6x gratis winter printables

Zoals jullie wel is opgevallen ben ik steeds meer en meer creatief bezig. Voor mijn project life album maar ook voor in huis en voor anderen. Zo maakte ik een kerstboom van inpakpapier, maakte ik een kleine attentie voor mijn (schoon)ouders en vandaag kom ik met iets leuks voor jullie. En mezelf.

Ik ben namelijk geïnspireerd door Like & Love en door het project waar ik nu mee bezig ben. Ik wilde allerlei kaartjes hebben voor in mijn project album en voor aan de muur en kwam de volgende leuke posters tegen via Pinterest!

Waarvoor kun je de gratis winter printables gebruiken?

In je agenda // Aan de muur // In een lijst op de openhaard // Aan de wc deur // Bij je adventskalender // Project Life // Bij een cadeautje die je geeft deze maand // Geef de poster zelf cadeau in een lijstje // Nog meer ideeën nodig?

De gratis winter printables!

De eerste vijf (collages) posters heb ik gevonden via via en zijn dus niet van mij. Ik heb de bron erbij gezet zodat je ze vanuit daar ook kunt downloaden. De laatste poster is van mijzelf. Je mag de posters gebruiken voor jezelf maar niet claimen dat ze van jou zijn. Gebruik je ze op je blog/website of iets anders commercieels dan hoor je de bron weer te geven.

10x gratis winter printablesDeze gave krijtbord printables kun je downloaden op de volgende pagina. Vooral de rechtse vind ik persoonlijk erg mooi!

10x gratis winter printablesDeze posters (ik heb ze in een collage gezet, ze hebben gewoon de normale afmetingen) zijn Frozen posters. Echter hoef je geen kind te zijn om te quotes mooi te vinden. Plus de kleur is gewoon geweldig.. Wil je ze afgedrukt hebben? Kijk dan hier.

gratis winter printablesWeer een heel andere kleur, maar juist daarom misschien wel zo leuk. Deze gratis winter printables kun je vinden via de volgende link.

gratis winter printables aKeep calm posters zijn altijd leuk maar van deze moest ik toch wel stiekem grinniken!! Moet jij er ook om lachen? Kijk dan vooral op deze pagina om hem af te drukken!

wonderful time printableDezelfde tekst maar twee andere kleuren. De een krijtbord en de ander echt kerstachtig. Vind jij het ook de most wonderful time of the year? Download ze dan hier!

gratis winter printables zelfgemaaktDeze laatste poster is door mijzelf gemaakt. Niet heel bijzonder hoor, maar ik vond het wel een hele leuk tekst sowieso! Je kunt hem vergroten en dan opslaan en afdrukken!

Ik zeg.. veel plezier ermee! En laat je het me weten als je mijn poster gebruikt?
Vind ik leuk!

4 reacties op “6x gratis winter printables

Reageren is niet mogelijk.