3x bugles vultips

Ik deel vandaag de drie Bugles vultips die ik creëerde als bloginsider van 2WMN. Eentje daarvan werd zelfs uitgekozen als een van de favorieten van Martine en prijkte op hun blog tussen een aantal andere lekkere tips. Je hebt ze wellicht al op Instagram voorbij zien komen, maar vandaag deel ik ze inclusief recept op de blog. 

Ik moet zeggen dat ik het vooraf vrij lastig vond om iets nieuws te bedenken. Er zijn tegenwoordig al zoveel lekkere combinaties bekend, je kunt haast niet meer het wiel opnieuw uitvinden. Toch is dat me bij twee van de drie recepten wel gelukt. Dat ene recept wat dus totaal niet nieuw is, is echter wel mijn favoriete recept haha. En dus schijnbaar ook die van 2WMN.

Buglesvultip #1 | Pittige mosterd dip

img_7645

Aangezien ik dol ben op mayonaise en ook op mosterd combineerde ik de twee met elkaar. Ik gebruikte wel Calvé Licht & Romig hiervoor zodat het wat minder calorieën zou bevatten. Wat eigenlijk best stom is aangezien de chips alles weer teniet doet haha. Om de dip een extra pittig tintje te geven deed ik er ook wat chilipoeder doorheen. De sap van een halve citroen zorgt voor een wat frissere smaak.

Buglesvultip #2 | Pompoen met geitenkaas

img_6884

Omdat we toch in de herfstsferen zitten leek het me leuk om een dip te maken met pompoenpuree. Aangezien ik ook helemaal weg ben van geitenkaas en ik nu een smeerbare variant in mijn koelkast had staan besloot ik om de twee te mixen. Houd je niet zo van de smaak van pompoen dan zorg je ervoor dat ¾e deel uit geitenkaas bestaat en ¼e deel uit pompoenpuree. Meng er nog wat citroensap, peper en zout naar smaak doorheen. En klaar is je dip!

Buglesvultip #3 | Zelfgemaakte heksenkaas

img_6981

Ik ben enorm dol op heksenkaas, maar koop het bijna nooit. Dit omdat het toch best prijzig is voor een dipje. Daarentegen kost echt geen drol als je het zelf maakt. Het enige wat je nodig hebt is prei, peterselie, roomkaas (of yoghurt) en mayo. Wat het precieze recept van de heksenkaas is kun je zien via de link, aangezien ik het recept al bijna 2,5 jaar op de blog heb staan!

Waar dip jij het liefst je Bugles in?

De uitgelichte foto komt van Shutterstock.

10 reacties op “3x bugles vultips

Reageren is niet mogelijk.