6x hoofddeksels voor de zomer

Nu de dagen wat meer zonovergoten zijn (yessss, genieten!) is het voor mij ook weer tijd om de hoofddeksels onder het stof uit te halen. Ik ben namelijk enorm gek op de zon maar kan er vrij snel migraine van krijgen. Ik moet echt een zonnebril op en het liefst dus ook nog een hoed of pet. Nu moet ik toegeven dat ik eigenlijk zelf maar 1 hoedje heb en die komt van de Action. Hij is leuk hoor maar past nu niet echt meer bij mijn haarkleur haha. Daarom ging ik op zoek naar nieuwe hoedjes en petjes en kwam de volgende 3 leukers tegen:

Schermafbeelding 2015-04-16 om 15.41.08

Deze leuke hoed (en zonnebril!) is te koop bij Ateliergs. Groot is in de mode tegenwoordig dus dit model kun je makkelijk hebben. Vooral leuk ook op het strand denk ik! Hij kost €34,99.

Schermafbeelding 2015-04-16 om 21.46.15

Nu zag ik echter laatst ook iemand met bovenstaande hoed. Het stond haar super gaaf terwijl als ik hem dan zo op het plaatje zie, ik hem niet snel zou kiezen. Zo zie je maar, soms moet je gewoon iets passen of opzetten om te weten of het iets is! Deze leuke hoed komt overigens van de H&M en kost €19,99.

Schermafbeelding 2015-04-16 om 21.49.51

Dan mijn persoonlijke favoriet; de hoed van de Zara. Heel simpel maar daarom juist zo leuk vind ik. Wel ben ik bang dat hij niet lang wit blijft, ik ken mezelf, binnen de kortste keren zitten er vlekken op. Maar voor €19,99 wil ik dat risico wel nemen!

Naast dat ik voor mezelf heb gekeken, kon ik het uiteraard niet laten om op de kinderafdeling te kijken. Mijn dochtertje moet goed beschermd worden tegen de zon dus een hoedje of petje is ook voor haar niet mis. Ik vond weer drie leukerds!

Schermafbeelding 2015-04-16 om 21.53.46

Bij de Zara vond ik dit petje. Er staan ongelofelijk veel leuke hoedjes ook op hun site en bandana’s dus binnenkort ga ik zeker een bestelling doen daar. Maar dit petje sprong eruit. Voor slechts €8,95 heb je een stoer maar ook schattig petje. Stoer doordat het denim is met sterren en schattig door de oortjes. Twee in één!

Schermafbeelding 2015-04-16 om 22.00.30

Ook kwam ik op een andere pagina een leuk petje tegen! Ook weer stoer maar daarnaast echt meisjesachtig. Je merkt wel dat ik daar van houd! Deze leukerd kost €14,95.

Schermafbeelding 2015-04-16 om 21.59.51Als laatste (want anders wordt de blog veel te lang, ik kwam zoveel leuks tegen..) dan nog een leuk hoedje voor de kleine meid. Dit keer gespot bij de H&M. Sowieso kwam ik op die site veel te veel leuks tegen voor haar en mezelf dus ik ben er snel weggegaan! Dit geweldige hoedje (ook met roze rand) kost slechts €5,99. Zouden ze hem ook niet in het groot hebben? Hihi..

Draag jij petjes/hoedjes in de lente/zomer? 

Dit artikel werd in vriendelijke samenwerkig met AtelierGS geschreven.

6 reacties op “6x hoofddeksels voor de zomer

  • Dat petje van de Zara met sterrertjes….zo leuk! Ik heb voor Sarah een zonnehoedje van Lief! Maar er kunnen er altijd nog meer bij natuurlijk.

  • Oe. Dat petje van de Zara! Gaaf. Superleuk. Ik wil ook graag dat Mila petjes gebruikt in de zon. Net haar eerste peuterzonnebril gekocht. En de beste zonnebrandcrème die ik kon vinden met factor 50. Zelf? Tja, op vakantie weer wel. Maar in de tuin eigenlijk niet. Terwijl ik donker haar heb en dat eigenlijk heel snel heel warm wordt. Het enige petje wat ik heb is een best cool surfpetje:)

Reageren is niet mogelijk.