32 weken

Toen ik over de mijlpaal 30 weken schreef maakte Tamara al de opmerking dat ze wel dacht dat 32 weken ook weer een mijlpaal zou zijn en daar heeft ze helemaal gelijk in. Elke week eigenlijk die er nu bij komt is weer een mijlpaal. Een stap dichterbij ons meisje.. En dat ons meisje ook erg blij is met ons heb ik de afgelopen dagen wel gemerkt!

Zo kreeg ik afgelopen donderdag te horen van de verloskundige dat ons kleine prinsesje al ingedaald was. Ze ligt er al helemaal klaar voor. Dat verklaard voor mij ook gelijk de pijntjes die ik heb daaronder en hoe ik haar daar heel erg goed voel als ze beweegt. Wel blijft ze lekker wiebelen met haar kontje en trappelen met haar beentjes dus je ziet regelmatig een bult van de ene naar de andere kant bewegen. Ze is dan ook.. ..op haar actiefst op dit moment, wel fijn als ik weer een keer wakker lig (wat nogal vaak gebeurd) want dan geniet ik enorm van het contact dat ik dan met haar kan maken. Ik duw op haar billetjes en zij duwt terug, hihi!

Verder gaat het wel goed met mij. Door de fysio heb ik mijn bekkeninstabiliteit redelijk onder controle en kan ik wat meer lijkt het. Wel merk ik dat nu juist de echte zwangerschapskwalen ervoor in de plaats krijg. Flink veel last van bandenpijn, enorm veel moeten plassen, harde buiken en flink wat steken in de buik. Maar het feit dat mijn fysio me pas na de zwangerschap wil terug zien zorgt ervoor dat ik heel optimistisch ben over hoe het gaat! Het ligt dan ook echt aan de nachten hoe ik me voel en hoe mijn lijf is… Afgelopen nacht heb ik weer redelijk goed geslapen (de nacht ervoor was een hel!) dus vandaag zal ook weer een lekkere dag worden!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Voor komende week kijk ik enorm uit naar woensdag want dan komt eindelijk het babykamertje (plus box en kinderwagen) en daar heb ik zoooo lang op gewacht! Kan ik eindelijk alle kleertjes en spulletjes die we al gekregen hebben een plekje geven en uitzoeken wat we eigenlijk allemaal al hebben en wat er nog erbij moeten halen. Zo weet ik dat we best veel rompertjes hebben, maar van welke maten allemaal? En is het genoeg? Ook zal ik dan wel zien dat er bijvoorbeeld nog een leuk mandje bij moet komen enzo om het kamertje wat aan te kleden en eventueel een mooi vloerkleed. Wie weet wat voor een ideeën ik krijg als alles staat *wink*!

We blijven in ieder geval lekker aftellen!

5 reacties op “32 weken

  • Oooh heerlijk zeg dat woensdag de kinderkamer komt! Het is zo leuk om al alles spulletjes op te bergen en al te dromen hoe het zou zijn als het kindje er is 🙂 geniet er van!

  • Oh leuk dat het kamertje en de wagen deze week komen. Ben benieuwd haha! Ga je er een blogje over maken? ik vond het zo’n fijn gevoel om alles in huis te hebben staan. Inderdaad lekker wegdromen en proefritjes maken met de kinderwagen door de kamer haha!

  • Oooh lekker rommelen dus komende week! Heerlijk!
    En ja zeker mijlpaal.. over 10weken ben je echt mama! Al hoop ik uit eigen ervaring natuurlijk eerder voor je hihi…

  • Spannend zeg! 😀 Fijn te horen dat het goed met je gaat… Ga je nog een blogje posten van de kinderkamer? 🙂

Reageren is niet mogelijk.