5x betaalbare poncho’s voor de herfst

45447_Vila_Truien_43475_large

Had je het al door? De herfst is in aantocht! Nu zag ik al een maand lang eikels op de grond liggen en vallen de bladeren ook al even van de bomen. Maar nu is het ook nog het weer wat is omgeslagen. Toen ik vanmorgen de deur uit stapte in mijn t-shirt bedacht ik me dat ik toch maar eens op zoek moest gaan naar warme kleding. In plaats van korte broeken en dunne blouses wordt het tijd voor een dikke jas. Nu ben ik niet direct van de jassen dus wat is dan een fijn alternatief? Juist, een poncho! Voor mijn kleine meid heb ik al iets leuks gescoord, nu ik nog!

Schermafbeelding 2015-09-15 om 19.26.43

Tijdens mijn zoektocht kwam ik echt hele foute poncho’s tegen. Tenminste, fout als in.. ik vind ze niet mooi. Of ik vind ze gewoon vervelend zitten. Zo hou ik totaal niet van kledingstukken met een col. En juist dat soort poncho’s kwam ik erg vaak tegen. Ook zag ik poncho’s die eigenlijk meer een veredelde kimono waren. Dat schiet ook niet op dus. Gelukkig kwam ik er ook nog een stel tegen die leuk zijn en ook nog eens betaalbaar. En dan ook nog eens van merken zoals Marc O’Polo, Pieces, Vila en Only.

Ben jij al helemaal voorbereid op de herfst?

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Channah op 16 september 2015 om 13:50

  Ik vind poncho’s zo leuk, vooral in de herfst over mijn leren jasje heen. Ik kan niet wachten tot de herst/winter!

 2. Malou op 16 september 2015 om 17:04

  Ooh die zijn leuk zeg!

 3. Isra bint Ali op 16 september 2015 om 18:22

  Ik zoek ook al een tijdje leuke poncho’s, maar iets minder traditioneel en iets wat meer opvalt. De bovenstaande poncho’s zijn helaas niet mijn smaak.

 4. Nathalie op 16 september 2015 om 19:01

  Wat een leuke!
  Mmm er zitten er een aantal bij waarvan ik denk dat ze goed zelf te maken zijn 🙂

  Ben zelf van de omslagdoeken!

  Groetjes,
  N\athalie

 5. Margot op 16 september 2015 om 21:19

  Daar zitten een paar leuke tussen! Nu ben ik wel benieuwd welke ik waar zou kunnen shoppen…

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje