3x DIY | Blogfeestje #3

Na een vliegende start was ik enorm benieuwd of er afgelopen week weer zoveel animo voor ons blogfeestje was. Het was weliswaar iets minder, maar toch hebben we meer dan 80 entrees gehaald! Dank jullie wel allemaal. Het was dan ook best lastig om weer een nieuw thema te bedenken want er zaten zoveel goede en leuke blogs tussen. Maar omdat ik wel echt een thema eruit pik besloot ik dit keer voor de DIY te gaan.

Voor degene die niet weten wat dit blogfeestje inhoud:

Tijdens het blogfeestje mag je ongegeneerd je eigen blogartikelen promoten! Kies je lekkerste recept, best bewaarde beautygeheim, deel je persoonlijke verhalen, DIY’s, interieurtips en nog veel meer en maak kans om in the spotlight te staan op een van onze blogs!

Door het blogfeestje ontdekken niet alleen wij nieuwe leuke blogs, maar jij ook! Kom dus gerust elke week terug om zo iedereen kennis te laten maken met jouw blog en zelf nieuwe inspiratie op te doen.

Mijn mede hosts van dit blogfeestje!

esmeralde_savethemamaMijn collega Esmeralda maakte een wel heel handig en fijn lijstje met 70 dingen om te doen in de zomer. Ik had zelf al een lijstje gemaakt maar pik daar toch een aantal dingen uit. Ook sta ik zelf op haar blog afgelopen week, aangezien ze mij 15 vragen stelde die ik uiteraard beantwoord heb.

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

janske_janskenlJanske is momenteel zwanger van de tweede en heeft een peuterdochter rondlopen. En dat het leven met een peuter niet altijd over rozengeur en maneschijn gaat beschreef ze in haar blog ‘Help! Waar is mijn lieve dochter gebleven?‘. Een enorm eerlijke blog die bij mij veel herkenning opleverde.

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurryDe blog van Fleur die ik wil uitlichten is per definitie de watermeloen mojito. Deze heb ik namelijk ook gemaakt (al was het op een iets andere manier en iets andere variant) en is echt heerlijk! Voor degene die hem trouwens alcohol-vrij willen maken heb ik de tip om er 7-up mojito bij te doen. Dit is een nieuw smaakje van 7-up en echt het smaakt gewoon naar mojito!

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Mijn favorieten | 3x DIY

En dan is het eindelijk weer tijd voor mijn favorieten. Ik heb me deze week netjes aan de drie artikelen gehouden. Wel moet ik toegeven dat ik eerst een ander onderwerp had, maar er waren maar 2 verschillende bloggers die daar een artikel over hadden ingezonden. Maar aangezien een DIY ook altijd erg leuk is koos ik voor dit thema.

DIY Photobooth

DIY blogfeestje photobooth
Fotograaf Love Janet Photo

Maike heeft een blog waarop zij bruiloftinspiratie deelt. Kende ik deze site maar voordat ik ging trouwen, want wat een leuke site is het zeg! Ik krijg er spontaan zin van om nog eens te trouwen (met dezelfde man natuurlijk). De photobooth DIY is dan ook echt een pareltje.. En ook leuk voor andere feestjes!

DIY smurfensnot

smurfensnot diy

Linda van Go or No Go deelde een DIY die een gastblogger van haar maakte. Namelijk de smurfensnot. Welk kind heeft daar nu niet mee gespeeld? De wijze waarop deze smurfensnot gemaakt is kende ik nog niet. Dus leuk om eens uit te proberen met mijn eigen smurf.

DIY beloningssysteem voor zindelijkheidstraining

zindelijkheid diy beloningssysteem

Monique is óók zwanger van haar tweede kindje en daarom druk bezig met de zindelijkheidstraining van haar dochter Lise. Omdat extrinsieke motivatie vaak werkt besloot ze om zelf een beloningssysteem te maken. Ontzettend simpel, maar hopelijk wel effectief!

Ons nieuwe blogfeestje!

Ook komende week hopen we veel diverse artikelen te mogen zien op ons Blogfeestje! Deel daarom gerust dit leuke initiatief met zoveel mensen als mogelijk… Ik ga weer hard op zoek naar een nieuw thema. Ben benieuwd wat jullie dit keer delen!

20 reacties op “3x DIY | Blogfeestje #3

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *