3x outfits met een spijkerjasje*

In elke kledingkast hoort een spijkerjasje te hangen. Zelf had ik er wel eentje, maar deze is eigenlijk veel te groot. Niet echt modieus dus, al ben ik ook niet bepaald een hele modieuze vrouw. Maar ik kan er wel blij van worden als ik mezelf leuk aankleed. Dus ik kocht onlangs een nieuw spijkerjasje en combineerde deze met drie verschillende outfits. Ik had nog veel meer outfits in mijn hoofd, maar deze combinaties heb ik nog niet aangehad.

Wanneer ik wat voor mezelf wil kopen is Sans-Online altijd de eerste webshop waar ik kijk. Want ze hebben hele fijne merken zoals Vero Moda, Object, Vila en Only. Maar je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld Sandwich en 10 Days. Ook het bezorgen gaat erg fijn. Wanneer je doordeweeks voor 19uur besteld wordt het de volgende dag al bezorgd. Ook kun je het laten afleveren bij een DHL punt naar keuze.

Denim is hot!

Denim, oftewel spijker, is enorm makkelijk te combineren en daarom ook zo populair. Elk modeseizoen komt de spijkerlook wel ergens in terug. Of dat nu een flared broek is zoals nu schijnbaar erg hip, of een spijkerjasje zoals ik nu heb.

Denim op Denim

Alhoewel ik het zelf best spannend vind om spijker op spijker te combineren is dit een trend die al langer kan en mag. Daarom heb ik de sprong toch maar gewaagd en trok ik een spijkerbroek aan, deed daar een leuke top op en combineerde dit met mijn nieuwe spijkerjasje van Vero Moda.

Wat vind jij ervan?

Casual chique

Sinds een tijd ben ik helemaal fan van jurkjes. In de winter draag ik ze met maillot of legging en in de zomer lekker met blote benen. Soms is het echter net iets te fris nog om ook blote armen te hebben dus dan is het handig om een vest of jasje te dragen. De combinatie van het jurkje met een spijkerjasje maakt de outfit casual chique. Het jurkje zelf is met een panty ideaal voor feestjes of een zakelijk etentje. Maar in combinatie met het jasje juist weer leuk voor zomaar een dagje weg.

outfit met een spijkerjasje

Ready for summer

De combinatie die ik hieronder draag vond ik nog wel het meest spannend. Ik draag een bermuda broek, wat ik al best een ding vind aangezien mijn knotsknieën en korte benen niet bepaald mooi zijn om naar te kijken. Ik draag er een fijn sweatershirt van Lucky Leaf op en daarbij dus ook het spijkerjasje.

Ik had ook nog een leuke combinatie bedacht met een pantertopje op deze broek. Maar daar heb ik nog geen foto van.

Spijkerjasjes zijn zo makkelijk te combineren

Zoals je ziet past een spijkerjasje eigenlijk overal wel bij. Ik ben in ieder geval enorm blij met deze aankoop. Net zoals met alle andere kledingstukken, want behalve de jeansbroek is alles nieuw. Een aantal kledingstukken heb je al onlangs in mijn shoplog kunnen bewonderen. En het jurkje en het spijkerjasje kocht ik dus bij Sans-Online.

Heb jij een spijkerjas in huis?

5 reacties op “3x outfits met een spijkerjasje*

 • Staat je goed, ik vind de outfit met het jurkje het leukste!
  Ik zocht al heel lang een mooi spijkerjasje, toen ik er eentje van een vriendin kreeg. Die zit als gegoten, dus draag hem heel vaak!

 • Ja ik heb ook een spijkerjasje, al 3 jaar in de kast ;D
  Door mijn overgewicht durf/doe ik nooit een kort jack aan, zonde eigenlijk he!
  Staat jou heel leuk, ook je combinaties!
  De knotsknieen die zie ik niet hoor hihi maar wel een mooie vrouw met leuke kleding aan!
  Bedankt voor de shop tip, ga eens kijken.

 • Leuk! Ik heb er op dit moment geen, vind het lastig om er een te vinden die echt goed zit. Maar zou wel weer een spijkerjasje willen.

 • Zou handig zijn om dan ook de link naar het jasje en jurkje te plaatsen.. En er staat in de titel een * maar deze komt nergens terug met uitleg.. wel een leuk artikel!!

Reageren is niet mogelijk.