5x outfits of the day

Ik laat de laatste tijd enorm vaak leuke kleding zien, outfits van Fay en geef tips voor leuke webshops. Dat doe ik niet alleen omdat jullie dat leuk vinden, maar vooral omdat ik het gewoon geweldig vind. Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden om me te verdiepen in de mode. Nu is het wel vooral kindermode, maar toch. Had je mij dit een jaar geleden gezegd dan had ik je nog uitgelachen. Maar ik vind het écht leuk, stijlen combineren, nieuwe merken ontdekken en proberen mijn dochter zo leuk mogelijk te kleden. Maar ik ben niet alleen….

Er zijn namelijk heel veel andere moeders die heel graag hun kinderen leuk aankleden en hiermee bezig zijn. Daarom leek het me leuk om ook eens de stijl van andere moeders te laten zien. Ik deed een oproepje op mijn Facebookpagina en al snel kwamen er allerlei geweldige foto’s in de reacties te staan. Wat een prachtige kindjes en allemaal geweldig leuk gekleed. Aangezien ik ze helaas niet allemaal kan laten zien in een keer heb ik besloten om binnenkort gewoon opnieuw een oproepje te doen.

Voor vandaag heb ik samen met mijn man 5 kindjes uitgekozen die het startsein geven. Het zijn vier (kleine) dames en er is 1 jongeman bij. Wat een bofkont is dat zeg… *wink*

Bol AlgemeenBol Algemeen

Outfit of the day #1

Sjenna 2 jaar C&A

Dit is Sjenna. Zij is twee jaar en draag een mooie donkere spijkerbroek met een kleine wassing en een felgele hoodie. Beide kledingstukken komen van de C&A. Ik durf zelf eigenlijk bijna nooit felle kleuren te kopen, maar je ziet het wel: het kan makkelijk. Het staat Sjenna namelijk echt enorm goed! Dank je Sjenna, voor de mooie foto!

Outfit of the day #2

12107972_899160613465832_260098828471803985_n

En deze mooie meid is Dalyssia, zij is 7 maanden oud en nu al een model in de dop. Ze heeft een mooi wit jurkje aan, met daarbij een witte legging en draagt een haarband met een grote strik. Het jurkje is van Early Days en de legging van Z8. De mooie haarband komt van Ralph Lauren. Wat een pracht plaatje!

Outfit of the day #3

Spencer 8 mnd broek noppies, shirt lucky7En dan de stoere man in het midden van al die meiden. Spencer is 9,5 maand en nu al beroemd. Zijn moeder is namelijk een collega moeder van me. Je kunt haar blog vinden op Everyday-Life. Spencer draagt een okerkleurige broek van Noppies en het shirtje is van Lucky nr 7. Dank je Nicole, voor het delen van deze leuke foto!

Outfit of the day #4

Emma, bijna 6 Some oneEn in de vierde outfit zie je Emma van bijna 6 jaar. Zij draagt een jurkje, vestje en legging van een merk die ik nog niet kende. Namelijk Some One. Ik ben natuurlijk nadat ik dit hoorde direct gaan kijken en ze hebben naast deze leuke outfit nog veel meer voor de kleine dames. Echt een enorm leuke combinatie en een pracht van een meid!

Outfit of the day #5

En dan de laatste, maar zeker niet de minste. Kijk deze dame nu eens, dit is Nina Esmèe en zij is 6 jaar. Zij draagt een heel leuk fel roze jurkje en maakt het helemaal af met een bloem in haar haren en lippenstift. Zo lijkt ze echt een dame, maar dan toch op een manier dat het wel past. Het jurkje is overigens van Name-It. Wederom een pracht foto van een pracht meisje.

Bedankje + oproep

Ik wil bij deze alle vijf de moeders bedanken voor de leuke foto’s van hun kinderen en de extra informatie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om je dochter/zoon op mijn blog in de schijnwerpers te zien.

Denk je nu: dit wil ik ook?! Houd dan mijn Facebookpagina in de gaten, binnenkort zal ik wederom een oproepje plaatsen!

5 reacties op “5x outfits of the day

Reageren is niet mogelijk.