5x leuke en warme truien en vesten voor je man

Als het gaat om kleding dan valt mijn man regelmatig buiten de boot. Dat vindt hij ook niet erg, want als ik hem vraag of hij nog kleding nodig heeft is het antwoord steevast nee. Op zijn werk draagt hij werkkleding en eenmaal thuis zit hij het liefste in een lekker dikke trui of vest. Hij heeft dan ook zeker zijn favorieten in de kast liggen. Toch vond ik het tijd om hem weer wat nieuws te geven, want de truien en vesten die hij heeft zijn alweer wat verwassen geworden. In deze blog drie leuke en warme truien voor je man.

Lekker makkelijk

Mijn man houdt van lekker makkelijk. Het allerbelangrijkste is dat het fijn zit, het liefst ook lekker warm én het moet makkelijk uit en aan gaan. Hij is ook echt dol op heren vesten. Als we dan eens voor hem kijken naar kleding komt hij altijd wel met een vest aan. Ook voor onze zoon trouwens. De liefde voor vesten heeft hij al aan hem doorgegeven haha. En op zich is een vest prima, je hebt namelijk hele mooie vesten zoals je hieronder ziet. Alleen dat zijn nu net niet de vesten die mijn man zo leuk vindt. Hij wil het liefste van die hoodie vesten. Wat ik ook wel begrijp en voor in huis is dat natuurlijk lekker. Maar gaan we een avondje op stap is het wel leuk als het net iets sjieker eruit ziet.

Hetzelfde geldt voor truien. Ook daar heb je natuurlijk verschil in. Ik zelf draag thuis het liefst ook een lekkere dikke trui waar ik bijna in verdrinkt. Voor nu in de herfst en met de winter die eraan komt zijn dit soort truien niet aan te slepen hier. Heerlijk zo ’s avonds op de bank met een fijne heren trui aan (want ik koop ze zelf ook het liefst op de mannenafdeling), een dekentje en een kop thee. Mijn man denkt daar precies hetzelfde over dus ook hij kiest negen van de tien keer voor zo’n heerlijke hoodie sweater.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Nieuwe aanwinst van Hemdvoorhem.nl

Toen het weer tijd was om nieuwe truien en vesten uit te kiezen samen met mijn man zijn we tot een compromis gekomen. Hij mocht twee items uitkiezen en ik eentje. Je snapt natuurlijk wel dat hij een lekkere warme trui koos en een heerlijk warm vest. Omdat ik ook wilde dat hij weer een trui had voor bijvoorbeeld een verjaardag, of als we uit eten gaan koos ik voor een wat minder dikke trui, maar wel eentje die erg mooi is. Licht getailleerd met een v-hals. Ik vind het hem echt super mooi staan. Op die manier is zijn kast weer aangevuld en zijn we allebei tevreden. Het is me alleen tot op heden nog niet gelukt om zijn vest of trui in te pikken. Hij bewaakt ze goed.