3x back to (sport)school | Blogfeestje #8

Wat een dooddoener maar mensen wat vliegt de tijd! En al helemaal met dit mooie weer lijken de dagen als in een flits voorbij te gaan. Wat dan wel weer mooi meegenomen is, is dat het dan ook weer snel zaterdag is. En zaterdag is party time!! Alweer ons achtste blogfeestje en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet nog lange niet.. Haha. Waar we wel weer naartoe gaan is naar school, ook hier in het zuiden. Stiekem kijk ik best wel uit naar de maandag. Dan gaat ons kleine mupke weer ‘school’ en ik naar de sportschool. Back to (sport)school dus. En dat is dan ook het thema van dit blogfeestje!

Let op! Even een kleine notitie vooraf. Dit keer duurt ons feestje geen halve week maar anderhalve week. Volgende week zaterdag komt er namelijk GEEN blogfeestje online. Dit in verband met de nationale mamablogger dag waarbij je echt veeeeele prijzen kunt winnen. Dit blogfeestje duurt dus dit keer extra lang en je mag dan ook t/m woensdag 14 september 22.00uur je artikelen indienen. Misschien een idee dus om je drie artikelen niet direct toe te voegen maar verspreid over die anderhalve week?

Mijn favorieten | 3x back to (sport)school

rugzak-jongens

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Al sinds mijn kleine meid naar de peuterspeelzaal gaat wil ze een rugzakje mee. Er zit een appel of een banaan in en meer niet, maar goed. Het hoort er wel een beetje bij, een rugzak. Daarom is het zeker een aanrader om bij Linda van Simpel met een snufje liefde een kijkje te nemen naar de leukste stoere jongens rugzakken. Ik zag er ook zeker een aantal bij zitten die ik ook voor mijn dame zou kunnen kopen.

werkblad-kleurpotlood-2

Tekenen heb ik altijd leuk gevonden en kleuren ook. Ik snap dus wel waar mijn dochter het van heeft. Maar dat je zoveel met een potlood kunt doen wist ik eigenlijk niet. Ilse van Kreanimo maakte een geweldig handig en leuk werkblad met allerlei kleurtechnieken die je kunt downloaden. Super leuk voor de juffen, maar ook voor ouders met creatieve kinderen of gewoon creatievelingen an sich!

sweat_more_bitch_less-4794

Wil je een inspirerend artikel lezen over weer starten met sporten na de vakantie? Dan moet je zeker bij Judith Original zijn. Zij omschreef hoe het voor haar was om weer te starten en hoe het ook voor haar echt weer even afzien was.

Don’t forget my dearest co-hosts!

janske_janskenl

Had ik het in het vorige blogfeestje nog over de aanstaande bevalling van Janske, is haar prachtige dochter Coco inmiddels al een week oud. Vlak voor het feestje werd ze geboren, maar dat wisten we toen nog niet haha. Ondanks de kraamweek deelde Janske toch de 15 leukste kiekjes van afgelopen maand en die moet je gewoon gezien hebben. Inclusief babyspam!

Je kunt Janske.nl volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

fleur_mizflurry

Fleur is in mijn ogen een van de koninginnen van de leuke DIY’s en recepten. Omdat ze niet dagelijks blogt vindt zij dus wél de tijd die ik maar niet vind hiervoor. Dus die ijskoffie die ik wilde maken, ja hoor die vindt je bij haar. Maar misschien maar beter ook, zij is daar veel beter in!

Je kunt MizFlurry volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

esmeralde_savethemama

Nu we toch bezig zijn met lekkere zomerse drankjes pik ik ook meteen die van Esmeralda mee. Zij maakte van een bakje aardbeien en een aantal andere ingrediënten een lekkere aardbeienlimonade. Neem dus snel even een kijkje wat er nog meer in moet en maak een lekkere kan voor komende dagen!

Je kunt Save the Mama volgen via Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Let’s get this party started!

Don’t forget, dit feestje duurt anderhalve week en op 17 september zal er dus weer een nieuw blogfeestje verschijnen!

13 reacties op “3x back to (sport)school | Blogfeestje #8

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *