5x simpele herfst DIY

Of de herfst nu net begonnen is of dat het alweer bijna winter is, deze simpele herfst DIY’s zijn ontzettend leuk om te maken. Leuk om samen met de kinderen te doen of om zelf aan de slag te gaan. Aangezien ik er zelf wel van houd om creatief bezig te zijn, maar ik er gewoon niet zo goed in ben (qua knutselen dan) ging ik op zoek naar simpele herfst DIY ‘s.

Ik spotte bij een aantal collega bloggers 4 leuke en simpele herfst DIY’s en vulde deze aan met eentje van mezelf!

Simpele herfst DIY: Halloween sfeerlampjes

Halloween is natuurlijk al geweest, maar deze leuke Halloween sfeerlampjes staan eigenlijk altijd wel geinig op de vensterbank. Voor deze simpele DIY heb je niet veel nodig en je kunt het ook samen met je kind maken! Goed bedacht dus door thuisleven!

Bol AlgemeenBol Algemeen
halloween sfeerlampje

Simpele herfst DIY: papieren herfsttakken

Wil je een leuk herfststukje op tafel zetten die origineel is maar wel makkelijk te maken? Het liefst samen met je kinderen? Dan heeft Maak het vrolijk een hele leuke simpele herfst DIY voor je op de blog. Zij maakte samen met haar peuter leuke papieren herfstbladeren die zij weer vastplakte met een lijmpistool aan een tak.

papieren herfsttakken simpele herfst diy

Simpele herfst DIY: kaarsen met herfstbladeren

Op ElaRBlog vind je niet alleen de lekkerste recepten maar ook hele fijne knutsels. Zoals geweldige kaarsen met herfstbladeren. Toen ik ze zag dacht ik eerst dat dit vast heel moeilijk zou zijn. Maar nee hoor, ook dit is weer een simpele herfst DIY speciaal bedacht voor mij lijkt het wel haha. Hoe je ze maakt zie je hier.

Kaarsen met Herfstbladeren simpele herfst diy

Simpele herfst DIY: dennenappels schilderen

Volgens mij heb ik deze dennenappels DIY vorig jaar ook al eens gedeeld na een blogfeestje. Maar ik blijf ze zo leuk vinden dat ik ze graag nog eens in het zonnetje zet. Else van Nobody-Else is echt mijn heldin wat betreft DIY’s en ik denk dat ik deze zelfs zelf ook kan maken.

DIY Dennenappel schilderen simpele herfst diy

Simpele herfst DIY: vogelvoeder maken

En dan dus eentje van mezelf. Speciaal voor de vogeltjes. Ik liet aan jullie zien hoe ik een vogelvoeder heb gemaakt (heeeeeeel simpel!) en ook nog een viertal anderen. Dus ben je benieuwd naar die andere 4 manieren kijk dan snel bij 5x vogelvoeder maken.

Ga jij ook aan de slag met een van deze herfst DIY’s?

4 reacties op “5x simpele herfst DIY

Reageren is niet mogelijk.