3x shoppen | Blogfeestje #7

Wauw! Wat hadden wij een grandioos feestje afgelopen week zeg! Nu zijn al onze feestjes erg leuk om te bezoeken, maar afgelopen week haalden we een recordaantal linkjes. Echt super tof om te zien dat steeds meer mensen ons blogfeestje willen bezoeken en ook meefeesten. Enorm bedankt en ook deze week zijn jullie weer welkom natuurlijk. Dus barst los met het delen van jullie mooie artikelen en lees via hier de leukste blogs van je collega’s. 

Omdat elke vrouw van shoppen houdt en de meeste lezers op mijn blog man zijn bedacht ik me dat dit wel een ideaal thema zou zijn. En laten een aantal van jullie nou artikelen hebben ingezonden over shoppen. Alsof het zo had moeten zijn.

Mijn favorieten | 3x shoppen

Bij het vorige blogfeestje kwamen mijn linkjes naar mijn favoriete artikelen niet goed uit de verf wanneer je via je mobiel keek. Daarom dit keer gewoon weer de linkjes zoals altijd, inclusief een foto.

Bol AlgemeenBol Algemeen

The fabulous life of Ellen – Fabulous Shopping: Den Bosch

Nomnom-665x435

Ellen is net als ik een Brabantse en zij ging samen met haar jongste dochter shoppen in Den Bosch. Zij neemt je mee naar de leukste shopadresjes die niet zo standaard zijn als de grote winkelketens. Ook heeft ze een fijne tip voor een eetgelegenheid en verliet ze de stad natuurlijk niet zonder Bosche Bollen!

Breg Blogt – Shoplog | Sale shoppen voor de peuter

img_20160812_123507-800x449

Breg is een geweldig leuke meid met een heel schattig klein blond mannetje. Voor dat kleine blonde schattige mannetje heeft ze in de sale een aantal hele leuke dingen gekocht zoals bovenstaande schoenen van New Balance. Wat ze nog meer kocht en waar je het kunt kopen vertelt ze in haar shoplog!

Make-up Junkie – Kiko shoplog | The beauty games en meer

IMG_7917

Toen ik een shoplog van Kiko Cosmetics tussen alle links zag staan was ik toch wel erg enthousiast. Zoals jullie weten ken ik het merk nog niet zo lang, maar vind ik het echt geweldig. Door de shoplog van Lotte ontdekte ik een paar nieuwe pareltjes en nu wil ik heel snel terug haha!

Zoals je ziet, shoppen voor ieder wat wils!

Drie hoeraatjes voor mijn mede hosts!

fleur_mizflurry

Bij Fleur ontdekte ik een hele leuke ‘eerste schooldag traditie‘. Mijn dochter gaat nog niet naar school en interviews houden met haar is helemaal nog not done. Maar het is wel een leuke traditie om te onthouden voor over 1,5 jaar. WAT? Anderhalf jaar? Dat is zo!

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Het leukste artikel wat ik afgelopen week bij Esmeralda las was het maken van krullen met rietjes. Wauw wat een mooi kapsel krijg je daarmee, maar wat een werk!

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenl

Janske schreef een heel persoonlijk artikel met als titel ‘bang voor mijn tweede bevalling?’. Daarin vertelt ze heel openhartig over haar gevoelens en ook een klein deel over haar eerste bevalling.

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

En het blogfeestje gaat weer van start!!

Ook deze week mogen jullie weer drie leuke artikelen van jezelf met ons delen en kun je weer de allerleukste artikelen van je blogcollega’s hier terug vinden. Zoals altijd zit er geen thema aan vast dus alle onderwerpen zijn welkom! Wel kies ik naderhand een thema uit, maar dat is voor mij ook altijd een verrassing.

9 reacties op “3x shoppen | Blogfeestje #7

Reageren is niet mogelijk.