3x healthy food| Blogfeestje #5

Afgelopen week kwam het blogfeestje iets trager op gang, maar we hebben weer een leuk aantal blogartikelen binnen mogen krijgen. Aangezien ik zeker drie recepten ertussen zag staan wilde ik dit als thema kiezen. Maar uiteindelijk heb ik hem toch aangepast naar ‘healthy food’ aangezien er een food gerelateerd artikel tussen stond die ik wel gewoon als favoriet moest bestempelen!

We zien vele leuke en lieve gezichten wekelijks terug, daarvoor onze grote dank. Maar stiekem hopen we toch wel dat er steeds meer mensen ons geweldige blogfeestje ontdekken. Gelukkig kijken er veel mensen telkens weer uit naar de zaterdag, zoals wel blijkt uit onderstaande tweet van Mama’s schatje.

https://twitter.com/mamaschatje/status/761581107225759744

Bol AlgemeenBol Algemeen

Mijn favorieten | 3x food

Normaal begin ik altijd met het introduceren van mijn mede hosts maar ik dacht ‘laat ik het eens omdraaien’. Dus bij deze eerst de onthulling van mijn drie favoriete artikelen van afgelopen blogfeestje.

havermout koekjes healthy kelly

Als eerste deze havermout koekjes van Healthy Kelly. Ik vond havermout altijd vies, totdat ik een aantal lekkere recepten met havermout vond waardoor het toch lekker werd. Daar past dit recept helemaal bij.

simple-thoughts-fruitige-watermeloen-pizza-taart

En dan deze fruitige watermeloen pizza. Dit is er eentje die ik ook al had gezien op Pinterest en die ik zelf al wilde maken. Dus extra leuk natuurlijk dat Simple Thoughts met deze gezonde pizza meedeed aan het blogfeestje.

sex food mamaexpert

Als klapper op de vuurpijl dus het artikel waardoor ik mijn thema van ‘recepten’ naar ‘healthy food’ veranderden. Mama Expert kwam namelijk met 18 foodtips om je sexleven te boosten op de proppen. En daar was ik natuurlijk wel erg nieuwsgierig naar.

Mijn collega hosts!

En last but definitely not least nog even een dikke pluim voor mijn lieve collega hosts Janske, Esmeralda en Fleur. Jullie maken er een echt feestje van om dit elke week weer te organiseren en we hebben al een aantal hele leuke plannen voor in de toekomst!

janske_janskenl

Afgelopen week vertelde Janske dat ze eindelijk de babynaam gekozen hebben. Super fijn, want zo lang duurt het niet meer voor die kleine spruit van Janske en vriend Marco zich laat zien en dan is een naam altijd handig. Ik ben dan ook zeer nieuwsgierig naar de naam…

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Fleur deed weer een leuke opdracht van de mamachallenge en plaatste hier een artikel over. Dit keer mocht haar zoontje zelf een maaltijd samenstellen, maar het verliep iets anders dan gedacht..

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda is sinds gisteren thuis gekomen van vakantie dus zij heeft als het goed is wél het blogfeestje online staan, maar geen ander artikel online. Maar er staan genoeg andere artikelen online dus ik zou gewoon even een kijkje nemen bij haar.

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Het blogfeestje!!

Dat een blogfeestje leuk is en veel oplevert daar zijn wij al van overtuigd. Jullie ook? Maak je blogcollega’s en blogvriendinnen dan enthousiast door gezellig mee te doen. En feest weer gezellig met ons mee deze week 🙂

18 reacties op “3x healthy food| Blogfeestje #5

Reageren is niet mogelijk.