3x het beste van kerst | uitslag kerstblogfeestje

Het is de dag voor kerst en ik heb echt uitgekeken naar deze dagen. Vanavond gezellig kerstavond vieren met mijn schoonfamilie, morgen met mijn eigen familie en dan op tweede kerstdag lekker een dagje met mn gezinnetje thuis. Genieten deze dagen!

Maar voordat het zo ver is wil ik nog even jullie aandacht voor het kerstblogfeestje wat we de afgelopen weken hebben gevierd. Er zijn weer een hoop geweldige artikelen gedeeld door jullie en daar heb ik er drie van uitgekozen.

Mijn favorieten

Debbie verzamelden een aantal hele leuke voorbeelden van kerstdecoraties onder een stolp. Heel simpel om te maken en je kunt er eigenlijk bijna alles wel onder zetten. Ballen, elfjes, hertjes en nepsneeuw.

kerststolp_hertje

Wil je tijdens de kerstdagen nog even lekker knutselen met je kinderen? Dan kun je bij Gewoon Wij terecht voor de allerleukste kerstknutsels. Van kerstkransen knippen tot aan schattige sterren maken voor in de boom. Voor ieder wat wils!

gewoonwij-creatief-knutselen-kerstmis-20

Ja en als het dan om DIY gaat dan kun je niet om Nobody Else heen. Zij had zoveel leuke knutsels toegevoegd dat ik het erg lastig vond om er eentje van te kiezen. Maar omdat het leuk is om je kersttafel tijdens het diner mooi aan te kleden vond ik de tafeldecoratie speciaal voor kerst wel zo toepasselijk!

intro_tafeldeco_kerst

Iedereen bedankt voor alle inzendingen!

Check ook even mijn co-hosts!

Mijn lieve blogcollega’s hebben natuurlijk ook een heleboel moois voor jullie in petto. Dus vergeet niet ook hen een bezoekje te brengen (en voor de bloggers onder jullie om te checken of jullie zijn uitgekozen tot hun favorieten).

fleur_mizflurry

Fleur heeft een hele pagina gericht op alles wat zij over kerst geschreven heeft en gemaakt heeft. Dus zoek je nog inspiratie voor een kinderkerstmenu, kerstbingo of een recept voor sneeuwklei dan moet je daar zijn!

janske_janskenlAls er iets is waar Janske goed in is, dan is het wel decoreren van hun kerstboom. Ze heeft nog zoveel meer talenten, maar deze past wel echt bij het thema: kerst. Net zoals voorgaande jaren maakte ze weer een regenboog kerstboom en ik denk dat ik haar volgend jaar inhuur voor ons boompje want wij hebben er amper decoratie inhangen haha..

esmeralde_savethemama

Het artikel wat ik van Esmeralda wil delen gaat niet zo zeer over kerst maar meer over de sombere winterse dagen die daarna komen. Want hoe leuk kerst ook is, daarna is het weer zo’n domper.. vooral in januari.. als alle lichtjes weer weg zijn, de kerstbomen op de brandstapel en de dagen alsmaar kouder zijn. Daarom geeft ze 7 tips om de winter makkelijker door te komen!

Nou dit was het dan, het laatste blogfeestje van dit jaar! Maar niet getreurd, het volgende jaar spiekt al om de hoek en dan komen er vast weer nieuwe blogfeestjes aan. Gezellig dat jullie erbij waren volgend jaar en als er nog mensen zijn met idee├źn voor de blogfeestje, bijvoorbeeld qua thema’s of juist hoe we meer mensen kunnen trekken.. Let us know!

Voor nu hele fijne dagen gewenst en mocht je nog lekker even wat blogs willen lezen de komende dagen: morgen komt onze kerstkaart met mijn kerstvideo online en op tweede kerstdag laat ik jullie onze kerstoutfits zien! Ja wellicht ook die van mijn man, als hij meewerkt ­čśë

2 reacties op “3x het beste van kerst | uitslag kerstblogfeestje

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *