3x healthy food| Blogfeestje #5

healthy-food

Afgelopen week kwam het blogfeestje iets trager op gang, maar we hebben weer een leuk aantal blogartikelen binnen mogen krijgen. Aangezien ik zeker drie recepten ertussen zag staan wilde ik dit als thema kiezen. Maar uiteindelijk heb ik hem toch aangepast naar ‘healthy food’ aangezien er een food gerelateerd artikel tussen stond die ik wel gewoon als favoriet moest bestempelen!

We zien vele leuke en lieve gezichten wekelijks terug, daarvoor onze grote dank. Maar stiekem hopen we toch wel dat er steeds meer mensen ons geweldige blogfeestje ontdekken. Gelukkig kijken er veel mensen telkens weer uit naar de zaterdag, zoals wel blijkt uit onderstaande tweet van Mama’s schatje.

https://twitter.com/mamaschatje/status/761581107225759744

Mijn favorieten | 3x food

Normaal begin ik altijd met het introduceren van mijn mede hosts maar ik dacht ‘laat ik het eens omdraaien’. Dus bij deze eerst de onthulling van mijn drie favoriete artikelen van afgelopen blogfeestje.

havermout koekjes healthy kelly

Als eerste deze havermout koekjes van Healthy Kelly. Ik vond havermout altijd vies, totdat ik een aantal lekkere recepten met havermout vond waardoor het toch lekker werd. Daar past dit recept helemaal bij.

simple-thoughts-fruitige-watermeloen-pizza-taart

En dan deze fruitige watermeloen pizza. Dit is er eentje die ik ook al had gezien op Pinterest en die ik zelf al wilde maken. Dus extra leuk natuurlijk dat Simple Thoughts met deze gezonde pizza meedeed aan het blogfeestje.

sex food mamaexpert

Als klapper op de vuurpijl dus het artikel waardoor ik mijn thema van ‘recepten’ naar ‘healthy food’ veranderden. Mama Expert kwam namelijk met 18 foodtips om je sexleven te boosten op de proppen. En daar was ik natuurlijk wel erg nieuwsgierig naar.

Mijn collega hosts!

En last but definitely not least nog even een dikke pluim voor mijn lieve collega hosts Janske, Esmeralda en Fleur. Jullie maken er een echt feestje van om dit elke week weer te organiseren en we hebben al een aantal hele leuke plannen voor in de toekomst!

janske_janskenl

Afgelopen week vertelde Janske dat ze eindelijk de babynaam gekozen hebben. Super fijn, want zo lang duurt het niet meer voor die kleine spruit van Janske en vriend Marco zich laat zien en dan is een naam altijd handig. Ik ben dan ook zeer nieuwsgierig naar de naam…

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Fleur deed weer een leuke opdracht van de mamachallenge en plaatste hier een artikel over. Dit keer mocht haar zoontje zelf een maaltijd samenstellen, maar het verliep iets anders dan gedacht..

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Esmeralda is sinds gisteren thuis gekomen van vakantie dus zij heeft als het goed is wél het blogfeestje online staan, maar geen ander artikel online. Maar er staan genoeg andere artikelen online dus ik zou gewoon even een kijkje nemen bij haar.

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Het blogfeestje!!

Dat een blogfeestje leuk is en veel oplevert daar zijn wij al van overtuigd. Jullie ook? Maak je blogcollega’s en blogvriendinnen dan enthousiast door gezellig mee te doen. En feest weer gezellig met ons mee deze week 🙂

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

18 reacties

 1. Bregje op 13 augustus 2016 om 07:45

  Gezellig, ik ga zo eens wat linkjes uitzoeken!

 2. MARIJKE op 13 augustus 2016 om 08:40

  Ziet er leuk uit en lekkere recepten!

  • Nicole op 13 augustus 2016 om 23:08

   Ja toch? Doe je ook gezellig mee?

 3. Monique op 13 augustus 2016 om 09:15

  Ik doe natuurlijk weer gezellig mee! Die pizza ziet er echt leuk uit trouwens 🙂

 4. Kelly op 13 augustus 2016 om 09:19

  Leuk dat je mn blog hebt gedeeld 🙂
  Ik was net te laat met mijn andere havermout recept hihi “havermout pizza ”
  Maar misschien voeg ik hem wel toe aan deze party ?

 5. Yvonne op 13 augustus 2016 om 09:38

  Jeuh weer een blogfeestje, ik doe weer mee natuurlijk! Fijn weekend Nicole!

 6. Anita op 13 augustus 2016 om 10:30

  De pizza ziet er erg lekker uit! Natuurlijk doe ik weer mee 🙂

 7. Leonie van Mil op 13 augustus 2016 om 11:01

  Ik doe weer gezellig mee!!

 8. Els op 13 augustus 2016 om 11:13

  Mm, die watermeloen pizza… die ziet er lekker uit! Ik ga gelijk je berichten bekijken en ook bij dit feestje ben ik weer!

 9. Cindy - levenalsmama.nl op 13 augustus 2016 om 19:19

  Lekker, healthy food-tips zijn altijd welkom!

 10. Nele op 13 augustus 2016 om 21:08

  Dank je voor het vermelden van mijn blog. X

  • Nicole op 13 augustus 2016 om 23:07

   Graag gedaan, doe je deze week weer mee? En vertel gerust door aan al je (blog)vrienden 😉

 11. Sandra op 13 augustus 2016 om 21:32

  wat een leuk concept #blogfeestje ik vier graag een keer mee

  • Nicole op 13 augustus 2016 om 23:06

   Wat gezellig! Welkom en proost 😉 #geefhetdoor 😀

 12. Kleine Prinses op 13 augustus 2016 om 21:58

  lekker die havermout koekjes!

 13. Jonna@Burgertrutjes op 14 augustus 2016 om 08:35

  Allemaal lekkere gerechten, de pizza van watermeloen is het allerleukste!

 14. Anne op 15 augustus 2016 om 09:31

  Aah die watermeloen pizza’s vind ik er echt geweldig uit zien. Een ultieme zomersnack!

 15. Mariëlle op 18 augustus 2016 om 22:07

  Vooral die watermeloen pizza die deed me echt watertanden. Ik ben gek op watermeloen. Lekker gezonde dingetjes! I love it

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje