5 Styling hacks die elke outfit direct verbeteren

Je hoeft niet veel te investeren in je look of een persoonlijke stylist in de arm te nemen om je outfit te verfraaien. Het enige wat nodig is, is een beetje fantasie en een beetje creativiteit. En iedereen heeft wel een beetje inspiratie nodig om net dat beetje extra te maken van de kleren die ze al heeft. Zelfs als je alle verbeelding van de wereld hebt, kan het veranderen van outfits een beetje intimiderend lijken, dus hebben wij gezocht en een lijst gemaakt die jou zeker zal helpen! 

Dit artikel zal je helpen als je op zoek bent naar inspiratie of gewoon een duwtje in de goede richting nodig hebt! Laten we eens kijken naar 5 hacks die je outfit met gemak naar een hoger niveau tillen – naaien is niet nodig!

Kleurrijke hoofdsjaals

Iedereen verdient een vleugje kleur in zijn leven en hoofdsjaals helpen om dat gemakkelijker te integreren. Ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, van het vastbinden van je haar tot het gebruik als een riem of het bedekken van je haar op een bad hair day. Met de eindeloze kleurkeuzes kun je een vleugje kleur toevoegen wanneer je bang bent om een groter, gekleurd, kledingstuk zoals een jas of mantel te dragen. En zelfs als je niet bang bent voor kleuren, veranderen de trendy kleuren elk seizoen, dus waarom zou je een hoop investeren als je veel verschillende opties kunt krijgen? Meer opties betekent meer kleuren. Meer kleuren betekent dat je leven en je stijl nooit meer saai zullen zijn! 

Bol AlgemeenBol Algemeen

Knopen, alle knopen

Knopen zien er geweldig uit in die oversized T-shirts die nooit goed lijken te passen, hoe comfortabel ze ook zijn. De speelsheid die knopen brengen zal je outfit in evenwicht brengen en ziet er geweldig uit met broeken met hoge taille of lange shirts – het contrast dat het creëert ziet er altijd geweldig uit! Dus, leg een knoop in het midden, rechts of links en maak je outfit meer aansluitend op je figuur zonder aan comfort in te boeten. Iedereen verdient het om comfortabel te zijn en er niet uit te zien als een vormeloze klodder!

Telefoonhoesjes – modieus en beschermend

Het klinkt misschien verrassend, want wat heeft je telefoon met je outfit te maken? Maar heb je er ooit bij stilgestaan hoeveel tijd je telefoon in je handen doorbrengt? Ja, dat is veel tijd, zelfs als je het aantal uren in je hoofd afzwakt, want het werkelijke aantal is misschien te groot om het hardop te zeggen. Dus, als je kiest voor een stijlvol en beschermend Burga telefoonhoesje, kun je jouw telefoon beschermd en veilig houden (ja, zelfs een leuk iPhone 13 telefoonhoesje) en er tegelijkertijd het perfecte accessoire van maken. Een beschermde telefoon en een een meer modieuze uitstraling – de ideale win-win situatie! 

Haarbanden voor je mouwen

Als de zwaartekracht sterker is dan je geduld, wordt het al snel vervelend om je mouwen om de paar minuten goed te doen. We weten dat opgerolde mouwen er geweldig uitzien, maar als je iets meer moet doen dan alleen maar stilzitten, zul je ze om de paar minuten moeten aanpassen en het kan te frustrerend worden om echt te genieten van die leuke look. Als je je gefrustreerd begint te voelen door het constante aanpassen, gebruik dan gewoon een elastische haarband, rol je mouw op tot de gewenste lengte, voeg de haarband toe om je mouw op zijn plaats te houden en verberg het hele pakket nu onder de opgerolde mouw zelf. Nu is het tijd om zonder zorgen van je dag te genieten – plus, het ziet er cool uit, dus rol je mouwen op!

Statement sokken

Wij zijn er zeker van dat jij ook op de één of andere manier zit met al die sokken die hun betere helft zijn kwijtgeraakt. Ze zijn ergens tussen het wassen en drogen verdwenen. En hoe triest het verhaal van eenzame sokken ook is, het is nog triester als je weet dat ze uiteindelijk nooit meer gedragen zullen worden. Geef je outfits een onverwacht tintje door al die sokken te mixen, want je hoeft ze niet weg te gooien, alleen maar omdat je er geen paar meer in kunt vinden. Draag verschillende sokken bij je laarsjes en creëer speelse gemengde combinaties. Lange en kleurrijke sokken maken je jeans met omgeslagen pijpen speelser voor die everyday stijl, want dat kleine vleugje onverwachte combinatie geeft niet alleen wat schwung, maar kan ook je dag kleur geven!