5 persoonlijke verhalen | Uitslag blogfeestje #13

Jeetje wat gek! Normaal gesproken vieren we nu een feestje en gaan we los met slingers, champagne, ballonnen en veel meer. En dit keer is het stil. Behoorlijk stil. Ondanks dat die blogfeestjes echt veel tijd kosten en ik het nu ook veel te druk heb om ze te regelen samen met mijn mede gastvrouwen mis ik ze stiekem toch wel. Jullie ook? Gelukkig komt er binnenkort nog een heel leuk thema blogfeest aan namelijk die van Sinterklaas. En niet lang daarna ook van Kerst!

Maar voordat het zover is wil ik dus nog wel even terugblikken op ons ‘laatste’ blogfeestje en daar vijf artikelen van uitpikken om in het zonnetje te zetten. Omdat we vroegen naar de vijf best gelezen artikelen van afgelopen jaar kwamen er ook heel veel persoonlijke verhalen naar boven. Pracht verhalen, zielige verhalen, herkenbare verhalen en veel meer. Daar koos ik er vijf van uit waarvan ik denk (vind) dat je deze echt gelezen moet hebben.

5 persoonlijke verhalen

lieve-moeder-in-de-supermarkt

Lieve moeder in de supermarkt.. Als iemand je 5 jaar geleden had gezegd dat jij in deze situatie zou belanden, had je diegene hard uitgelachen. Wat een belachelijk idee, dit zou jou toch nooit overkomen? Het was volledig de eigen schuld van die ouders. Jij zou je bezoekjes aan de supermarkt altijd zorgvuldig plannen én uitvoeren. Tot die bewuste woensdag… Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van BregBlogt.

als-werken-naar-je-verlof-niet-gaat

Als werken na je verlof niet gaat.. Een van de eerste vragen die op het werk gesteld worden na het mededelen van je blijde nieuws is: ‘wanneer ga je met verlof?’. Zo ging het mij ook. Wilde ik 4 of 6 weken van te voren stoppen? En zou ik nog vakantie nemen na m’n verlof? Met andere woorden: hoe lang ben je afwezig? Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Mama’s Meisje.

de-impact-van-twee-miskramen

De impact van twee miskramen… Huilen, boos zijn op mijn falende lichaam, machteloosheid en mijzelf opsluiten in huis. Het is allemaal voorbij gekomen de afgelopen tijd. Het is niet niks om twee miskramen kort na elkaar te krijgen en wat het nog extra moeilijk maakt is dat het al zoveel moeite heeft gekost om zwanger te worden. Ook al krijgt 1 op de 3 vrouwen een miskraam, het zet je leven wel enorm op zijn kop. Ik hoop je met dit artikel een idee te kunnen geven wat het met jezelf en je partner doet. Want ook hij verliest een kind die zo enorm welkom was. Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Mindjoy. 

wat-je-niet-zegt-tegen-vrouwen-in-de-medische-molen

Wat je niet zegt tegen vrouwen in de medische molen… Even geleden vertelde ik ons verhaal over zwanger worden. Wij kregen ons kindje niet spontaan, maar via hulp van het ziekenhuis. De medische molen waar je dan in zit is alles behalve leuk. De onzekerheid waar je in verkeert is vreselijk. Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Mama’s schatje.

wat-ik-leerde-op-de-begrafenis-van-een-kind

Wat ik leerde op de begrafenis van een kind… ets meer dan vier jaar geleden was er in België ook een zwarte dag. 22 keer zou er een begrafenis van een kind volgen! Het was er één van een andere orde dan die van gisteren, maar er is een link – so bare with me! Wil je meer lezen? Ga dan naar de blog van Kreanimo.

Bezoek ook zeker mijn co hosts

Ook mijn co hosts hebben alledrie 5 favorieten uitgekozen van het ‘laatste’ blogfeestje dus kijk ook zeker even bij Janske, Esmeralda en Fleur om te zien of jij daar bij staat. Of om de prachtige artikelen te lezen die zij uitgekozen hebben.

Hopelijk zie ik jullie allemaal terug bij het Sint feestje binnenkort en bij het Kerstfeestje!

Fijn weekend allemaal!

8 reacties op “5 persoonlijke verhalen | Uitslag blogfeestje #13

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *