3x nieuw van Play-Doh | Winactie

Wie is er niet opgegroeid met de kleurrijke potjes klei van Play-Doh? Ik in ieder geval wel! En hoe het vroeger vooral potjes klei waren verschijnen er nu steeds meer geweldig leuke speelsets. Zo hebben wij al een tijdje de ijswagen maar nu ook drie nieuwe sets erbij. 

Nieuw van Play-Doh

De bedenkers van Play-Doh hebben niet stil gezeten. Zij komen telkens weer met de leukste nieuwe speelsets en wij hebben het geluk gehad er een aantal te mogen testen.

Play-Doh Rapunzels kapsalon

Een paar weken terug waren we uitgenodigd in het Pakjescentrum van Hasbro waar Fay al naar hartelust heeft zitten kleien. Rapunzels kapsalon stond er ook, maar deze konden we op dat moment niet gebruiken. Dat vond ze erg jammer, dus de verrassing was dan ook enorm groot toen we opeens deze tevoorschijn toverden.

Bij Rapunzels kapsalon zitten sowieso vier potjes met Play-Doh klei waarvan er eentje met glitters is. Daarnaast zit er een schaartje bij om het ‘haar’ te knippen, een salamander waarmee je vlechten kunt maken en een borstel waarmee je de mooiste krullen maakt. Rapunzel zelf kun je gebruiken om het haar te laten groeien, maar het lijfje is ook nog eens te gebruiken om strikjes, bloemen en andere versieringen mee te maken.

Play-Doh Rapunzels kapsalon

Fay vond het echt geweldig om mee te spelen en heeft dit lang volgehouden. Wel had ze wat moeite met het draaien aan de hendel van Rapunzel. Maar toen ze eenmaal doorhad hoe ze het beste Rapunzel kon vasthouden ging het best aardig.

Play-Doh Ontbijt speelset

Wat is de belangrijkste maaltijd van de dag? Juist ja, het ontbijt! En met de Play-Doh Ontbijt speelset kunnen kinderen flink oefenen om de lekkerste ontbijtjes te maken. Handig voor Moederdag 😉 Fay was razend enthousiast tijdens het testen van deze speelset. Ze maakte echt de lekkerste ontbijtjes. Ze vond het wel even moeilijk om op te starten dus daar heb ik haar mee geholpen. Maar toen ze eenmaal alles door had heeft ze minimaal een uur achter elkaar alleen ermee gespeeld.

nieuwste play doh producten

Deze speelset bevat onder andere een wafelmaker, 2 bordjes, 2 steekvormpjes, een versierspuit, een tang, een roller, bestek, 3 ideeënkaartjes en natuurlijk 5 kleuren Play-Doh en een potje met de extra zachte Play-Doh Plus.

Play-Doh Cijfers en Tellen

Leren tellen kan best lastig zijn, maar met de Cijfers &Tellen speelset wordt het een feest. De cijferkaarten en speelmatten helpen de kinderen bij het ontwikkelen van getalherkenning, getalbegrip, tellen, leren kijken en vergelijken en tellen. En de vriendelijke zeedieren maken het leren tellen nog een heel stuk leuker! Kijk voor een demonstratie op facebook.com/PlayDohNL

Play-doh cijfers & tellen

Winactie

Ben jij ook zo enthousiast over Play-Doh en staat dit toevallig op het verlanglijstje van je kind(eren)? Doe dan mee met deze winactie! Ik geef namelijk van elke set eentje weg wat betekent dat ik 3 sets weggeef en dus ook 3 mensen blij maak.

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter met daarin duidelijk vermeld welke set je wilt winnen. Let op: je MOET kiezen. 

Deze winactie loopt van 3 november t/m 17 november. De winnaar wordt via email/privé bericht op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

64 reacties op “3x nieuw van Play-Doh | Winactie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *