5x mijn favoriete budget kinderkleding winkels

Budget-minded mama’s, luister aandachtig (of nou ja, lees aandacht)! Vandaag deel ik 5+ van mijn favoriete plekken om budgetvriendelijke kinderkleding te shoppen. Of je nu zoekt naar een betaalbare outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon dagelijkse kleding voor je kinderen, er is voor ieder wat wils.

Budget kinderkleding winkels

Kinderen groeien snel, en dat betekent dat ze ook snel uit hun kleren groeien. Het kan daarom een flinke kostenpost zijn om steeds nieuwe kleding voor ze te kopen. Gelukkig zijn er budget kinderkleding winkels waar je terecht kunt voor leuke en betaalbare kleding. Hieronder zet ik een aantal van mijn favoriete budget kinderkleding winkels voor je op een rijtje.

Zeeman en Wibra

Ja ik weet dat dit twee verschillende winkels zijn, maar toch noem ik ze even in één adem. Beide winkels staan namelijk al jarenlang bekend om hun goedkope kleding en andere items. Ook voor kinderen hebben zowel de Wibra als Zeeman een redelijk ruim assortiment aan kleding. Van ondergoed en rompers tot pyjama’s, truien en broeken. De kleding is vaak basic van stijl, maar daardoor juist ideaal om te combineren.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wij halen bij deze winkels eigenlijk al het ondergoed, sokken, basic shirtjes en joggingbroeken. Vooral voor baby’s en jongere kinderen slaag ik hier regelmatig. Voor onze dochter die in maat 140/146 zit slaag ik wat minder vaak als het gaat om jurkjes enzovoort. Maar zij heeft voortaan ook helemaal haar eigen stijl en mening.

Jola Mode

Een andere kledingwinkel met kinderkleding tegen een aantrekkelijke prijs is de Jola Mode. Deze winkel zit bij ons in het dorp dus dat is sowieso al een pluspunt. Maar daarnaast hebben ze dus ook echt hele leuke en betaalbare kinderkleding. Al vanaf dat de kinderen geboren waren kom ik hier regelmatig om weer wat leuks te kopen. De kleding valt ook vrij smal over het algemeen wat voor mijn beide kinderen ook wel nodig is!

Hema

HEMA is niet alleen een winkel voor rookworsten en tompoucen, maar ook voor kinderkleding. Het assortiment bestaat voornamelijk uit basics, zoals rompers, leggings en t-shirts, maar ook voor leuke jurkjes en truien kun je er terecht. De prijzen zijn laag, maar de kwaliteit is goed. HEMA heeft ook regelmatig leuke acties, zoals stapelkorting op sokken en ondergoed, 3 halen 2 betalen of korting op bepaalde items.

C&A

De C&A is een winkel die al jarenlang bekendstaat om zijn betaalbare kleding. Ook voor kinderen heeft C&A een ruim assortiment aan kleding, van babykleding tot tienerkleding. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn laag. C&A heeft ook regelmatig acties, zoals 20% korting op de hele kindercollectie of 2 halen 1 betalen. Ik moet wel toegeven dat ik meestal online bestel omdat ze dan in de winkels weer niet hebben wat ik wil. Het assortiment aan kinderkleding is vaak erg klein in de winkels zelf.

H&M

H&M is al jarenlang een populaire keten die bekend staat om hun betaalbare kleding. Ze hebben ook een speciale afdeling voor kinderen, waar je leuke en trendy kleding voor ze kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar babykleding, kleding voor je peuter of juist voor je (bijna) tiener. Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor mij met mijn maatje meer.

Overige winkels

Bij de bovenstaande winkels koop ik echt regelmatig budgetvriendelijke kinderkleding. Er zijn echter ook nog een paar winkels waar ik ook heel af en toe naar binnen wandel. Denk bijvoorbeeld aan de TerStal. Deze winkel heeft ook kleding voor het hele gezin. En soms als ik in de folder iets leuks voorbij zie komen bestel ik er wat of ik loop de winkel even binnen in Asten.

Daarnaast is ook de Primark in het verleden een kledingwinkel geweest waar ik toch wel vaker kwam. De laatste jaren ben ik er echter amper nog geweest. Dat heeft overigens vooral te maken met het feit dat ik er speciaal voor naar Eindhoven moet.

En als ik dan toch winkels aan het noemen ben wil ik ook nog even de Takko noemen. Deze zit ook bij ons in het dorp, plus in Duitsland vlakbij de supermarkt waar wij wel eens onze boodschappen doen. En daar loop ik ook wel eens binnen. Ik slaag er meestal wel voor m’n zoontje, niet voor mijn dochter.

Fijne online tip!

Bij de meeste winkels die ik hierboven noem kun je ook online bestellen. Dat is iets wat ik soms wel doe, vooral wanneer ik gewoonweg geen tijd heb om naar de winkel te gaan. Of omdat ik weet dat er in de winkel zelf een veel kleiner assortiment is.

Er is overigens nog een budgetvriendelijke winkel die ik graag wil noemen, hier kun je echter alleen online shoppen. En dat is Mini and More. Deze online webshop staat bekend als dé outletstore voor kinderkleding. Ze verkopen er merken zoals 4President, B.Nosy, Vinrose en nog veel meer. Ook verkopen ze er hun eigen kledingmerk Louder! En wij zijn behoorlijk fan van dit merk, want de kleding is altijd kleurrijk, mooi en van goede kwaliteit.