5x betaalbare poncho’s voor de herfst

Had je het al door? De herfst is in aantocht! Nu zag ik al een maand lang eikels op de grond liggen en vallen de bladeren ook al even van de bomen. Maar nu is het ook nog het weer wat is omgeslagen. Toen ik vanmorgen de deur uit stapte in mijn t-shirt bedacht ik me dat ik toch maar eens op zoek moest gaan naar warme kleding. In plaats van korte broeken en dunne blouses wordt het tijd voor een dikke jas. Nu ben ik niet direct van de jassen dus wat is dan een fijn alternatief? Juist, een poncho! Voor mijn kleine meid heb ik al iets leuks gescoord, nu ik nog!

Schermafbeelding 2015-09-15 om 19.26.43

Tijdens mijn zoektocht kwam ik echt hele foute poncho’s tegen. Tenminste, fout als in.. ik vind ze niet mooi. Of ik vind ze gewoon vervelend zitten. Zo hou ik totaal niet van kledingstukken met een col. En juist dat soort poncho’s kwam ik erg vaak tegen. Ook zag ik poncho’s die eigenlijk meer een veredelde kimono waren. Dat schiet ook niet op dus. Gelukkig kwam ik er ook nog een stel tegen die leuk zijn en ook nog eens betaalbaar. En dan ook nog eens van merken zoals Marc O’Polo, Pieces, Vila en Only.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ben jij al helemaal voorbereid op de herfst?

testafbeelding

5 reacties op “5x betaalbare poncho’s voor de herfst

Reageren is niet mogelijk.