5 persoonlijke verhalen | Uitslag blogfeestje #13

blogparty_liggend

Jeetje wat gek! Normaal gesproken vieren we nu een feestje en gaan we los met slingers, champagne, ballonnen en veel meer. En dit keer is het stil. Behoorlijk stil. Ondanks dat die blogfeestjes echt veel tijd kosten en ik het nu ook veel te druk heb om ze te regelen samen met mijn mede gastvrouwen mis ik ze stiekem toch wel. Jullie ook? Gelukkig komt er binnenkort nog een heel leuk thema blogfeest aan namelijk die van Sinterklaas. En niet lang daarna ook van Kerst!

Maar voordat het zover is wil ik dus nog wel even terugblikken op ons ‘laatste’ blogfeestje en daar vijf artikelen van uitpikken om in het zonnetje te zetten. Omdat we vroegen naar de vijf best gelezen artikelen van afgelopen jaar kwamen er ook heel veel persoonlijke verhalen naar boven. Pracht verhalen, zielige verhalen, herkenbare verhalen en veel meer. Daar koos ik er vijf van uit waarvan ik denk (vind) dat je deze echt gelezen moet hebben.

5 persoonlijke verhalen

lieve-moeder-in-de-supermarkt

Lieve moeder in de supermarkt.. Als iemand je 5 jaar geleden had gezegd dat jij in deze situatie zou belanden, had je diegene hard uitgelachen. Wat een belachelijk idee, dit zou jou toch nooit overkomen? Het was volledig de eigen schuld van die ouders. Jij zou je bezoekjes aan de supermarkt altijd zorgvuldig plannen én uitvoeren. Tot die bewuste woensdag… Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van BregBlogt.

als-werken-naar-je-verlof-niet-gaat

Als werken na je verlof niet gaat.. Een van de eerste vragen die op het werk gesteld worden na het mededelen van je blijde nieuws is: ‘wanneer ga je met verlof?’. Zo ging het mij ook. Wilde ik 4 of 6 weken van te voren stoppen? En zou ik nog vakantie nemen na m’n verlof? Met andere woorden: hoe lang ben je afwezig? Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Mama’s Meisje.

de-impact-van-twee-miskramen

De impact van twee miskramen… Huilen, boos zijn op mijn falende lichaam, machteloosheid en mijzelf opsluiten in huis. Het is allemaal voorbij gekomen de afgelopen tijd. Het is niet niks om twee miskramen kort na elkaar te krijgen en wat het nog extra moeilijk maakt is dat het al zoveel moeite heeft gekost om zwanger te worden. Ook al krijgt 1 op de 3 vrouwen een miskraam, het zet je leven wel enorm op zijn kop. Ik hoop je met dit artikel een idee te kunnen geven wat het met jezelf en je partner doet. Want ook hij verliest een kind die zo enorm welkom was. Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Mindjoy. 

wat-je-niet-zegt-tegen-vrouwen-in-de-medische-molen

Wat je niet zegt tegen vrouwen in de medische molen… Even geleden vertelde ik ons verhaal over zwanger worden. Wij kregen ons kindje niet spontaan, maar via hulp van het ziekenhuis. De medische molen waar je dan in zit is alles behalve leuk. De onzekerheid waar je in verkeert is vreselijk. Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Mama’s schatje.

wat-ik-leerde-op-de-begrafenis-van-een-kind

Wat ik leerde op de begrafenis van een kind… ets meer dan vier jaar geleden was er in België ook een zwarte dag. 22 keer zou er een begrafenis van een kind volgen! Het was er één van een andere orde dan die van gisteren, maar er is een link – so bare with me! Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Kreanimo.

Bezoek ook zeker mijn co hosts

Ook mijn co hosts hebben alledrie 5 favorieten uitgekozen van het ‘laatste’ blogfeestje dus kijk ook zeker even bij Janske, Esmeralda en Fleur om te zien of jij daar bij staat. Of om de prachtige artikelen te lezen die zij uitgekozen hebben.

Hopelijk zie ik jullie allemaal terug bij het Sint feestje binnenkort en bij het Kerstfeestje!

Fijn weekend allemaal!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

8 reacties

 1. Monique op 29 oktober 2016 om 08:09

  Oh ik kijk nu al uit naar het Sint- en Kerstblogfeestje!

 2. Els op 29 oktober 2016 om 08:19

  Wat een mooie artikelen! ik kijk uit naar het sint- en kerstfeestje. Ik heb natuurlijk heel wat artikelen klaar staan :-).

 3. Bregje op 29 oktober 2016 om 09:01

  Wauw wat een eer, dankjewel lieverd! ❤

 4. Fleur op 29 oktober 2016 om 12:20

  Wat heb je een mooie artikelen gekozen Nicole! Op naar Sinterklaas en Kerst!

 5. Anita op 29 oktober 2016 om 13:06

  Wat onwijs lief dat ik in je top 5 mag staan lieverd! Mooie andere artikelen uitgekozen.

 6. Yvonne op 29 oktober 2016 om 15:59

  Dank je wel Nicole voor het kiezen van mijn blogpost! Wat een verrassing trouwens :).

 7. Ilse van Kreanimo op 29 oktober 2016 om 18:27

  Ohhhh. Hier ook uitgekozen. Wat geweldig. Bedankt om te delen.
  Door de vakantie in Duitsland krijg ik alles met vertraging door. ?

 8. Merel op 30 oktober 2016 om 17:37

  Schitterend, die blog van Ilse. De anderen ga ik ff lezen, behalve die van Bregje (kende ‘m al). Mooie selectie!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje