
  3. Namentrein; €2,99 + €2,99 per letter. Super leuk voor op de babykamer. Een houten trein met de letters van de naam van je kind. Later kan er ook nog eens mee gespeeld worden.
  4. Sophie de giraf; €18,95. Hét speeltje voor je pasgeborene. Waarom? Omdat dit speeltje alle zintuigen van je kindje prikkelt.
  5. Baby’s eerste jaar; €5,-. Een super leuk boekje, waarin de ouders het eerste jaar van hun kind vanalles kunnen bijhouden. Zo vergeten ze nooit meer wanneer de eerste keer lopen was of welk tandje als eerste doorkwam.
  6. Send a gift; €5,-. Geen tijd om langs te gaan maar wil je meer geven dan alleen een cadeautje? Stuur dan dit pakketje. Het is als brievenbuspost te versturen en er zit een kaartje in plus een leuk rompertje!

Wat ik zelf ook ooit heb gedaan is een letterbak kopen (toentertijd bij de Action) en daar een aantal kleine dingetjes in gedaan zoals een slabbetje, sokjes, rompertje, speentje, rammelaar en in het midden de naam en geboortedatum. Zo heb je meteen een leuke presentatie van je cadeaus en ze kunnen er naderhand ook nog iets leuks mee!

Vind jij het lastig om een kraamcadeau te bedenken? 

Bol AlgemeenBol Algemeen

* Deze post bevat affiliatie links, wanneer je via deze links iets aanschaft krijg ik daar een kleine commissie over.

13 reacties op “6x leuke kraamcadeaus

Reageren is niet mogelijk.