6x gratis winter printables

gratis-winter-printables-zelfgemaakt-e1418118356312

Zoals jullie wel is opgevallen ben ik steeds meer en meer creatief bezig. Voor mijn project life album maar ook voor in huis en voor anderen. Zo maakte ik een kerstboom van inpakpapier, maakte ik een kleine attentie voor mijn (schoon)ouders en vandaag kom ik met iets leuks voor jullie. En mezelf.

Ik ben namelijk geïnspireerd door Like & Love en door het project waar ik nu mee bezig ben. Ik wilde allerlei kaartjes hebben voor in mijn project album en voor aan de muur en kwam de volgende leuke posters tegen via Pinterest!

Waarvoor kun je de gratis winter printables gebruiken?

In je agenda // Aan de muur // In een lijst op de openhaard // Aan de wc deur // Bij je adventskalender // Project Life // Bij een cadeautje die je geeft deze maand // Geef de poster zelf cadeau in een lijstje // Nog meer ideeën nodig?

De gratis winter printables!

De eerste vijf (collages) posters heb ik gevonden via via en zijn dus niet van mij. Ik heb de bron erbij gezet zodat je ze vanuit daar ook kunt downloaden. De laatste poster is van mijzelf. Je mag de posters gebruiken voor jezelf maar niet claimen dat ze van jou zijn. Gebruik je ze op je blog/website of iets anders commercieels dan hoor je de bron weer te geven.

10x gratis winter printablesDeze gave krijtbord printables kun je downloaden op de volgende pagina. Vooral de rechtse vind ik persoonlijk erg mooi!

10x gratis winter printablesDeze posters (ik heb ze in een collage gezet, ze hebben gewoon de normale afmetingen) zijn Frozen posters. Echter hoef je geen kind te zijn om te quotes mooi te vinden. Plus de kleur is gewoon geweldig.. Wil je ze afgedrukt hebben? Kijk dan hier.

gratis winter printablesWeer een heel andere kleur, maar juist daarom misschien wel zo leuk. Deze gratis winter printables kun je vinden via de volgende link.

gratis winter printables aKeep calm posters zijn altijd leuk maar van deze moest ik toch wel stiekem grinniken!! Moet jij er ook om lachen? Kijk dan vooral op deze pagina om hem af te drukken!

wonderful time printableDezelfde tekst maar twee andere kleuren. De een krijtbord en de ander echt kerstachtig. Vind jij het ook de most wonderful time of the year? Download ze dan hier!

gratis winter printables zelfgemaaktDeze laatste poster is door mijzelf gemaakt. Niet heel bijzonder hoor, maar ik vond het wel een hele leuk tekst sowieso! Je kunt hem vergroten en dan opslaan en afdrukken!

Ik zeg.. veel plezier ermee! En laat je het me weten als je mijn poster gebruikt?
Vind ik leuk!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Simone op 9 december 2014 om 09:19

  Wat zijn ze leuk zeg! Echt jammer dat ik nu geen ruimte heb op de muur om er eentje op te hangen.

 2. jansyluvzu op 9 december 2014 om 10:04

  Wat zijn ze leuk…vooral die je zelf hebt gemaakt!

 3. Vlijtig Liesje op 9 december 2014 om 11:17

  Leuk allemaal! Je eigen poster mag er ook zijn!

 4. zomersproetje op 9 december 2014 om 12:05

  Leuk! Plek om ze op te hangen heb ik helaas ook niet :-S. Vind ze wel leuk om te gebruiken voor kerstkaarten, ik neem aan dat je ze kan verkleinen? Die je zelf hebt gemaakt is ook erg mooi, heb je de quote ook zelf bedacht?

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje