3x uitjes met kinderen| Blogfeestje #4

Nou nou dat was me weer een feestje zeg afgelopen week! Het heeft even een paar dagen geduurd om alle plastic bekers op te ruimen en de champagneflessen naar de daarvoor bestemde glasbak te brengen. Maar de boel is weer de boel, helemaal klaar voor weer een nieuw feestje! Dit keer koos ik als thema ‘uitjes met kinderen’ , wanneer de regen wegblijft weet jij in ieder geval weer wat leuke uitjes voor ze.

Voor degene die niet weten wat dit blogfeestje inhoud:

Tijdens het blogfeestje mag je ongegeneerd je eigen blogartikelen promoten! Kies je lekkerste recept, best bewaarde beautygeheim, deel je persoonlijke verhalen, DIY’s, interieurtips en nog veel meer en maak kans om in the spotlight te staan op een van onze blogs! Lees anders ook even mijn eerste artikel over het blogfeestje.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zonder mede hosts geen blogfeestje!

blogparty_met_namen (1)

Natuurlijk organiseer ik dit grandioze feestje niet alleen. Ik doe dat samen met drie prachtvrouwen die ik allen bewonder. Deze week is Esmeralda helaas niet aanwezig omdat zij met haar derriere ergens in de zon zit, maar volgende week is ze er gewoon weer bij! Wel licht ik graag van allemaal een artikel uit die het verdient in het zonnetje te staan.

fleur_mizflurry

Fleur heeft mij afgelopen week een hele fijne tip gegeven over het delen van mijn artikelen via Facebook. Mijn grote dank daarvoor, ik heb sinds kort een systeem! Daarnaast plaatste ze weer een heel leuk artikel over het schrijven van een brief in geheimtaal. Super leuk om te doen met de wat oudere kinderen.

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Zoals ik al aangaf is Esmeralda momenteel op vakantie, maar er komen gelukkig toch nog steeds artikelen online. Zo vertelde ze over hoe ze aan de naam ‘Save the mama’ komt voor haar blog maar ook over de dingen die ze zeker meeneemt op vakantie.

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

En dan mijn lieve vriendinnetje Janske. Ondanks dat ze meerdere leuke artikelen schreef bijvoorbeeld over haar zwangerschap kan ik niet anders dan de blog uitlichten die zij onder andere over mij schreef. Ze maakte namelijk een artikel (compleet met heel veel leuke foto’s) over haar bijzondere blogvriendinnen.

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

3x uitjes met kinderen | Mijn favorieten

Tijdens de vorige blogfeestjes lichtte ik de vakantietips uit en daarna een aantal leuke DIY’s. Dit keer zag ik ook een aantal hele leuke DIY’s voorbij komen en zelfs wat vakantietips. Maar ik besloot om dit keer wat specifieker te zijn qua thema en uitjes met kinderen uit te lichten.

maisdoolhof uitjes met kinderen

Charlotte van Aukjeswereld heeft een hele goede tip. Namelijk het maisdoolhof van de Brandevoortse Hoeve. Ik heb haar tip zelfs al opgevolgd en komende week komt daar dan ook nog een artikel van online.

bokrijk uitjes met kinderen

Laura van Wereld van Kinderen plaatste een fijne review over Bokrijk op haar site. Bokrijk is onder andere een openluchtmuseum, maar eigenlijk nog veel meer. Zeker even een kijkje nemen dus.

oudvalkeveendagjeuit

En als laatste de review van Lodi over Oud Valkeveen in Naarden. Een heel leuk speelpark voor groot en klein. Zelfs met een strandje aan het Gooimeer.

Ons nieuwe blogfeestje!

Ook komende week hopen we veel diverse artikelen te mogen zien op ons Blogfeestje! Deel daarom gerust dit leuke initiatief met zoveel mensen als mogelijk… Ik ga weer hard op zoek naar een nieuw thema. Ben benieuwd wat jullie dit keer delen!

Wat was jouw mooiste, leukste, liefste, gekste of beste artikel van afgelopen tijd?

14 reacties op “3x uitjes met kinderen| Blogfeestje #4

Reageren is niet mogelijk.