3x uitjes met kinderen| Blogfeestje #4

uitjes-met-kinderen

Nou nou dat was me weer een feestje zeg afgelopen week! Het heeft even een paar dagen geduurd om alle plastic bekers op te ruimen en de champagneflessen naar de daarvoor bestemde glasbak te brengen. Maar de boel is weer de boel, helemaal klaar voor weer een nieuw feestje! Dit keer koos ik als thema ‘uitjes met kinderen’ , wanneer de regen wegblijft weet jij in ieder geval weer wat leuke uitjes voor ze.

Voor degene die niet weten wat dit blogfeestje inhoud:

Tijdens het blogfeestje mag je ongegeneerd je eigen blogartikelen promoten! Kies je lekkerste recept, best bewaarde beautygeheim, deel je persoonlijke verhalen, DIY’s, interieurtips en nog veel meer en maak kans om in the spotlight te staan op een van onze blogs! Lees anders ook even mijn eerste artikel over het blogfeestje.

Zonder mede hosts geen blogfeestje!

blogparty_met_namen (1)

Natuurlijk organiseer ik dit grandioze feestje niet alleen. Ik doe dat samen met drie prachtvrouwen die ik allen bewonder. Deze week is Esmeralda helaas niet aanwezig omdat zij met haar derriere ergens in de zon zit, maar volgende week is ze er gewoon weer bij! Wel licht ik graag van allemaal een artikel uit die het verdient in het zonnetje te staan.

fleur_mizflurry

Fleur heeft mij afgelopen week een hele fijne tip gegeven over het delen van mijn artikelen via Facebook. Mijn grote dank daarvoor, ik heb sinds kort een systeem! Daarnaast plaatste ze weer een heel leuk artikel over het schrijven van een brief in geheimtaal. Super leuk om te doen met de wat oudere kinderen.

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Zoals ik al aangaf is Esmeralda momenteel op vakantie, maar er komen gelukkig toch nog steeds artikelen online. Zo vertelde ze over hoe ze aan de naam ‘Save the mama’ komt voor haar blog maar ook over de dingen die ze zeker meeneemt op vakantie.

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

En dan mijn lieve vriendinnetje Janske. Ondanks dat ze meerdere leuke artikelen schreef bijvoorbeeld over haar zwangerschap kan ik niet anders dan de blog uitlichten die zij onder andere over mij schreef. Ze maakte namelijk een artikel (compleet met heel veel leuke foto’s) over haar bijzondere blogvriendinnen.

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

3x uitjes met kinderen | Mijn favorieten

Tijdens de vorige blogfeestjes lichtte ik de vakantietips uit en daarna een aantal leuke DIY’s. Dit keer zag ik ook een aantal hele leuke DIY’s voorbij komen en zelfs wat vakantietips. Maar ik besloot om dit keer wat specifieker te zijn qua thema en uitjes met kinderen uit te lichten.

maisdoolhof uitjes met kinderen

Charlotte van Aukjeswereld heeft een hele goede tip. Namelijk het maisdoolhof van de Brandevoortse Hoeve. Ik heb haar tip zelfs al opgevolgd en komende week komt daar dan ook nog een artikel van online.

bokrijk uitjes met kinderen

Laura van Wereld van Kinderen plaatste een fijne review over Bokrijk op haar site. Bokrijk is onder andere een openluchtmuseum, maar eigenlijk nog veel meer. Zeker even een kijkje nemen dus.

oudvalkeveendagjeuit

En als laatste de review van Lodi over Oud Valkeveen in Naarden. Een heel leuk speelpark voor groot en klein. Zelfs met een strandje aan het Gooimeer.

Ons nieuwe blogfeestje!

Ook komende week hopen we veel diverse artikelen te mogen zien op ons Blogfeestje! Deel daarom gerust dit leuke initiatief met zoveel mensen als mogelijk… Ik ga weer hard op zoek naar een nieuw thema. Ben benieuwd wat jullie dit keer delen!

Wat was jouw mooiste, leukste, liefste, gekste of beste artikel van afgelopen tijd?
WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

14 reacties

 1. Charlotte op 6 augustus 2016 om 08:16

  Thanks voor het uitlichten! Ik ga weer meedoen hoor 🙂

 2. Yvonne op 6 augustus 2016 om 09:03

  Leuke blogs weer hierboven vermeld. Over een week heb ik ook eindelijk vakantie dus deze uitjes met kinderen ga ik zeker eens bekijken. Oh en natuurlijk doe ik weer mee met het blogfeestje. Superleuk initiatief van jullie dames 🙂

  • Nicole op 7 augustus 2016 om 08:14

   Dank je Yvonne vind het leuk dat je er weer bij bent!

 3. Els op 6 augustus 2016 om 09:25

  Een maisdoolhof… ik kan met niet herinneren dat we die vroeger hadden. Gingen we eigenlijk nooit naar toe. Een openlucht museum vind ik nog steeds erg leuk!

  • Nicole op 7 augustus 2016 om 08:15

   Ik ook niet hoor vroeger.. Maar nu dus wel!

 4. Cindy - levenalsmama.nl op 6 augustus 2016 om 09:57

  Leuke uitjes! Ik doe ook weer gezellig mee met het blogfeestje!

  • Nicole op 7 augustus 2016 om 08:15

   Ik zag je entrees er alweer bij zitten.. Leuk!

 5. Leonie van Mil op 6 augustus 2016 om 12:23

  Wat leuk zo’n maisdolhof!! Ik doe ook weer gezellig mee met het blogfeestje

 6. Yvon op 6 augustus 2016 om 18:44

  Wat leuk!
  Doe graag mee! 🙂

 7. Volgmama op 8 augustus 2016 om 12:28

  Leuk, weer nieuwe blogs ontdekt. Wij doen weer mee.

 8. Kelly op 12 augustus 2016 om 16:48

  Super leuk 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje