6x hippe snowboots voor vrouwen

Snowboots. Voor onze dochter had ik ze wel al in huis (al zijn ze nu wat aan de kleine kant), maar voor mezelf eigenlijk nog niet. Om eerlijk te zijn was mijn beeld voor deze sneeuwschoenen ook niet zo positief. Ik zag ze als groot, lomp en vooral lelijk. Echter is dat inmiddels helemaal veranderd en zie je voortaan ook hele hippe snowboots voor vrouwen voorbij komen.

Lekker warm in de winter

Ik ben zelf nogal een koukleum. Niet voor niets ook dat ik verschillende warme sjaals, wanten, mutsen en andere warme accessoires in huis heb liggen. Zowel voor mezelf als voor de kinderen. Want hen kleed ik sowieso altijd goed aan. Dat er voor mij dus nog geen snowboots in de kast staan is eigenlijk best stom.

Want ik heb standaard koude voeten. Vooral tijdens een van onze wandelingen door de natuur die we zo graag maken. Of wanneer we een leuke markt of stad bezoeken. Dan zijn snowboots juist een uitkomst. Zij zorgen voor hele warme voeten. En tegenwoordig hoef je ook niet meer bang te zijn dat ze er niet stijlvol uit zien. Al hoeft je dat natuurlijk sowieso niet tegen te houden.

Snowboots voor vrouwen

Als het om schoenen gaat is een van mijn favoriete (online) winkels Nelson. Daar heb ik afgelopen augustus ook een hoop schoenen voor mijn dochter gekocht. Dus tijdens mijn zoektocht naar hippe dames snowboots ben ik daar uiteraard als eerste daar gaan kijken.

Niet alle schoenen zijn mijn smaak, maar goed smaken verschillen niet voor niets.

Bovenstaande dames snowboots zijn van het merk Snow Fun. De tweede variant lijken wat meer op de snowboots zoals ik ze me herinner, maar dan leuker. Het eerste paar zou ik zo willen dragen. Lekker stoer en vooral warm haha. 

Deze twee verschillende snowboots zijn echt de schoenen die ik zelfs buiten de winter om zou willen dragen. Ik houd van hun hippe en stoere uiterlijk. De cognac kleurige hebben ze ook in het zwart. En de zwarte hebben ze ook weer in cognac.

Dan een paar snowboots van het merk Ecco. Een heel bekend en goed merk, al is dit niet helemaal mijn smaak.

Dan als laatste hippe sneeuwschoenen van Celtics. Met een kek pantserprintje. Ja ik houd er wel van..

Er zijn overigens nog veel meer verschillende snowboots voor vrouwen te vinden. Maar deze vond ik toch wel de opvallendste die ik bij Nelson zag.

1 reactie op “6x hippe snowboots voor vrouwen

  • Met zoeken naar kindersnowboots kun je maar beter vroeg beginnen!
    Voor mijn kinderen heb ik nu gewatteerde regenlaarzen gekocht, dan heb heb ik twee vliegen in 1 klap.
    Dameslaarzen is weer een ander verhaal 🙂
    Belangrijkste is dat ze waterdicht zijn en warm. Ik heb ook een paar soort lederlaarzen van de ANWB shop, die dragen lekkerder dan mijn snowboots.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *