5x leuke Instagram webshops

Ik ben dol op Instagram! Ik plaats vrijwel elke dag zelf wel een foto en vind het ook leuk om de foto’s van andere mensen te zien. Ook volg ik bepaalde bekende Nederlands en buitenlanders omdat ik hen gewoon als soort van voorbeeld zie of gewoon veel bewondering voor ze heb. Ik vind het dan ook leuk om te zien hoe hun leven is. Naast de persoonlijke Instagram accounts volg ik ook leuke webshops. Het zijn er tegenwoordig zoveel, dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet.

Imperfectie op Instagram

Nu volg ik vooral mensen die net als ik een realistisch beeld laten zien en niet alleen maar van die geposeerde perfecte plaatjes. Dat vind ik niet leuk namelijk. Instagram is voor mij echt een manier om een kijkje in ons leven te geven en om bij anderen rond te kijken. Als ik een foto erop wil zetten dan gaat dat meestal zo: ‘oeh dit moet ik echt delen’ *klik* en direct op Instagram. Terwijl ik bij sommigen het idee heb dat ze een halve dag bezig zijn om het perfecte plaatje te maken en te posten. Natuurlijk is dit bij webshops anders. Van hen verwacht ik juist perfecte plaatjes want je wilt een goede indruk krijgen van hun producten.

Omdat ik zoveel leuke webshops volg en ik het ook leuk vind om hen een keer in het zonnetje te zetten heb ik er vijf uitgekozen om aan jullie te laten zien. Mocht je ze nog niet kennen, direct gaan volgen!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Vijf keer leuke Instagram webshops

Wanneer je op de foto klikt kom je op hun Instagram feed terecht!

Paperbreeze

paperbreezeWat ik zo leuk vind aan deze feed is dat het een combinatie is van haar eigen producten maar toch zit er een vleugje persoonlijkheid in. Paperbreeze is een kei in papierwaren en heeft telkens weer de mooiste dingen. Binnenkort meer over deze webshop.

Kristel_hoera_vandaag

Kristel hoera vandaagDeze webshop volg ik ook al een lange tijd. Wat ik er zo leuk aan vind is dat het er altijd heel divers uitziet. De beelden lijken niet op elkaar maar laten wel telkens de producten zien. Die variatie en het persoonlijke tintje zorgen ervoor dat ik dit graag volg.

The birds and the bees nl

thebirdsandthebeesnlAls ik deze foto’s bekijk dan komt er een soort van rust gevoel over me heen. De foto’s zijn rustig, maar wel heel specifiek. Ook hier valt de diversiteit op al zie je ook beelden terug op een andere manier.

 

Cozy kidz nl

cozykidznlZie je het verschil met de andere feeds? Veel kleurrijker en net iets meer persoonlijkheid ook. Daarom spreekt dit me ook enorm aan. Plus de producten zijn natuurlijk ook erg leuk. Dus win win situatie!

Studio catootje

studiocatootjeEn last but not least, studio Catootje. Ook een feed met meer kleur erin al komt het zwart wit ook terug. Ook een combinatie met persoonlijke foto’s wat zo’n webshop menselijker maakt. Ik hou gewoon van al die leuke kaartjes en wolkjes en haal er best wat inspiratie uit!

Hopelijk zijn jullie nu ook geïnspireerd geraakt en heb je weer een vijftal nieuwe webshops in je Instagram feed!

6 reacties op “5x leuke Instagram webshops

Reageren is niet mogelijk.