5x grote evenementen waar je echt bij moet zijn!

people-691777_1280

Soms zijn er evenementen waar je gewoon echt het hele jaar naar uit kunt kijken. Je bent er dan net geweest maar wil eigenlijk nog een keer gaan. Of het is een evenement waarvan je weet dat je er maar eens in de zoveel jaar heen kunt, dat kan ook. Zulke evenementen heb ik voor de komende maanden ook op het programma staan en daar vertel ik je graag over. Wie weet ga ik zelfs een aantal van jullie daar ontmoeten! Dat zou helemaal leuk zijn…

FLAVOURITES LIVE

Vorig jaar ging ik voor het eerst naar dit leuke evenement. Het duurt maar liefst drie dagen en in die drie dagen kun je de ogen flink de kost geven. Niet alleen vind je er de allerleukste nieuwste hebbedingetjes, je ontdekt er hele gave nieuwe shops, eet de lekkerste gerechten en.. het mooiste van alles.. je ontmoet de personen achter de webshops!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind real life shopping nog steeds het leukste, de kleding in mijn handen voelen glijden, precies zien of iets groot valt of juist klein, de kleuren zien in daglicht en niet onder een studiolamp. En dan heb ik het nog niet over de leuke woonaccessoires gehad en alle andere dingen die niet onder voorgenoemde categorieën vallen.

Dit jaar is dit evenement er natuurlijk weer en wel van 20 t/m 22 november! Ik ga er morgen heen hopelijk en anders probeer ik in het weekend te gaan! Meer weten? Kijk dan even op de websiteFlavourites Live 2015 beursbeeld

SINTERKLAAS WEEKEND BIJ CENTER PARCS!

Wellicht heb je het al voorbij zien komen op tv, in het tijdschrift Ouders van nu of online. In het weekend van 4 t/m 7 december kun je samen met je gezin Sinterklaas gaan vieren bij Center Parcs De Eemhof. En niet alleen, nee samen met Sinterklaas en zijn Pieten! Er zijn allerlei gave activiteiten te doen zoals meedoen met een pieten sportles, samen swingen bij de pieten disco, prijsjes winnen bij de pietenbingo, Sinterklaas ontmoeten en op de foto gaan, leren inpakken (ook wel handig voor deze moeder), pepernoten bakken, naar de Sinterklaasbioscoop en nog veel meer.

Waarom ik hier nu over schrijf? Dit jaar zullen wij ook bij dit gave evenement zijn. Mijn man, dochter en ik zijn namelijk uitgenodigd door Center Parcs om dit geweldige weekend samen te beleven. Hoe gaaf is dat?! Sinds de uitnodiging zegt mijn man wel 10x per dag hoeveel zin hij erin heeft en ook ik kijk er enorm naar uit. Sowieso gaat dat 4 dagen quality time zijn met ons gezinnetje, maar het gaat ook enorm veel plezier opleveren. Ik ga er natuurlijk over bloggen en vloggen, niet omdat het moet maar omdat ik het leuk vind. Ik zal dus proberen alles zo goed mogelijk vast te leggen….

Ben je nieuwsgierig geworden of net zo enthousiast als ons? Wanneer je op de link hierboven klikt kun je meer te weten komen over het evenement en ook direct boeken! (Doe je dat via deze link dan zal ik een kleine commissie krijgen, waarvoor alvast mijn dank!)

2335899782.-cfb596897c8612c3deee93f0d2c7604b

ALLERHANDE KERSTFESTIVAL

Op 11, 12 en 13 december organiseert Ahold het Allerhande Kerstfestival in het spoorwegmuseum te Utrecht. Dit sfeervolle foodfestival gaat vooral over proeven en jezelf laten inspireren. Slenterend langs de vele standjes en stalletjes, doorloop je het hele kerstmenu. Je kunt producten proeven, kopen en bestellen. Er zijn demonstraties te zien en kookworkshops te volgen. Daarnaast kun je genieten van live-optredens, allerlei kinderactiviteiten en er is een uitnodigend schaatsplein.

Ik ga er sowieso heen, weet nog niet of ik samen met mijn gezin ga of alleen maar dit lijkt me wel erg leuk om eens te bezoeken. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis, In de leeftijd van 6 t/m 17 jaar is de prijs €5,- en ben je 18 jaar of ouder dan betaal je €10,-. Je moet de kaartjes wel online bestellen want om de drukte te drukken werken ze met verschillende entree-tijden. Je kunt ook gebruik maken van een speciale dagretour met de trein. Meer informatie vind je op de website van het allerhande kerstfestival.

FEEL GOOD & SHOP EVENT

Afgelopen maart schreef ik al een aantal keer over dit geweldige evenement. Dit is echt zo’n event waar je heen gaat en zodra het dan voorbij is je hoopt dat de volgende editie snel gaat komen! Het was de eerste keer dat ze het organiseerden, maar iedereen was zo enthousiast dat het al snel duidelijk werd dat er een tweede editie gaat komen. De datum en de deelnemers zijn inmiddels alweer bekend en ook dit jaar mag ik er als blogger heen! Er is een speciale bloggerstafel, wat echt heel erg leuk is.

12237954_513178372184727_2720546185035903312_o

Het event is pas in maart, maar ik kijk er echt al zo erg naar uit. Sowieso omdat ik het leuk vind om mezelf als blogger te profileren daar, maar vooral omdat het gewoon echt Brabants gezellig is! Ook ga ik, als het goed is, dan eindelijk wat mensen ontmoeten waar ik al heel lang via social media contact mee heb en dat is natuurlijk helemaal top.

AFSCHEIDSTOUR K3

Dan iets heel anders, namelijk de afscheidstour van K3. Ik heb K3 zoekt K3 natuurlijk op de voet gevolgd en jullie ook laten weten wat ik nu eigenlijk vind van de nieuwe K3. Sinds dat programma wordt er hier minimaal 1x per dag een hele cd van K3 gedraaid. En dan niet alleen omdat ons meisje dan zo lekker staat te swingen en direct vrolijk wordt, maar ook omdat deze moeder het gewoon erg leuk vind. En niet alleen ik, ook mijn man zet graag een cd op. Ik ben benieuwd voor hoe lang we dat leuk gaan vinden, maar goed.. Voor nu is het genieten!

Nu geeft de oude K3 een afscheidstour waarbij ze ook de nieuwe K3 voorstellen. De paar shows die er waren die waren direct uitverkocht dus besloten ze niet alleen meer shows te geven, maar ook meer plekken te bezoeken. En wat dan vooral erg leuk is… Ook wij gaan erheen! Ze komen in Eindhoven in het Beursgebouw en gelukkig waren er nog kaarten voor een vrijdagmiddag. We zitten in het voorste vak, maar wel op de achterste rij zodat we in de gang achter ons flink kunnen swingen! Ik ben super benieuwd wat de kleine meid ervan vind, maar na onze ervaring met de twee kleine kleutertjes denk ik dat het wel goed gaat komen!

Ga jij naar één van deze evenementen? En waar kijk jij nu enorm naar uit qua event?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Nicole @ Everyday-Life.nl op 19 november 2015 om 13:25

  Zondag ga ik naar Flavourites! Heb er zo’n zin in!!!

 2. Cindy op 19 november 2015 om 13:43

  Flavourites lijkt me leuk! Ik ben ook nog groot fan van real life shoppen hoor. Het Feel Good Event valt echt een beetje verkeerd voor mij dit jaar, jammer..

 3. Maai op 19 november 2015 om 14:24

  Lijken mij stuk voor stuk tof, zeker de eerste twee. Wie weet ooit in de toekomst ;). Veel plezier saampies, liefs

 4. Jenn op 19 november 2015 om 14:38

  Leuk! Flavourites lijkt mij ook erg leuk, maar helaas kan ik niet.

 5. Anita op 19 november 2015 om 15:23

  Vind het heel jammer dat ik niet mee kan naar Flavourites en leuk dat je weer uitgekozen bent om aan de bloggerstafel bij feel good en shop te zitten. Ik ben dit jaar helaas niet uitgekozen!

 6. Fleur Sophia op 19 november 2015 om 17:20

  Ik kende al deze evenementen nog niet, maar het ziet er in ieder geval allemaal leuk en gezellig uit! Thanks for sharing!

 7. Vandaagismooi.nl op 20 november 2015 om 09:51

  Ohh flavourites lijkt me ook geweldig, eens kijken of ik daar een kijkje kan nemen.
  Voor de K3 tour is mijn dame denk ik nog een beetje te jong. Heeft haar rust en slaapjes nog heel hard nodig. 🙂

 8. janske op 20 november 2015 om 10:50

  Ik zie je vandaag bij Flavourites Live…ik ben nu onderweg. ..en wil ook wel naast het Feel Good & Shop Event

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje