2 kleine kleutertjes

Ik draai eigenlijk maar weinig kinderliedjes. Heel soms zet ik wel eens een radiostation op waar ze alleen maar kinderliedjes op spelen (via de tv) en ik zing ook wel eens een kinderliedje met Fay. Maar daar hield het eigenlijk bij op. In de auto staat eigenlijk altijd Q-music of 3FM op en ook thuis draai ik via Spotify meer Bruno Mars en top40 dan dat ik K3 afspeel. Een ontaarde moeder zoals je dus wel leest haha.

De cd van Monique Smit

Totdat een tijdje terug mijn schoonmoeder met de cd van Monique Smit – 2 kleine kleutertjes kwam aanzetten. Heel eerlijk gezegd, ik wist niet eens dat zij een cd had! En nog eerlijker gezegd.. ik verwachtte er echt totaal niets van. Ik weigerde hem eigenlijk af te spelen, maar na wat drang vanuit de schoonfamilie (haha valt mee, er werd gewoon gezongen waardoor ik toch nieuwsgierig werd) nam ik de cd toch mee in de auto en speelde ik hem af. Mijn man weigerde in eerste instantie ook, maar hij moest snel overstag want het was Fay en ik tegen hem. Dus de cd erin en volume omhoog.2KleineKleutertjes_2015_2016-166x166

Al bij de eerste tonen zag ik in de achteruitkijkspiegel (wat een heerlijk woord voor scrabble ofzo zeg!) een klein meisje met een staart boven op haar hoofd die aan met meedansen was. De armpjes bewogen, het hoofdje en de beentjes! Oh oh… direct een succes dus! Bij haar, want wij vonden het alsnog maar mwah mwah. Totdat het melodietje van bepaalde nummers in je hoofd blijven zitten en je opeens merkt dat je in de douche de nummers aan het meezingen bent. Ook heb ik hem wel eens stiekem afgespeeld in de auto terwijl Fay niet eens bij me was haha. Maar sssst dat weten alleen jullie oké? 😉

De leukste nummers (vinden wij) zijn:

  • Aardappels met chocola
  • Wist je dat een visje
  • Spinnetje
  • Allemaal druppeltjes water
  • Dagenlied

Ken jij de cd van Monique Smit al?

* Dit artikel bevat een affiliatie link. 

12 reacties op “2 kleine kleutertjes

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *