4x de top 10 van 2015

top-10-2015

Je zult op andere blogs er ondertussen ook wel mee overspoeld worden, maar vandaag heb ik een overzicht voor jullie (en vooral voor mezelf) met een aantal top 10’s. Zo heb ik uitgezocht wat de top 10 is van best gelezen artikelen & de top 10 van minst gelezen artikelen. Maar ook heb ik gekeken op welke 10 zoekwoorden ik nu afgelopen jaar het meest ben gevonden en welke 10 mensen de meeste reacties hebben achter gelaten!

_MG_1405

Fay vindt het niet leuk dat deze artikelen zo weinig zijn gelezen 😛

Top 10 minst gelezen artikelen

Deze artikelen die afgelopen jaar online kwamen zijn het minst gelezen. Daarom zet ik ze even in het zonnetje, omdat ze het verdienen haha.

 1. Overdreven lief en ondeugend. In deze blog schrijf ik over het tiende sprongetje waar ons meisje echt enorm veel last van had. Achteraf gezien was dit gewoon de start van de peuterpuberteit, waar zij gewoon wat vroeger in kwam.
 2. 5x grote evenementen waar je echt bij moet zijn. Ik vertelde over 5 grote evenementen waar ik zelf heen ga/zou gaan. Nu is het me niet gelukt om naar het allerhande kerstfestival te gaan, maar de andere 4 wel. Benieuwd welke ik nog meer heb genoemd?
 3. Voor het eerst kleuren. Fay ontving van Crayola haar eerste stiften. Nu blijkt dat dit het begin was van haar teken carriere aangezien ze echt helemaal weg is van kleuren. Zodra ze ook maar een stift, potlood of pen ziet dan laat ze alles vallen en wil ze maar 1 ding: kleur.
 4. 6 tips voor een goede nachtrust. En nee dit zijn geen tips voor mensen met slaapapneu, want ik wist niet eens dat ik dat had op het moment dat ik het schreef. En ook geen tips voor mensen met kinderen haha.
 5. 5x betaalbare poncho’s. Meer een herfstblog, maar nu het weer buiten zo mild is kan het nu eigenlijk ook nog heel goed: poncho’s!
 6. Echte post is zoveel leuker – paperbreeze. Ik ben helemaal into de webshops en dan niet van een enorm groot bedrijf, maar juist die eenmanszaakjes vind ik geweldig. Paperbreeze volg ik al heel lang en zij heeft altijd zulke leuke dingen in het assortiment!
 7. 5x leuke instagram webshops. Als we het dan toch over webshops hebben, deze vijf wil je echt niet missen hoor!
 8. Ons buitenkind (+ bescherming). Een leuk persoonlijk blogje over onze dochter, met daarbij nog wat tips voor bescherming tegen de zon.
 9. Geachte familie mug. Al heel vroeg dit jaar kregen wij last van muggen hier in huis. Ik schreef een vriendelijke toch dringende brief aan de familie mug.
 10. Vriend konijn had bijna een vriendinnetje! Toen ik deze top 10 samenstelde en zag dat op nummer tien een blog stond over mijn lieve (overleden) konijn had ik het weer even zwaar. Het is natuurlijk ook nog maar zo kort geleden.

Top 10 mensen met meeste reacties

Deze top tien is niet in de juiste volgorde. Dit omdat in de app geen 10 mensen aangeduid worden maar ook omdat de getallen in die app niet kloppen met wat ik zie op mijn desktop. Daarom in willekeurige volgorde de mensen dit afgelopen jaar het meeste gereageerd hebben.IMG_6429

 • Zomersproetje, mijn lieve vriendin Marij, 2015 was het jaar waarin we elkaar hebben ontmoet en leren kennen.
 • Somama, mijn mede hot mama Channa.
 • Wilmaaa, reageert nog niet zo lang, maar wel elke dag en dat gaat dan snel!
 • Karen, lieve collega Karen, prachtig mens en blij haar ontmoet te hebben.
 • Anita, mijn andere lieve vriendin, blij dat ik haar nog beter heb leren kennen afgelopen jaar.
 • Cindy, de leuke mama to be, binnenkort hebben we een date!
 • Tamara, ze woont veel te ver weg, in het gooi en daarom zie ik haar veel minder dan ik wil!
 • Charlotte, ken haar al enorm lang, maar sinds ze blogt eigenlijk pas weer contact. Toch mooi..
 • Jenn, bezoeker vanaf het eerste moment. Volgens mij heeft zij al behoorlijk wat domeinnamen voorbij zien komen.
 • Nicole, mijn naamgenootje en mede hot mama!

Top 10 zoekopdrachten

Ik word op een hoop verschillende zoekopdrachten gevonden, maar deze hieronder toch het meest!

kerstdiner hapjes school

 • romantische films
 • kerst baby
 • kersthapjes school
 • heksenkaas maken
 • wijze woorden
 • pasta pesto spinazie
 • baby kapsels
 • houten letters action
 • milestone kaarten
 • sinterklaastaart maken

Top 10 best gelezen artikelen

 1. 10x kersthapjes maken school
 2. recept heksenkaas
 3. 5x leuke uitjes met een baby
 4. verschillende milestone baby kaarten
 5. ik en mijn depressie
 6. inspiratie zwangerschapsshoot
 7. babyboom in blogland
 8. kort kapsel (hot mama)
 9. baby pakket Jan Linders
 10. ervaringsverhaal postnatale depressie

Wat me enorm opvalt aan de top tien hierboven is dat de nummer één slechts twee weken online staat en de nummer twee een artikel is uit 2014! Maar daar wordt echt veel op gezocht en ik word daar dus ook veel op gevonden. Maar de nummer 3 en 4 zitten daar wel dichtbij hoor, ook daar zie ik dagelijks mensen op binnenkomen.

Ook nummer negen is er eentje uit 2014, waarom ik daar zoveel op gevonden word weet ik niet. Het is niet echt een hoogstaand blogje, maar goed mensen zijn denk ik gewoon erg nieuwsgierig wat er in zit! Wat ik ook een mooie vind is nummer tien. Dit is een gastblog (uit 2014) maar hij wordt heel goed gevonden. Alleen maar goed want ik plaats die verhalen niet voor niets. Dit is ook het geval met een blog die net buiten de top 10 viel, namelijk nummer elf. Dat is namelijk het verhaal van Geertje, over haar ontbrekende roze wolk. Terecht want haar verhaal is echt heel heftig.

Zitten er nog artikelen bij die je niet gelezen hebt? Doen!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Joyce op 26 december 2015 om 09:02

  Wat een handig overzicht! Zo weet je voor volgend jaar precies wat handig is om over te schrijven :))

 2. Wilmaaa op 26 december 2015 om 09:08

  Leuk zo´n overzicht, elk artikel waard om nog eens te kijken! Wat grappig dat ik er tussen sta, elke dag kijk ik weer even op je blog, want ik vind hem erg leuk om te lezen 🙂

 3. Vlijtig Liesje op 26 december 2015 om 09:38

  Ik vind het leuk zo’n overzichtje met links! En ook altijd interessant om te zien wat het goed heeft gedaan op een blog, en wat niet.

 4. Simpel, met een snufje liefde op 26 december 2015 om 10:29

  Leuk! Ik ga er zeker nog een paar van lezen.

 5. Karen op 26 december 2015 om 11:12

  Ha, wat leuk om te zien. Ook superlief wat je over me zegt en dat is wederzijds! <3 Fijne Tweede Kerstdag nog. xxx

 6. Anita op 26 december 2015 om 11:56

  Handig zo’n overzicht! En ook ik ben blij je dit jaar nog beter te hebben leren kennen 🙂

 7. janske op 26 december 2015 om 19:39

  Leuk om terug te lezen!

 8. Charlotte op 27 december 2015 om 08:22

  Ik vind die zoekwoorden altijd wel grappig en interessant om te zien. Valt me op dat jij in verhouding best veel op recepten wordt gevonden!

 9. Jenn op 29 december 2015 om 11:42

  Leuk overzicht, en ook leuk dat ik er in mag staan 🙂

 10. 2015 in lijstjes op 31 december 2015 om 14:11

  […] twee dagen nog baanbrekende dingen gebeuren. Ik heb me met mijn lijstjes laten inspireren door Nicole, want ik vond haar lijstjes zelf heel leuk om te lezen. Zelf heb ik een rubriek anders ingevuld en […]

 11. […] opvallende zoekwoorden waar hun blogs op gevonden worden. Hier bijvoorbeeld over ontplofte egels, kerstbaby, Tattoo arm sleeve kind opa en oma (jup, in 1 zin!) of wat dacht je van de reden van hangende […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje